What are words

2011-05-31 @ 19:06:26 Musik Kommentarer (1)
Jag har hört låten förut och jag tycker den är jätte bra. Sedan när man fick höra att han gjort den till sin tjej som hamnade i koma efter en olycka men sedan efter ungefär en månad vaknat upp. Vilken kille! HELT JÄVLA UNDERBAR! En kille med stort hjärta och inte tappar tron på att hans tjej ska bli normal igen!
Nu när jag såg videon för första gången så blev jag i tårar! Allvarligt! Fan, han borde få en jävla massa bunt pengar och priser. Fast det skulle ju inte läka några sår eller så..jag önska jag kunde fixa så hon vart som förut igen!!!! Det är han värd! Men även hon som aldrig gav upp och vaknade upp från koman igen!

No more spanish with dassoumen

2011-05-31 @ 16:33:06 Allmänt Kommentarer (0)
Sista timmen idag var spanska, och detta var den sista! :D awesome! Vi trodde att vi skulle gå göra pealla men tydligen så fanns det ingen tid på hk:n. f*ck! Så lite besviken vart man ju eftersom man väntat sig mat! ;) Istället så såg vi de sista avsnitten av Aventuras vascas, sudda ur böckerna och veta betygen! :)
Idag på So:n skulle vi ha en vikarie eftersom Robert är i New York men hon kom aldrig så vi stack.. Vi skulle ha någon Tina men de andra sa att "hon är aldrig där hon ska" så.. aah!?

Gossip Girl

2011-05-31 @ 16:16:05 Tv/Film Kommentarer (0)
Faaaaaaan, jag satt ju och kollade på Gossip Girl och då började det spöregna och bilden vart svart.. f*ck!
Jag har kollat på Gossip Girl de senaste dagarna och det är ju super bra och spännande. I love it already! Någon som vet vilka dagar det går och vilken tid? :) Jag vill ju inte missa ett avsnitt ju! ;o

Naturgräs

2011-05-30 @ 23:34:50 Fotboll/Träning Kommentarer (1)
Idag så var det fotbollskola på våran träningstid på tannen så vi fick fara ypp till betsele (hemma planen) och träna där. Kändes riktigt härligt att spela/träna på naturgräs igen. Sist var ju i Turkiet! ;) Apropå Turkiet så har lite bilder från resan lagts upp på hemsidan och när jag har tid så har jag tänkt lägga upp vissa av dom! :)
Hihi typ alla ser jätte sura ut på bilden men det berodde nog på trötthet! ;)

no one is perfect

2011-05-30 @ 15:20:40 Photos Kommentarer (0)


impossible to not laugh

2011-05-30 @ 14:24:08 Allmänt Kommentarer (0)
Hahha, vår bildlärare är bäst på svenska! Varje lektion får man sig ett skratt, haha. Man känner sig alltid så dum när han verkligen försöker säga rätt men vi bara skrattar! (a) Men det är omöjligt att låta bli!

Sleep well

2011-05-29 @ 23:27:08 Allmänt Kommentarer (0)


tog ett tag

2011-05-29 @ 23:16:40 Kläder/Shopping Kommentarer (0)
Jag sa ju att jag skulle lägga upp bilder på de senaste jag beställt efter och köpt. Så här kommer det..
Ett sånt här linne i både vitt och svart. Jag vart lite besiken att de var randiga i matrialet men det kan jag leva med! Gillar inte heller att de var lite genomskinliga..

Tubtoppen ska jag ha under skolavslutningsklänningen eftersom den var så genomskinlig den med. Fast jag måste dessutom fixa en BH utan band. Som sitter där den ska ;)

Linnet till höger ska jag skicka tillbaka eftersom det snurrar sig i kanterna och det var alldeles för kort..

Tröjan till vänster gillar jag starkt men måste också skicka tillbaka den.. Den var kort i längden och armara lika så. Längst ut i armarna och nedre kanten var den jätte trång och inge stretch alls. Vart en brottningsmatch varje gång man skulle ur eller in i tröjan! hihi

You smile, I smile

2011-05-29 @ 21:18:10 Allmänt Kommentarer (0)
Jag skrev ju att jag inte hade någon present till mamma. Men efterom hon ville ha hjälp med att städa ur ett köksskåp så kom vi överens om att det var min present om jag städade det! (y) Så de blev min morsdagspresent till mami!♥ Samtidigt som vi städade ur skåpet så kom de ju fram saker som hon ville stänga. Men varför slänga när jag kan ta allt och spara tills jag flyttar hemifrån?! ;) hihi. Nu har jag en egen låda där jag packar ner saker inför flytten om några/många år, hehe ^^

Morsdagsmiddagen höll inte rum på Sportbaren utan det blev faktiskt Golden Bar iår. Själv så körde jag bil dit och det gick ju bara super! Vad annars?! Men vilket äventyr det blir varje gång vi äter någonstans med släkten! x] Ikväll så tog det en halvtimma innan vi fick beställa. Men maten kom fort iallafall, trodde vi då! För Magdalena fick sin kycklingrulle jätte fort men tog jätte lång tid innan vi andra fick det vi beställt. Haha tillslut så kom en som jobbade där och sa att hon fått en annans kyckling rulle ^^ haha. Så de tog den av henne, hahhah ;p Sedan när vi andra äntligen fick det vi beställt så sa Tomas: Skynda er ta en tugga så dom inte hinner komma och ta maten från er! Hahah kulkul! x] Det där kanske blev lite rörigt att läsa?!

Efteråt så skulle mamma till jobbet och jodda en liten stund så vi andra raggade runt lite och jag övade bland annat start i backe och det gick jätte bra! :)

Nu så blir det massa bullätande. Jag har själv gjort såna där bullar som typ är knytna, hihi ^^. Tycker dom ser så himla goda ut! ;]

Fast de bullar jag har gjort ser absolut inte lika fina ut som på bilden ovan!


Mammornas dag

2011-05-29 @ 14:13:56 Allmänt Kommentarer (0)

Idag är det mammornas dag och vi firar den varje år genom att gå ut och äta med släkten. Måste erkänna att jag inte visste att det var morsdag idag så jag har inte kunnat köpa någon present men jag ger en kram istället! Jag tror det gillas också. Hoppas jag då ;)

Vad ger du din mamma idag?


bullar bullar bullar

2011-05-29 @ 13:03:26 To Do Kommentarer (0)
Idag blir det kanske bullbak, jiooho. awesome! Och dom är ju som allra godast när de är nybakta, jag tror ingen säger emot mig där! ;) muummms!
Till middag så blir det ute med släkten. Och det blir väl de vanliga stället, Sportbaren! Annars så har jag inga andra planer på dagen. Funderar kanske på att sola solarium men det beror på om jag orkar! ^^ Vad händer er idag?

You can't stop me

2011-05-29 @ 01:34:35 Musik Kommentarer (0)

Några kompisar har gjort denna låt men även fler. Men jag gillar denna låt extra mycket! Det är deras första låt på engelska och jag tycker de lyckas jävligt bra! :) ♥

North Records!

Klicka här för att höra deras andra låtar!

 


sappar runt men inget hittat än

2011-05-29 @ 01:06:51 Tv/Film Kommentarer (0)
Sittar just nu och sappar runt lite på olika kanaler och försöker hitta nånting som funkar att kolla på men det är svårt. Finns det inget bra program så här dags?


Vinnare av Champions League 2011

2011-05-28 @ 23:33:10 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Jag har ikväll kollat på finalmatchen i Champions League mellan Manchester United och Barcelona. Själv är jag ett Barcafan och den jag avgudar mest är nog Puyol som enligt mig är den bästa backen i världen. Vart riktigt förvånad att han inte startade i start11an. Men eftersom det berodde på att han inte kände sig riktigt pigg så färstår jag varför han ståd över. Men vart riktigt glad när han iallafall stod som avbytare!
Matchen var spännande i början och imitten och det bara sprutade ut adrenalin i kroppen på mig, men i slutet kändes det ganska självklart att Barca skulle gå som vinnare av matchen. När det var ungefär kanske 5 minuter kvar av matchen så fick min prins äntligen komma ut på plan och spela! Men jag tyckte att han såg ut att vara pigg nog att kunna spela iallafall en halvlek. Men han fick spela finalen, och det tror jag han uppskattade väldigt mycket! ♥
Så nu är Barcelona världens bästa lag och det sitter ju aldrig fel! ;) Jag älskar hur dom spelar! Oftast bara ett tillslag och högt bolltempo. Samt att de alltid spelar som om de hela tiden har koll på vart resten av lagkamraterna håller hus. Det tycker jag är underbart att se! :) ♥
Till matchens kung- Lionel Messi! ♥ Världens bästa fotbollsspelare. Han är som sagt kung på planen och jag älskar honom och hans fotboll. Liten, snabb, påhittig och lyckas alltid! ♥

Om sanningen ska fram

2011-05-28 @ 16:53:09 Musik Kommentarer (0)

Brukar tycka det är skit irriterande när låtar sätter sig på hjärnan men denna låt får stanna i mitt huvud hur länge den vill, för jag älskar den!


strawberries

2011-05-28 @ 16:47:23 Allmänt Kommentarer (0)
Jag har idag pulat i mig några jordgubbar, som egentligen är lillebrors men..dom är ju så god! Så jag kunde inte låta bli att smaka ^^ hihi. Elakt, men det är ju så storasystrar gör, eller? ;)


perfect on you

2011-05-28 @ 02:15:45 Kläder/Shopping Kommentarer (0)
Idag kom äntligen kläderna från h&m hem och oj, jag trodde jag inte beställt efter så mycket x] hihi. Men det blir några saker som jag skickar tillbaka däremot. Ikväll har jag tagit bilder på det jag ska ha och imorgon så lägger jag upp bilderna. Jag undrar om jag beställt efter på några fler ställen eller om jag fått allting nu.. hoppas det kommer mer, för om inte så måste jag beställa efter igen. Jag måste ha mer långärmade träjor, men inte för varma så man där av all värme. Utan typ som farfarströjor!

2 ½ men - The new Charlie

2011-05-27 @ 21:22:30 Tv/Film Kommentarer (0)
Jag älskar det programet och jag kommer nog aldrig att tröttna på de heller! Men nu när Charlie Sheen blev sparkad så kände man ju: Vem ska kunna göra rollen Charlie lika bra som Charlie? hihi ingen! Nu har Ashton Kutcher fått rollen som Charlie och jag tror faktiskt att han kan fixa det ganska bra! Men inte lika bra som Charlie, vad jag tror iallafall. Kutcher har bland annat fått rollen för att locka en yngre publik och det tror jag nog han kommer lyckas med. Han ser ju bra ut! ;)
Vad tycker ni om att Ashton får rollen som Charlie? Tror ni han kommer göra det bra? :)
En sak som jag funderade över var hans ålder. Han ska spela storebror till Alan men i verkligheter är han ju yngre än honom! Kommer ju bara bli konstigt och irriterande om han spelar äldre men ser över 10 år yngre ut.. Har jag rätt?

Känslan när man vaknar

2011-05-27 @ 19:12:33 Allmänt Kommentarer (0)

Jag har haft jätte kul under musikalen och träffat många nya vänner men även lärt känna vissa lite mer. Jag ångrar inte att jag vart med men det tror jag nog de som inte vart med gör. Och om dom inte gör det så tror jag dom inte fatta hur kul vi haft. Kommer sakna känslan när man vaknar och vet att man ska träffa allihopa igen!


Jag har bestämt mig

2011-05-27 @ 18:34:21 Bloggen Kommentarer (0)
Jag har bestämt mig att försöka lägga in minst en bild i varje inlägg. Så det blir lite mer roligare att läsa bloggen. För jag lägger ju en svart rand runt varje bild (eftersom jag tycker det ser lite roligare ut) och det tar ju inte alls lång tid! Typ 1 minut, och det har jag ju tid med!


Doris in my heart

2011-05-27 @ 18:19:08 Doris Kommentarer (0)

För några dagar sedan så försökte vi kamma,borsta, dra bort så mycket hår vi kunde från Doris och det blev en hel del! Hihi. Men hon låssar jätte mycket hår och jag hoppas det slutar snart..

Allt detta + lite mer, lyckades vi komma åt. Men det räcker ju inte bara att göra det en gång

utan såhär måste vi nog fortsätta ett tag... jobbigt! :(


Hon är så fin Doris! ♥ Alltid glad och hyper :) I love you! hihi, alltid kul att komma hem och se hur glad hon blir! :)



Lite foton från turkiet

2011-05-27 @ 17:57:34 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Jag tog inte mycket bilder från träningslägret i Turkiet men några hittade jag i mobilen. Jag har dessutom kollat runt lite på facbook och hittat några bilder från de andra men man kan ju inte spara bilderna..;o varför inte? Jag tänker ju inte sitta och printa varenda sida, så när jag kommit på hur man sparar eller nånting liknande så lägger jag upp de bilderna! Vet nu hur man kan spara bilder från facebook? I så fall, snälla säga till!


När vi stod på Statiol och väntade på avfärd så fick vi de här shyssta tröjorna att ha på oss i Turkiet! Awesome!


När vi satt på planet så löste jag såna här lösord eller vad det heter. När man hittat alla ord som man ska hitta så letar men sedan reda på de bokstäver som man inte använt och de bildar ett ord. Ordet som blev när jag löste detta lösord var: Bombardier. Hahah, jag sitter på ett fligplan (det är ett plan på bilden) och ordet blir bombardier. Känns ju inte sådär jätte säkert! hahah ;) men snacka om tajming!


Efter två dagar så såg Carros resväska ut såhär.. hahah! Inte precis någon ordning ;) Jag fattar inte hur hon kunde ha det sådär!


Vi bodde ju som sagt på Pegasos World. Underbart hotell! Aah säger inte så mycket mer!



I matsalen hade dom massa fina skulpturer av bland annat frigolit, choklad och frukt. Hihi jag tycker sånt är super coolt! Jag skulle vilja kunna göra det också! :)

Men som jag sa, jag hoppas jag kommer på någon sätt att kopiera bilder från facebook. Så ni få se lite mer hur det var i Turkiet på träningslägret! :)


I feel better today

2011-05-27 @ 16:32:59 Allmänt Kommentarer (0)
Ja, idag så var våran sista föreställning. :( Men det känns ändå okej! Det kändes tråkigt igår men bättre nu!

På måndag är det ju vanlig skola igen och då får man äntligen träffa klassen igen. Känns konstigt att man inte sett vissa på en hel vecka!


bildbomb

2011-05-27 @ 16:18:55 Photos Kommentarer (0)
Jag har ju varit lite seg på att lägga upp bilder, men nu har jag kollat igenom alla bilder på kameran och mobilen så nu finns det massor av bilder att lägga upp. Bilder från typ kanske ett år tillbaka till nu, men jag lägger nog inte upp alla bilder i detta inlägg. Utan delar upp det lite, annars blir det nog bara grygt. Let's bomb!

Denna bild tog jag på Doris när hon skulle åka med i epan till ica, haha gud vad hon skakade! Sött ;] eller hur!?

Vi var ute och gick med Doris i vintras och det slutade med att Carro och Erik låg på marken och blev slickad i ansiktet av Doris, haha! Brottad ner av en hund (y) och spottad på, hehehh ;p

Jag, Anton och Carro kom på ett helt nytt spel, och det var riktigt kul. Har ni ett biljardbord, biljardboll och handskar med ganska mycket vadd så är ni redo för det awesomaste spelet vi kommit på.

Här har vi min pärla! Som tar mig fram och åter överallt ♥ Vet inte vad jag skulle göra utan min prins. Jag fattar inte hur jag klarat av åren innan jag skaffade epan, hahah men det känns typ så! ^^ I love!

Min underbara syster! ♥ Fan vilket tråkigt liv jag skulle ha utan dig! På denna bild gick vi hem från stugan (haha lugn, stugan ligger jätte nära hem) ^^

Hahah, detta är ett lite lustigt sätt att somna på! x] Speciellt så som Erik ligger! Jag skulle då inte kunna somna om jag låg sådär! Hahah skulle ni?
Orkar för nu inte lägga upp fler bilder, men kommer såklart fler senare!

Snart är det över..

2011-05-26 @ 22:05:51 Allmänt Kommentarer (0)
Ikväll så var sista föreställningen för allmänheten. Uppsättning 1 är också klar med alla sina föreställningar. Asså gud, detta känns inge kul! Imorgon är det sista föreställningen :( cut cut cut, hih nejnej. Men det känns inge kul! Jag vill ju hålla på längre! Denna vecka har ju gått jätte fort..
JAG VILL INTE ATT DET SKA TA SLUT IMORGON! JAG VILL FORTSÄTTA I ALL EVIGHET! Hahah men det känns typ så ;o Jag kommer typ grina snart (a) hahaha! x]
Det känns typ som att man aldrig kommer träffa folket nå mer..(A) haha. Jag har ju lärt känna många! Men typ såna som jag pratar med nu kommer jag nog inte att prata med när detta är över..:( f*ck!

i'm the back

2011-05-26 @ 16:17:55 Allmänt Kommentarer (0)
Fick vara häst idag eftersom inte Jaime kom, så det blev jag och Sabina. Det gick mycket bra men bandet till vagnen vred sig igen, haha! Kan det vara så svårt att he det rätt? Nu så har vi även förlängt bandet eftersom jag alltid fick vagnen på hälarna! ajj! inte alls skönt!
Jag blir så sur när alla kommer in och ropar att vi måste skynda på med hästen! Men vi har ju koll på det där! Vi tar inte på oss dräkten 10 minuter innan, pga att jag där bak klarar inte av att stå framåtböjd så länge! Och alla klagar också på att vi går så sakta! Men vagnen är så trög och när banden är så kort så kan vi inte gå fort för då får jag ju vagnen i hälarna! you get it?
Haha, varje gång vi står vid kanten på scenen och väntar på att få gå in så är det alltid folk som klappar mig på ryggen och överallt! Haha fick till och med massage en gång, men det var inte alls skönt! ^^

Imorse såg 8an från Finnbacken och några fler musikalen, och de såg inte alls ut att gilla den. Men syster(som går i 8an) tyckte den var bra. Och hon tyckte den var rolig dessutom. Mest när Moa dansade! Hihi och det kan jag förstå :) Klockan halv 1, såg småttingarna musikalen och de var en bättre publik! De klappade händerna iallafall! :) Ikväll är det föreställning för allmänheten igen och mamma, Carro och Erik ska dit och se! :) kul


maybe boring

2011-05-25 @ 21:41:07 Bloggen Kommentarer (0)
Inläggen jag skrivit nu de senste gångerna kanske ser tråkigt ut eftersom de inte innehåller några bilder men jag vet liksom inte vilka bilder jag ska lägga ut! Det finns inte så många från musikalen, tyvärr! :(

två föreställningar gjorde, typ 4 eller 5 kvar! :)

2011-05-25 @ 21:38:28 Allmänt Kommentarer (0)
Bara ett tag innan jag kulle fara till MB så kom grannens minsta pojke in i hallen(det händer ganska ofta.) Sedan efter han så kom hans pappa och då när dörren stod öppen så passade Doris på att smita ut. Asså guud så svår hon är att få tag på! Hon stannar ju aldrig! ;o Men tillslut fick jag tag på henne genom att locka med en boll(hon älskar fotbollar) och sen när vi kom in i hallen igen... då var jag inte nå glad!!!
Föreställningen ikväll gick bra! Tror inte det blev lika mycket krångel som den första föreställningen idag. Men vad vet jag.. Ikväll så fick jag iallafall vara häst igen, ändå kul! :) Hihi en gång så snurrades bandet till vagnen som vi skulle dra så vi i hästen blev ihoptryckta och det gick jätte trångt och trögt, + att jag hade vagnen ännu närmare fötterna då! Aah men vi löste det ganska bra!
Imorgon så är det våran jobbigaste dag, 3 föreställningar! (y) Men det kommer nog gå bra! Nu har ju båda uppsättningarna haft premiär, så det blir nog super!

premiär

2011-05-25 @ 15:51:33 Allmänt Kommentarer (0)
Idag har uppsättning 1 både haft genrep och prämier och det gick väl ganska bra! Det tog bara 1,5 h men det blev inte alltid rätt när de nya grejerna på scen skulle fram. Hihi men annars så tror jag väl att det blev bra. Jag såg ju ingenting eftersom jag var där bak hela tiden i garderoben.
Idag så har Jaime och Sabina varit häst! SUPER! Men Sabina ska inte vara där nu på kvällsföeställningen eller imorgon kväll så det blir väl antagligen jag som får krypa in i hästdräkten igen ;)
Om någon timma så ska vi tillbaka till MB igen och göra iordning för andra föreställningen! AWESOME!

 


Photo

2011-05-24 @ 21:09:38 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Ikväll så har vi varit i Betsele och tagit kort med laget. Både till hemsidan och svenska damfotboll! :) Inte alls kul att det regnade så mycket men som tur var så regnade det inte lika mycket där som påväg hem och i Lycksele!

Imorgon så gäller det!

2011-05-24 @ 21:06:53 Allmänt Kommentarer (0)
Har idag sprungit runt och letat efter saker hela dagen tror jag, mina ben och fötter är helt förstörd! Egentingen är det inte vårt jobb i garderoben att leta alla skådespelare som är borta och så, men ingen annan gör det ju och det är ju vi som ska klä på dom så ja, det blir vi tillslut (och panik också.) Men skådespelarna måste ju ha koll på när de ska in på scen men det gör dom ju inte! -.-
Hela dagen har jag sprungit runt och letat folk som vill spela häst (alltså två stycken) men ingen kan typ.. Så första gången blev det jag och Philip, sedan Jaime och Felix, sen jag och Jaime, sen jag och Erika och tillslut jag och Jaime igen.. Så jag fick vara häst fyra gånger utan att jag ens ska det! För jag måste ju hjälpa till i garderoben.. Tur att Jaime var snäll och ställde upp för annars hade det varit ännu mer panik att leta åt personer.. Så imorgon måste vi fixa en häst! Men tack ni som var häst idag iallafall! Philip, Jaime och Felix! :)
Vi fick sluta klockan fem idag dessutom.. Men andra uppsättningen gick mycket snabbare, och tur det för annars hade vi ju fått stanna kvar ännu längre! Idag fick vi även våra smink & kostym t-shirtar (y) yesss! Så imorgon blir det den och svarta tights, för vi får inte ha ljusa kläder för då syns vi om vi står i kanten på scenen.

Bieber fever

2011-05-23 @ 22:14:10 Musik Kommentarer (0)
Idag så var vi ju repat lite mer inför musikalen och det verkar gå ganska bra! Innan lunch så körde alla med kläder och det blev inte lika mycket kaos som jag trodde det skulle bli. Imorgon så tror jag alla kör både med kläder och smink. Alltså genrep typ. Men alltså, i rummet som vi ska vara och ge ut kläder i är svinkallt! Jag tror jag dööör! :O Skådespelarna kanske kommer bli varm men inte vi ju ;o Så imorgon tar jag på mig en stor varm tröja att ha på mig!
Idag så blev vi även klar med den andra klänningen men det kommer säkert dyka upp nånting som vi måste fixa eller så. Den första klänningen till exempel, där måste vi ju fixa rosetten och så att klänningen sitter fast..
När jag kom hem idag så satt jag mig vid dator och börja lyssna på lite Justin Bieber och jag tror faktiskt jag fått en liten bieber fever ;] hihi. Men han är ju så söt! Men jag tror inte jag är lite kär i honom som denna underbara flicka!

Jag kunde inte lägga upp klippet men klicka här för att komma till det.

Hihi så sjukt sött! Åh gud så glad hon blev! :) :) :) :) :) :) :) Det där gjorde ju hennes dag, eller kanske liv till och med!


två minus

2011-05-22 @ 22:35:40 Tv/Film Kommentarer (0)
Justja. En sak som jag inte gillade med filmen var att inte Will eller Elizabeth var med. Visst, han vart kapten för det där skeppet och kunde bara komma hem vart tionde år och han vart med barn. Men på någon sätt kunde man väl få in dom. Eller att kanske barnet växte upp coh blev pirat eller nånting. Ahh, men får hoppas på en 5a och att antingen will och Elizabeth är med eller sonen :) Vad tycker ni?

Filmen var ju dessutom i 3D och det gillar jag faktiskt inte så mycket. Man måste ansträna ögonen.. och vissa saker blir ju bara suddiga. Men visst, det är coolt!


Pirates of the Carribean - i Främmande farvatten

2011-05-22 @ 22:24:40 Tv/Film Kommentarer (0)
Kom hem från bion för ett tag sen. Pirates of the carribean! Succéfilmer allihopa! jag älskar dom! Och Jack Sparrow är ju bara för bra för att vara sann! Så sjukt härlig snubbe! Riktigt rolig också!♥ hih

Ni måste se filmen och restan också såklart om ni inte gjort det. Dessa måste vara mina favorit filmer tror jag, eller bland de bästa iallafall. Och Jack gör ju filmen så jääävla bra! Om inte han hade varit med så hade jag nog inte gillat dom lika mycket. Det finns så mycket jag vill skriva/prata om angående filmen men det är alldels för mycket för att orka skriva! Jag rekomenderar den aaaabsolut!

Filmen får fem stjärnor av mig... succé!

Nu när jag kom hem så var ju mina smörbullar som jag bakat idag helt klara och svala så jag passade på att proppa i mig en sådan också. Och god var dom, precis som jag sa!

Norris smörbullar in my ♥

 


Ni måste smaka!

2011-05-22 @ 16:19:57 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Håller just nu på att baka smörbullar, muuuuummmmmmmms! Dom är as goda, ni måste smaka dom. Däremot är det en massa jäsning när man ska baka men det är lätt värt det! :) Receptet finns här

Norris smörbullar♥


kanske nödvändigt att ha matte i skolan iallafall!

2011-05-22 @ 13:02:16 Bloggen Kommentarer (0)
Jag har länge försökt bredda ut bloggen lite men det funkar liksom inte. Bloggen blir bredare men det blir ett stort mellanrum mellan inläggerna och menyn, och så vill jag ju inte ha det. Jag vill att inläggerna också ska breddas ut!
Och nu har jag äntligen fixat det och det var faktiskt inte så svårt alls. Lite matematik behövdes bara ;)

it will be hard

2011-05-22 @ 12:29:56 Allmänt Kommentarer (0)
Jag fick ta det där rollschemat för kajsa, awesome! Då slapper jag skriva av allting. Men jag måste ju fortfarande läsa igenom manuset..inte kul, inte kul alls! :( orkar fan int. Men alltså, jag tycker att skådespelarna borde ju ha koll på vad det ska ha för kläder och när de ska in på scen, så inte vi i garderoben behöver ha koll på det! Eller hur?

Idag ska jag typ hjälpa Erik bygga ihop nå lego som gått sönder och som han tjatat om jätte länge. Jag ska nog dessutom ta en dusch eftersom jag ska på bio ikväll och se Pitares of th carribean. Tjoohoo! Jag försökte ju få med mig någon att gå i fredgas men typ ingen kunde ;o men aja, hoppas någon kan idag då! :) Vad händer er idag?

Watchmen

2011-05-22 @ 00:24:44 Tv/Film Kommentarer (0)
Började se filmen Watchmen men la av efter ett tag när jag insåg att den inte var så bra. Haha eller var jag så dum att jag inte fattade nånting..

"Den maskerade äventyraren Roschach har varit medlem i en legion med brottsbekämpande superhjältar som bland annat hjälpte USA att vinna Vietnamkriget. När han hittar en av sina före detta kollegor mördad upptäcker han att någon försöker utplåna alla tidigare superhjältar. Han tar kontakt med sina före detta kollegor som numera är en grupp föredettingar där bara en har kvar sina superkrafter. Tillsammans bestämmer de sig för att ta reda på vad som är i görningen. De upptäcker en konspiration som kan få ödesdigra konsekvenser för hela mänskligheten och att deras förflutna kommer att påverka framtiden."

Den där Roschach såg ju inte alls ut som en superhjälte utan en brottsling! Så jag trodde ju hela tiden att han var ond.. men än om han nu var ond eller god på påverkar det inte min syn på filmen. Jag tyckte inte om den. Filmen får en stjärna av mig...


det kommer

2011-05-22 @ 00:10:53 Kläder/Shopping Kommentarer (0)
Jag har fortfarande inte lagt in bilderna på kläderna jag köpt/beställt efter men det kommer! Jag glömmer liksom bort. Mitt minne är absolut inte det bästa

Jag måste lära mig att skriva upp saker jag ska göra och inte lita på mitt minne hela tiden, för jag kommer ju aldrig ihåg! ack ack ack


Dö vid det jag älskar, fotbollsplan!

2011-05-21 @ 19:09:57 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Idag har lillasyster spelat match med 97erna och dom vann med 4-1. Grattis! Mathen slutade 17.59, haha lite lustigt faktiskt! ^^
Men alltså, tänk alla som tagit livet av sig tack vare denna sjuka gubbe på 89 år! Hoppas han mår riktigt jävla dåligt! fyfan

Man måste ju nästan få sitta i fängelse för sånt här, han ligger ju bakom en massa självmord! De var ju trogna och de trodde verkligen på vad han sa och vi kan ju inte säga att de är dum i huvudet för att tro på det han sagt! För det kom ju från bibeln..
Aaah, detta är helt sjukt!

 


V

2011-05-21 @ 01:25:40 Tv/Film Kommentarer (0)
Har just sett en film vid namn V men jag är så himla trött att jag inte orkar skriva så mycket om den. Men jag såg inte början av den så den var lite svår att förstå..:/

Jag tycker inte filmen var så bra eftersom den var så svår att förstå.. Jag rekomenderar inte filmen till er som inte gillar typ skepp..heheh aah typ?! (A) Fan va trött jag äe!

"En utomjordisk ras kommer till jorden med till synes goda avsikter, endast långsamt för att avslöja deras verkliga intriger de mer inrotad i samhället blir de."

Jag översatte det där på google translate från engelska. Jag fatta typ inte vad

det står, så.. Men filmen får två stjärnor av mig..



allt måste se bra ut! Annars skäms jag ju!

2011-05-20 @ 17:38:55 Allmänt Kommentarer (0)
Har idag försökt sytt så mycket som möjligt på klänningen till härskarinnan men det är fortfarande lite kvar att göra. Mikaela provade även den andra klänningen på scenen men det såg inte alls bra ut. Tror vi måste dra ner kjolen litegrann och eftersom det är ett ganska glidigt tyg så får vi kanske nåla fast överdelen i underdelen! Rosetten måste vi dessutom fixa! Den ska ju spreta ut, inte hänga och slänga.. Aah det är en hel del jobb kvar att göra, och jag hoppas vi klarar det! :)

Efter skolan hämtade jag mina springskor som jag glömt på idrotten i måndags och efter det så kände jag mig så himla hungrig att jag for till ica och köpte mig nånting sött att äta. För jag har lånat manuset för musikalen av Kajsa och jag ska typ läsa igen det ihelgen och då måste jag ha nånting att smaska på!

Under musikalen ska jag, Lina och Hanna stå i garderoben och hjälpa folket att ta på sig sina kostymer och då vill jag ha koll på vad folket ska ha för kläder och när de ska ha det och hur brottom det är! För om jag inte har koll på det så fårt jag panik! Så jag ska antingen skriva av scenhäftet eller så kanske jag tar det av kajsa eftersom hon tydligen hade ett extra. Men har inte fått svar än om jag får det eller inte. Men hoppas, för annars blir det en hel det att skriva... (A)


Jag Hissar och Dissar

2011-05-19 @ 17:35:22 Hiss/Diss Kommentarer (0)

1. Att kläderna jag beställt efter borde vara påväg och snart ligger i brevlådan.

2. Att vi vunnit våra två spelade matcher och att vi leder serien. Men det är ju en hel del matcher kvar.

3. Att allt jobbigt är över i skolan (prov, läxor m.m)

4. Selena Gomez. Har börjar lyssna på många av hennes låtar nu och dom är ju super bra!

1. Att många från drama hoppar av musikalen som vi 9or håller på med.. Inte för att vara taskig eller så men de gör det ju bara jobbigare för oss. Helst vi i kostym som sytt kläder efter dom..:(

2. Att min mage inte mår så bra.. jag har börjat fisa mycket mer nu! hahaah släpper typ en var femte minut, eller nja jag vet inte heheha.

3. Att det regnat så mycket de senaste dagarna.. Det är ju sommar nu och då ska det ju vara strålande sol inte dugg regn..

4. Att jorden går under på lördag, haha! Eller vad tror ni? Kommer vi att vakna upp på söndag morgon? Känns ändå lite läskig tyckar jag att dom typ har bevis och så men sen när han sa att gravarna skulle öppnas och så, så kändes det inte lika "trovärdigt längre". Tror ni på gubben eller?

Jag läste i Keelas blogg någonting som skrämde mig lite.

"Matematiken bygger på Bibeln.

Harold Camping hävdar att domedagen ska inträffa på dagen 7 000 år efter att Noak gav sig ut och seglade med arken.

Hur både datumet för seglatsen och den kommande undergången framkommit verkar vara en trasslig historia som Harold Camping förklarar i en lång intervju med San Francisco Chronicle.

Häng med nu:

Siffran 5 står för ”försoning”, siffran 10 är ”fullkomlighet” och siffran 17 är ”himlen”.

Tar man då alltså försoning och multiplicerar det med fullkomlighet och sedan multiplicerar det med himlen, i kvadrat, blir siffran alltså 722 500. Alltså antalet dagar som har gått sedan Jesus korsfästes högst upp på Golgata.

Vilket då alltså är på lördag.

Solklart?"


3 of 4 is gone

2011-05-19 @ 15:47:37 Musik Kommentarer (0)
Nothing goes our way! 3 of 4 is gone now. Just one left..Think before you decide, becouse it destroys a lot to us.


Run for your live

2011-05-19 @ 15:33:03 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Jag bloggade aldrig igår eftersom det var biståndsdag som jag berättat om. Så jag hade inte riktigt tid. Sen när jag var klar så bytte jag om till matchkläder eftersom vi skulle spela match mot Vilhelmina. Men innan matchen så åt vi mat på knut'n som innan varje hemmamatch. När vi kom fram till tannen så fick vi våra nya träningsoveraller! yiiho eller? Min var jätte stor! Vet inte hur jag tänkte när jag valde den storleken.. 42! Men jag får väl vika upp ärmar och ben då ;)
Matchen gick bra men i slutet av första halvlek så fick jag så himla ont i magen, nästan spyfärdig.. så jag bytte och satt på bänken i början av andra också. Sedab fick jag spela sista tio eftersom magen kändes bättre, men det gjorde fortfarande ont. Så jag vart lite förbannad över att jag inte kunde spela så mycket! Men matchen slutade då iallafall 4-0 till oss. Super bra spelat tjejer! ♥
Jag fick dessutom hem de kläder jag beställt från Gina Tricot. tjoohoo! Kommer bild på det senare + linnet jag köpte på Lindex för ett tag sen som jag glömt visa.


yummi

2011-05-17 @ 20:19:21 Allmänt Kommentarer (0)
Doris och jag åt just tunnbrödet jag bakat idag. And she liked it!

glad och sur på samma gång..

2011-05-17 @ 15:24:28 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Fick sluta typ 1,5 timme tidigare idag eftersom vi inte kunde göra alltihop som det var tänka att vi skulle göra på hk:n. Vi hann bara baka tunnbröd, elller "hann".. vi kunde väl ha wookat precis som de tidigare grupperna eftersom vi bakade så fort men det är ju alltid härligt att sluta halv två! :)  aweesoome!
Det blir typ ingen fotbollsturnering på skolan i höst..*as sur* Varfööööör? Jag vill ju spöa 7erna och bevisa att vi är bäst. För jag är så jävla sur på vissa 7or som tror dom är så jävla bra på fotboll, men det är dom inte!
Istället så ska vi ha någon bajs volleyboll trunering.. fuck that!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! jag är så jävla sur just nu! Det kan väl inte vara så svårt att klämma in en fotbollsturnerng någon dag?! Ni har ju haft ett helt år på er? Har ni inga pengar? JAG BETALAR! :O

Eragon

2011-05-17 @ 15:06:13 Tv/Film Kommentarer (0)
Idag hade jag ju som sagt språk och hk. Språket var tydligen engelska och vi såg filmen Eragon och gjorde lite uppgifter till den med. Jag har ju hört talas om Eragon och att det ar någon liten pojke som skrivit den, å den var riktigt bra! Men eftersom att slutet var som det var så hoppas jag ju att det kommer en två, för annars blir jag ju sur! Kommer det en två? Eller finns det redan en?

"Konungariket Alagaesia styrs av den onde kungen Galbatorix, en föredetta drakryttare som förrådde hans kompisar och hans folk i hans strävan efter makt. När föräldralöse bondpojken Eragon hittar en blå sten skickad med prinsessan Arya, inser han förr att det är ett drakägg. När draken Saphira föds, möter Eragon sin mentor Brom och blir drakryttare som föreskrivs i en urgammal profetia som skulle befria sitt folk från tyrannen Galbatorix. Eragon möter rebellerna Varden och tillsammans bekämpa de onde trollkarlen Durza och armén av Galbatorix i en resa för frihet."

Jag tycker filmen var jätte bra! Och om det nu finns/kommer en två så var ju slutet skit bra men om det inte finns/kommer en så tycker jag inte alls om det! Den passar till alla åldrar och kön så jag rekomenderar den absolut! hihi ;) Filmen får 4 stjärnor av mig men om det nu kommer en tvåa så får den då fem stjärnor!




i want it all right now!

2011-05-16 @ 17:43:05 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Åååh jag vill ha en systemkamera och photoshop. Min blogg skulle bli så mycket roligare då! Men självklart så vill jag inte bara ha det för bloggens skull utan för mig själv! :) Tänk så underbart att kunna ta en bild utan dålig skärpa! ;o och att kunna fixa till bilder på alla möjliga roliga sätt! Gud, fan jag börjar ju snart dregla om jag fortsätter tänka på detta!

onödigt vetande

2011-05-16 @ 16:35:23 Allmänt Kommentarer (0)
När det är fuktigt ute och jag blir anfådd så får jag lite andningssvårigheter och idag när det regnade samtidigt som vi spelade fotboll så kände jag ju av det. men tur var så kändes det inte så mycket.
Så spanskan så såg vi lite film och gjorde några uppgifter och det var tre stycken i våran grupp som inte ens läser spanska..men det gick bra för dom tror jag och lite kanske dom fattade?! hih.
På NO:n så grävde vi först med håvar ner i surhåle (dammen nedanför skolan) och skulle leta efter småkryp men devar mycket svårt att hitta. Dom var inte stora alls! Efter det så fick vi göra lite handsalvor och lim. Jag och Philip bestämde oss för att göra lim och sedan fick vi ett instruktionspapper som visade hur man skulle göra en en papperspåse med hjälp av lite papper och limmet. Instruktionerna sög och limmet det med. Så i slutet så liknade det inte alls en påse.. ^^ hih

Elevensval vecka

2011-05-16 @ 16:22:56 Allmänt Kommentarer (0)
Iveckan är den så kallade elevensval veckan och med den innebär det att varje elev får välja olika alternativ som lärarna kommit fram till. Idag så jag har spelat fotboll, haft spanska och no. Imorgon har jag språk och hk.
Sedan på onsdag så har vi biståndsdag och torsdag, fredag ska vi sy klart inför musikalen. Så det är vad jag har fått att göra iveckan.
Bistånsdag innebär att man ska jobba hemma/eller på ett företag och tjäna 100 kr som man sedan ger till skolan och därefter ger skolan dom pengarna till behövande i andra länder. Det är lätt värt 100 kr! Skulle kunna jobba för 500 kr för de behöver ju pengarna!

Imorse när jag kom till skolan gick jag upp till klassrummet och kollade på dörren för att se vars vi skulle samlas och det stod grusplanen. Men då sa Julia ett det var gräsplanen vi skulle samlas på, så jag jag ba: jaaaha? Så jag gick sedan för att byta om på mb när jag såg Niklas (vår teknik lärare) och jag frågade honom om han visste vars jag skulle och så men han visste inget.. Men då kom Isabelle och visste inte heller vart hon skulle så vi två gick runt där och virrade runt. Isabelle fick också ett sms av Elin som sa att hon var på tannen. Så vi ba: jaaaha? Men vi gick då ned till grusplan fast ingen var där men som tur var så kom Philip cyklande(han skulle vara i samma grup som oss) så jag frågade honom vart vi skulle vara men han visste inte heller *suck* Men efter ett tags väntan så kom äntligen läraren och alla andra! Sedan när jag inte trodde det kunde bli sämre så började det ju regna såklart!  *suck igen*  kulkulkulkulkul.

Det här kanske inte var så kul att läsa men jag tycker att ni kunde få veta hur min underbara morgon varit.


f-f-finally

2011-05-15 @ 20:34:01 Kläder/Shopping Kommentarer (0)
Gud så skööönt! Vaknade inte idag av massa skrikande folk utan till tystnad! Så underbart! Tror jag aldrig i hela mitt liv känt mig så pigg och glad! Mamma måste ha lyssnat på mig ändå när jag sa åt henne att låta mig sova på helgerna! :) thhih azöööm!
Idag så ska jag ju beställa efter kläder! Jiihoooo, äntligen! Hihi en kul grej är att jag förut sagt att jag vill köpa lite mer färgglada kläder och nu när jag kollar igen de kläder jag ska köpa så är allt bara svart och vitt.. hihi bra att jag lyssnar på mig själv!
Jag kollade runt efter kläder igår och jag räknade ut att jag hittat kläder kring 8000 kr. ojojojoj, blir svårt att skrapa ihop de pengarna! Men jag har idag försökt tunnat ut antal kläder och nu är det mindre än 1/8 av 8000 jag behöver betala! Gud vad mycket onödiga kläder och plockade på mig! ;o hihi.
Jag hittade en super fin tröja på Cubus men man kan ju tydligen inte beställa efter där.. Varför ska man ha en hemsida bara för att kolla på deras kollektion? Jag bor ju för fan fleeera mil från skellefteå.(eller vart nu närmaste butik ligger) Gör en online shop!

Tredje plats

2011-05-15 @ 01:00:37 Tv/Film Kommentarer (0)
En mycket härlig tredje plats till Sverige! Och jag pratar ju självklart om Eurovision Song Contest. Grattis Eric, du gjorde ett jätte bra jobb! Vi är så stolt! ♥

Röstningen var mycket spännande! Ibörjan fick vi inte så mycket stora poäng alls men tog igen ungefär imitten och i slutet var det ju inte så jätte spännande eftersom Azerbaijan ledde ganska stort! Men dom var också duktiga! Grattis till er också!
Men det hade ju varit awesome om Eric vunnit! :) Hihi och Danny då, som fick lämna över Sveriges röster. Hade på sig en Eric Saade tröja. Hihi men det är bra! Lite charm!
Aah men det finns så mycket jag vill säga 3dje platsen, vissa andra låtar osv. Men det börjar bli sent och ögonen allt mer trötta. Så om jag har ork imorgon så ska jag försöka skriva lite mer om vad jag tycker och så! :)
Vad tycker ni om Eurovision då? Och vad tycker ni om vinnaren och kanske andra bidrag?!


The Last Song

2011-05-14 @ 18:12:08 Tv/Film Kommentarer (0)
Sett filmen The Last Song och den var mycket bra och rörande!
"Filmen handlar om Ronnie som för en sommar flyttar från sin mamma i New York, tillsammans med sin irriterat förnuftige lillebror, till sin pappa i en liten mindre stad i Georgia. Hon är tonårstjej och därför inte speciellt lätt att ha att göra med. Hon spenderar merparten av sin sommar med att revoltera tills dess hon träffar den jämnårige ultratränade mekanikern med det godaste av hjärtan, Will Blakelee."

Jag gillade den starkt! Mycket romantisk men samtidigt mycket sorlig. Mycket mycket rörande i slutet också! Det hände saker hela tiden också och det gillar jag! Ah jag har inte så mycket mer att säga. Den var riktigt bra! Jag rekomenderar den! Filmen får fyra stjärnor av mig men kunde fått fem. Kändes på något sätt för snällt att ge den fem.


Ett linne rikare

2011-05-14 @ 15:04:15 Allmänt Kommentarer (0)
Vaknade idag av att dörren till sovrummet smälldes upp och folk ropade e-post adresser åt varandra.. hmm?! Så jag är inte på så glatt humör idag pga att jag aldrig får sova länge på helgerna.. eller det får väl ingen? För varför ska man behöva gå upp så tidigt på helgen när man kämpar sig upp klockan 7 på vardagarna..? Kan man inte bara få sova ut nu när det äntligen är helg? :O Man blir ju för fan bara ännu tröttare av att behöva gå upp tidigt varenda daaaag! -.-" Lite smått irriterad! Men nog om min hemska morgon nu. Jag kom nyss hem från stan och där har jag kollat efter ett par examensskor och nå sommarkläder men med mig hem hade jag bara ett linne. Jag provade väldigt mycket kläder och skor men hittade ju ingenting.. :( Ååh, varför finns aldrig de kläder som jag vill ha? Varför kan inte alla kläder och skor sitta perfekt? Ni vet kanske hur det känns när man t.ex. hittar en jätte fin tröja och sedan när man tar på sig den så ser det ut som nån jävla kattlåda..
Påväg till stan så lämnade vi över Doris till förra ägaren Susanna som skulle klippa henne och hon har nu kommit hem. Ser faktiskt ingen stor skillnad, men vad kan jag om det där?! inget! hihi


Linje 123 kapad

2011-05-14 @ 00:15:08 Tv/Film Kommentarer (0)
Har för ett tag sen sett filmen Linje 123 kapad och den var spännande.
"Linje 1 2 3 kapad" utspelar sig i New Yorks tunnelbana, där ett gäng beväpnade män med (John Travolta) Ryder i spetsen kapar en vagn och tar 19 personer som gisslan. I kontrollrummet, och ansvarig för det drabbade tåget, sitter Walter Garber (Denzel Washington) och det blir han som får sköta förhandlingarna med Ryder.

Jag tycker att filmen var bra men inte lika spännande som de flesta andra utpressningsfilmer brukar vara. Men pappa verkade gilla den iallafall. Så filmen kanske passar bäst hem hos dom äldre ;) thiih. Men filmen får iallafall fyra snälla stjärnor av mig!

 


Missa sovmorgon och socker till pannkakan

2011-05-13 @ 21:31:53 Allmänt Kommentarer (0)
Men sovmorgon var inte det ända jag glömde, utan idag så var det ju pannkaka till lunch och varje gång det är det så tar jag med mig socker^^ men idag så visste jag inte att det var pannakaka så det blev inge socker idag..men det var riktigt gott utan också!

Idag efter skolan så for jag, Sofia, Kajsa, Erika och Julia till Frasses och åt där för klockan fem så skulle vi vara på skolan och fixa iordning ett disco åt låg och mellanstadiet. Jag hade kul men synd att vi bara fick vara där i två timmar för jag hade gärna stannat ett tag till med samma folk!


Nånting är fel så jag kan inte skriva hela inlägget, så får fortsätta på detta inlägg lite senare..

2011-05-13 @ 21:07:19 Allmänt Kommentarer (0)
Jaa! Vi gick vidare igår till finalen i eurovision! Det var mycket spännande. Nio länder hade redan gått vidare och det fanns bara en plats kvar och den fick viiii! :) jippi! Tagga lördag eller när finalen nu går!

 

Idag vart morgonen lite stressig eftersom jag inte hittade nånting att ha på mig. (Men ska faktiskt beställa efter kläder på söndag, super bra!) Jag kom till skolan kring tjugo över och vi började halv så jag kände att jag hade lite brottom till hk:n. Men får då höra att vi tydligen hade sovmorgon...kuuuuuul! Jaha vad skulle jag då göra? Fara hem igen..nja ork int. Så jag hade musik med andra hälften av klassen. Massa kul! Det var den sista musiklektionen också så Ronja och Erika övertalade Stig att bruda oss på glass, mums awesome! Nästan bättre det är sovmorgon?!



 


Eurovision Song Contest

2011-05-12 @ 19:16:18 Tv/Film Kommentarer (0)
Ikväll så är det ju Eurovision song contest och jag hoppas att det kommer gå bra för Eric! Jag tror låten kommer gå ganska bra hos de andra länderna, vad tror ni? Inte för att vara dum eller så men jag tror att Danny - In The Club skulle funka bättre i eurovision!

När melodifestivalen gick iår så tyckte jag att låtarna var lite udda och så men nu när jag tänker efter så tror jag att jätte många hade gått bra i eurovision. Tror inte ni det?

i need clothes

2011-05-12 @ 17:56:20 Kläder/Shopping Kommentarer (0)
Kollar just nu runt lite efter kläder som jag hoppas på att kunna beställa efter. Sedan så blir det att gå ut med Doris och skaka ur benen och musklerna lite efter allt fotbollande! ^^

Serieprämier

2011-05-12 @ 16:42:21 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Igår så hade ju vi serieprämier mot Storuman. Första halvlek var vi inte alls bra men tog igen i andra! Slutresultatet bliv 2-1 till oss! Jippi. Storuman är som sagt våra "ärkerivaler" och vi kunde ju liksom inte förlora mot dom! Så det känns bra med seger! BETSELE IF! ♥
Dessutom så fick vi våra nya matchkläder igår. #24 ♥ och snart så får vi våra träningsoveraller också! awesome!


Schemabrytande

2011-05-12 @ 16:11:26 Allmänt Kommentarer (0)
Idag så hade språklärarna rättning av engelska nationella så vi fick då schemabrytande! Super! Vi fick sluta över en timme tidigare! På idrotten idag så skulle vi vara på Forsdalaskolan och spela pingis men eftersom vi bara fick tio minter att byta om och gå ända bort till Forsdala så ändrade vi så att vi hade idrott på skolan istället (för vi har ett pingisbord på plan 100 och 300) Jag trodde inte att jag var så bra på att spela pingis men det gick faktiskt ganska bra! Jag vann också en gång! ;j


Glasblåsarens barn

2011-05-11 @ 14:57:03 Allmänt Kommentarer (0)
Varje år gör alla nior i lycksele en musikal och iår så är det då våran tur.. och om ungefär 2 veckor så har vi föreställning. Allihopa får då välja i vilken grupp dom vill vara med i t.ex. drama, kostym, bild, dans osv. och jag är med i kostym. Tillsammans med Lina så gör vi härskarinnans klänningar, trollgubbens kläder och barn kläder. Vet faktiskt inte varföt vi valde att sy härskarinnans klänningar!? Det blir ju inte som vi vill men jag tror att det kan bero på att vi haft så himla höga förväntningar på att det skulle bli så jävla bra, åsså blev det inte det.. Vår första klänning ser faktiskt bra ut men inte den här andra.. men vi fixar det väl (på något sätt..)
Idag så har jag även gjort np i matte och det gick väl bra (hoppas jag!) Vissa uppgifter var ju helt skruvade! Fattar inte hur man skulle få fram vissa svar! ;s aah menmen.


Krattning funkar

2011-05-10 @ 21:17:57 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Har just varit och krattat med laget.. i två timmar! ;o Men tiden gick faktiskt ganska fort. Jag har träffat världens sötaste hund (efter Doris såklart!) och två inte så normala människor! Tummer upp!

Nu ska jag ladda lite inför matchen och matte np imorgon. Hoppas matten är lätt och att jag fattar nånting, för annars kommer jag att faila så hårt! Matte är inte min grej! Oooh gud vad jag taggar match imorgon! Serieprämier! Satsar på vinst! Och lyckselebor, nu ä he baah ni köm och hejja! Imorgon (onsdag 11 maj) 19:00 tannens konstgräs. Be there!


Börja dagen med springning, ingen hit!

2011-05-10 @ 16:36:04 Allmänt Kommentarer (0)
Idag på idrotten så sprang vi runt Tjärn (en runda på undefär 1.5 km). Det kändes riktigt bra och det gick fort men ändå så slog jag inte min bästa tid.. besviken! Aja, nu är då all springning över iallafall, känns skönt!
Imorgon så har vi ju serieprämiermatch mot Storuman så man måste ju liksom börja ladda vatten nu! Skulle egentligen börja igår men glömde flaskan hemma. Och detsamma gjorde jag idag, men som tur va så hade jag en tom cola flaska i skåpet.
Idag så har jag även gjort spanska prov.. Anette sa att om man gör dåligt ifrån sig på detta prov så kan man sänka sig från MVG till IG men man kan även höja sig från IG till MVG! Så det stog mycket på spel! Men jag tror det gick ganska bra faktiskt! I hope!




no clothes

2011-05-09 @ 16:54:00 Kläder/Shopping Kommentarer (0)

Upptäckte imorse att min garderob innehåller inga sommarkläder! :O Finns inte en ändå tröja att ha på sommaren.. inte alls okey! Jag måste beställa efter kläder och det är snabbt! Vet ni någon sida man kan beställa bra/fina sommarkläder på? :] Pleease tell me! Annars kommer jag få gå naken i sommar..

Vad ni kommer se här

2011-05-08 @ 19:50:11 Bloggen Kommentarer (0)
I bloggen så skriver jag om min vardag och vad som händer i den. Jag spelar fotboll i Betsele IF dam och jag skriver här om hur det gott på matcher/vissa träningar och vad som händer med/kring laget. Jag brukar även kolla på en massa filmer vid lov och helger och jag skriver då här i bloggen lite om dom och vad jag tycker om filmerna och så..
Sedan så lägger jag precis som alla andra bloggare in musik, videoklipp som jag tycker om och gillar. Jag skriver även om det jag shoppar och köper.. mhh kkul? ;) hih
Jag försöker även göra lite bloggklassiker, t.ex. hiss/diss om ni fattar.. sedan om ni har fler exempel på såna så säg gärna till! Jag vill ha saker att skriva om! ;)
Sedan så försöker jag lägga in mycket bilder för att få det lite roligare att läsa. Det är ju aldrig kul att läsa en blogg med bara text!

I hope you understand

2011-05-07 @ 16:10:09 Bloggen Kommentarer (0)
Jag kommer ju inte kunna skriva över de gamla inläggen så ni får leva med det (eller jag får leva med det) ^^
annasorlin.devote.se Vet inte hur många gånger jag sagt det nu, men läs här så kanske ni fattar mina inläggen som jag nu kommer skriva. För dom kommer antagligen ha något sammanhang med de gamla! Det kan jag lova!

Det kommer vara kaos nu i början

2011-05-07 @ 15:02:29 Bloggen Kommentarer (0)
Jag valde nog vid fel tillfälle att byta blogg men jag orkar inte hoppa tillbaka till den gamla igen, så jag fortsätter här.
Varför det blir kaos är ju för att jag bytte just efter jag vart på träningsläger med laget och jag har ju skrivit lite om det i den andra bloggen  och nu måste ju allting hit så ni fattar allting sedan när vi läser. Men i inlägget under här så kan ni ju läsa 3 av de inläggen om träningslägret i Turkiet. Så om ni inte fattar någonting om vad jag skriver så kanske ni måste gå in på den gamla. Då kanske ni fattar om ni får läsa lite gamla inlägg därifrån! annasorlin.devote.se

jag är lite lat jaaah..

2011-05-07 @ 12:50:52 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Jag orkar inte skriva över de senaste inläggen så jag printa och lägger in bilder på dem istället.. haha lat ^^ Men det kanske blir svårt att läsa efterom texten blir så liten. Så ni kan ju klicka här och läsa i normal text storlek istället ;)

Öm ja örk så gö jag he

2011-05-06 @ 23:26:45 Allmänt Kommentarer (0)


Jag kan inte bestämma mig

2011-05-06 @ 22:23:38 Bloggen Kommentarer (0)
Jag hoppar hela tiden mellan blogg till blogg och jag trodde jag nu landat på min devoteblogg och skulle stanna där nu och inte byta eller göra en ny igen. Men det höll inte länge utan jag fick nog av devote eftersom man inte kan designa det som man vill där.. så jag skaffade nu en ny blogg här på blogg.se, även fast jag sparade min förra här på blogg.se men det vart någonting fel så det gick inte att designa om eller byta profilbild.. så jag har nu startat ännu en ny blogg här och jag tror jag nu haft kring 5 bloggar nu.. haha :] Men som sagt, jag kan inte bestämma mig vart jag ska blogga! Jag lämmnade ju först blogg.se eftersom alla koder förvirrade mig så men jag tror att om jag inte försöker designa om så ofta så kommer jag kunna hålla mig kvar längre vid bloggen (a) tssh. Jag lämmnade ju nu också devote eftersom det inte gick att designa om så mycket som jag ville.. aah jag har problem ;] hih
Jag kommer däremot inte att ta bort min blogg på devote eftersom jag snart kommer få nog på blogg.se och gå tillbaka till devote igen. hahah det skulle inte förvåna mig om jag känner så imorgon!
Min devote blogg - annasorlin.devote.se
Svårt att välja en av dom.. så jag tar båda! Men kommer just nu (tror jag) att uppdatera oftare här.


Välkommen till min nya blogg!

2011-05-06 @ 20:13:02 Allmänt Kommentarer (0)


Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide