dåligt slut på en bra dag

I tisdags så var vi på Liseberg hela dagen vilket var mycket roligt! Synd bara att man var tvungen att stå i kö så hilma länge.. (och just den dagan var det jävligt mycket folk där) vilket inte gjorde saken mycket bättre, utan bara värre! Men vi lyckades ha kul hela dagen och på kvällen när folket börja dra sig där ifrån så passade man ju sälvklart på! Lite kö överallt och inte alls lika varmt som på dagen. Balder var sååååååå mycket roligare på kvällen än dagen!


Inte så värt att vänta typ 30 minuter för en resa i en miniliten båt i typ 2 minuter..

make a gif

Efter en blöt tur i FlomeRide.. hahah, kul vare!

Jag trodde jag inte skulle klara av att åka den men det gjorde jag, två gånger till och med! Den var rikitgt härlig att åka. Speciellt när man lutade mot marken och såg ner på dom andra.

På kvällen när vi for och kom fram till bilden så såg vi att passagerarrutan där fram var sönderslagen och mammas handväska stulen. inte så roligt slut på en rolig dag! Tur att hon tagit ut de viktigaste, men det var faktiskt väldigt dumt av oss att lämna den framme och inte la undan den precis som vi gjorde med datorn!

Fast idag så ringe dom från polisen i Göteborg och sa att dom hittat väskan, super! Fast alla pengar var ju såklart borta men restan var typ kvar! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide