fredag

2011-09-30 @ 17:44:46 Fritid och nöje Kommentarer (26)
Fick sluta lite tidigare idag vilket betydde mer tid åt marknaden. weeho! Gick med Kajsa, Sanny, Emilia och Mill. Köpte grillspett, munkar, godisrem, varma chips och marknadsgodis, mmh gott! Vad händer er ihelgen? :) Ingen som ska till lycksele kanske? haha.

helt vanlig dag, nanannana

2011-09-29 @ 17:49:56 Allmänt Kommentarer (20)
En helt vanlig dag och ingenting speciellt har hänt (så finns då ingenting att berätta). Ikväll ska jag läsa lite SAM men sedan vet jag faktiskt inte vad jag ska göra för att få tiden att rulla. Blir nog säkert tv eller nånting sånt. Vad händer er ikväll?



jugar al fútbol

2011-09-28 @ 22:37:56 Fotboll/Träning Kommentarer (12)
Tänkte försöka slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag somnar. Förlåt för att jag inte uppdaterat idag men jag har inte haft tid. Idag spelade SMlaget killar match mot något umeålag men det gick inte så bra, de förlorade tyvärr. Men nästa onsdag så har vi tjejer match mot något umeålag och då ska vi vinna.. *host* hahah. Bara det att dom vi ska möta satsar ju på att bli eliter och bäst i hela världen typ medans vi typ knappt får ihop ett tag. hahah men det ska nog gå bra! :)
Efter skolan så blev det middag och sedan samling på shell för att sen åka till Betsele och spela föräldramatch hih eller typ syskonmatch blev det. 4 föräldrar och resten barn.. kul. Men jag tycker faktiskt inte riktigt att man kan kalla detta en föräldramatch eftersom vi drog ihop planen, spelade med mindre spelare och spelade så länge som "föräldrarna" orkade.. match? hihi njeea.
Anyway, nu måste jag sova. Annars är jag astrött imorgon. Godnatt!

trött och orkar inte skriva.

2011-09-27 @ 21:29:58 Allmänt Kommentarer (22)
En helt vanlig dag, så orkar inte snacka om den. Ikväll har jag gjort läxa, spelat basket med lillebror och kollar på idol. Förlåt för detta tråkiga inlägg men jag känner inte för att blogga just nu..

Förresten, när ni läser min blogg vad ser ni för typsnitt på texten? För när jag jag kollade på Carros dator så var det en tråkig text som jag injte själv ser utan jag ser denna:

 

 

Ser ni detta typsnitt eller inte?


transformers 3

2011-09-26 @ 20:29:22 Tv/Film Kommentarer (22)
Slog spontant på en film och det blev Transformers 3. Ibörjan tyckte jag den var väldigt udda och trodde jag blivit lurad eller nånting för det var inte alls likt transformers.. men efter ett tag så blev den allt bättre och bättre och slutade riktigt bra! :) från botten till ungefär toppen.
Det suger att inte Magen Fox var med i denna film för jag tycker att hon som spelade Carly i denna film inte va något vidare bra..
Men åter till filmen.. den blev allt bättre och bättre och jag gillar den verkligen. Jag rekomenderar den till er alla! Filmen får 5 av 5 stjärnor av mig.. :)

kunde lika gärna stannat hemma idag.

2011-09-26 @ 16:26:07 Allmänt Kommentarer (18)
Behövde egentligen inte gå och lägga mig så tidigt igår eftersom vi bara skulle se film idag (vilket man inte behöver vara jätte utvilad för att göra) så det blev en hyffad sen kväll.
Film 1: var en franska film och detta var den sämsta film jag någonsin sett i hela mitt liv! Jag menar det jag säger! Den hade ingen handling och allt vara bara grötigt. Filmen får 0 av 5 stjärnor av mig...
Film 2: var en tysk film och denna var faktiskt den bästa idag fast den handlade om grisar, haha. Filmen får 3 av 5 stjärnor av mig...
Film 3: var en spansk film och den hängde jag faktiskt inte med i så mycket eftersom jag var så sjukt trött efter de två första filmerna. Filmen får 2 av 5 stjärnor av mig...

Påväg till skolan idag svänge jag förbi på Masses och köpte lite godis och allt det har jag och Maja på ätit upp idag. Oh gott vare! ;D


massa bra tv

2011-09-25 @ 19:57:37 Tv/Film Kommentarer (26)

detta lät förjävla gott!

2011-09-25 @ 16:45:15 Allmänt Kommentarer (16)
Nästa gång jag ska baka blir det detta, haha skoja!

sista dagen på veckan

2011-09-25 @ 13:57:01 Fritid och nöje Kommentarer (8)
Var just ute på en promenad med Doris och tänkte snart fara och städa på jobbet. Tänkte även svänga in på en mack och tanka kärran på vägen! :) Början bli ont om soppa i tanken.
Ikväll funderar jag på att gå och lägga mig lite tidigare så jag inte blir så trött imorgon och resten av veckan. Visst låter det vettigt?
Vad har ni för er idag? :)

kvällen tillbringades med bra film och vänner

2011-09-25 @ 02:50:33 Fritid och nöje Kommentarer (17)
Kom hem från Maja för ett tag sen, hade en kul kväll med massa bra film och vänner. I am number four, Scream 4 och Jorden runt på 80 dagar.
Även fast jag tog med mig kameran så blev det tyvärr inga bilder.. men hur som helst, jag hade nu tänkt ta och lägga mig men vi hörs imorgon. eller hur? ;)

fan va gott med helg!

2011-09-24 @ 15:13:41 Fritid och nöje Kommentarer (20)
Äntligen fick man sig en liten sovmorgon, jag vaknade ungefär för 40 minuter sen och det som hänt efter det är detta: Fixart fram ett recept på Ryttarkakor och försökt stoppa att Doris blodar runt här lite grann (hon är i löpen) :D



Smart va? thihi.
Nu så kom mamma hem med ingrediensern till kakan så ska nu börja med den. Ikväll så blir det fest hos Maja och först blir det efterrätt och efter det film. Så jag tänkte fråga sedan om jag kan få ta med mig lite av Ryttarkakorna till efterrätten! :) Det vore ju kanon! Jag ska även ta med mig tre filmer och det blir dessa:

veckan klarad

2011-09-23 @ 19:05:03 Allmänt Kommentarer (23)
Men gud vad jag är klumpig. Imorse snubblade jag på ett badmintonracket och landade med hela min vikt på höften och armen. Så har ett blåmärke på underarmen nu, ajaj! jagvet, klantigt!
Fredagarna känns ju alltid seg fast också otroligt skönt när man klarat igenom skolan och kan njuta av helgen som kommet! :) Nu är man rikigt trött och vill bara sova och slappa, vilket man får på helger! ;)
Nu har jag inte så mycket mer att säga, eller orkar egentligen inte skriva nånting mer utan vill nu bara kolla på tv och chilla i soffan. Ikväll ska jag kolla på idol och säkert nånting annat bra med. Går det nå bra på tv ikväll? :)

söta Mill! :)

jag trodde jag nått botten

2011-09-22 @ 20:04:45 Allmänt Kommentarer (14)
Okej, gårdagen var seg men denna dag var faktiskt ännu segigare.. känner verkligen att jag behöver helg! Igår på träningen sa Togga att vi skulle ta det lugnt på träningen idag och bara skjuta skott, men så blev det inte. Vart ju fan en jobbig träning, hihi. anyway, måste även bara få klämma in och berätta att våran naturkunskapslärare suger på svenska. Jag kommer nog inte lära mig ett dugg av henne! Toppen va? Idag på matten så fick vi äntligen plasta in böckerna (har väntat i 4 veckor på det!) väldigt seg leverans det där!
random bild på mig och lillebror

tonight I'll dream about you

2011-09-21 @ 23:18:09 Allmänt Kommentarer (13)

good and bad day

2011-09-21 @ 17:03:09 Allmänt Kommentarer (11)
Denna dag har inte varit min favorit. Jag har varit en massa trött och inte kunnat koncentrera mig alls, buu! Fast som lite plåster på såren så hade vi ingen spanska eftersom.. ja jag vet faktiskt inte varför men läraren kom bara inte. Så fick sluta 40 min tidigare, inte illa.
Påväg hem så vart det stopp i trafiken eftersom det var vägarbete (tänkte filma eller ta kort men hann tyvärr inte) hihi, det var en MASSA bilar mitt i rondellen och överallt! ;o theheh awesome!
Idag fick jag även att sms från Audio Video och i detta sms stog det att repetionen på mobilen var klart, yeey! Så mamma ska hämta ut den nu och sedan blir det back to normal! ännu mer yeeey! Gud vad jag saknat den, seriöst! Jag skulle nog inte klara så många fler dagar med den här fittnokian jag har nu. (oops)

lyckat lyckat

2011-09-20 @ 20:29:17 Fritid och nöje Kommentarer (8)
På fotbollsgym idag så var vi tre stycken, lyckat! Men det var kul än fast det kanske inte var så jätte seriöst! :) Och ikväll så har fotbollsgym killarna spelat träningsmatch mot LIF. Såg den med massa roligt folk, men tyvärr så såg vi inte klart den utan allihopa skulle hem men när vi stack så stog det iallafall 3-1 till fotbollsgym :) Så jag tror nog de vann, eller hoppas det iallafall! :) Ikväll har jag och mamma hämtat ut ett paket från H&M så nu blir det provning av kläder! :) awesome! Klockan 9 ikväll så är det ju Dr House och det måååste jag se! :) Oh ni me!


Dagens Outfit

2011-09-20 @ 13:07:29 Dagens outfit Kommentarer (4)
Har rast i tre timmar eftersom vi inte har någon historia så jag for hem och tänkte nu slänga in ett inlägg och sedan klä på mig fotbollskläderna (för jag har fotbollsgym sen).
Dagens outfit:
Tröjan och massa andra kläder hittade jag när jag resade garderoben. Så ta en titt i garderoben allihopa, jag kan nog nästan lova att ni hittar nånting ni inte använt på länge eller inte ens visste att ni ägde.

baka liten kaka

2011-09-19 @ 17:46:43 Allmänt Kommentarer (22)
Dagen har gått fort vilket är bra. Traffat allihopa igen vilket känns riktigt kul. Jag och Emilia har gjort klart Samhällsgrejen idag vilket jag är grymt stolt över! Jag trodde jag inte skulle kunna klara av uppgiften men det visade sig inte vara så jätte svårt faktiskt :)
Ikväll så ska jag antagligen göra lite läxa och förhoppningsvis baka liten kaka. Toscakakan börjar ta slut så måste fylla på lagret! :) yeey. massa gott det där!

godnatt nu

2011-09-18 @ 23:23:13 Tv/Film Kommentarer (13)
Ikväll har jag kollat på Idol och Partaj (i'm lovin it).
Var ju slutaudition och det gick ju bra för Andreas tycker jag! :) yeey. Han gick vidare och jag hoppas (åter igen) att han vågar nästa vecka med! För om man skulle åka ut eller ge upp så skulle jag precis som Bagge börja gråta! faktiskt! ;o Så kom igen nu Andreas, du klarar detta! Tro bara på dig själv :)
Partaj gav mycket skratt, det kan jag lova! haha. Gud jag skulle kunna leva på det programet!
oj, vad klockan tickar på. Nu måste jag verkligen gå och lägga mig!

händig tjej

2011-09-18 @ 16:17:19 Fritid och nöje Kommentarer (17)
Idag har jag jobbat och for faktiskt dit själv idag. Jag hade lite problem med att låsa och stänga dörren men jag lyckades till slut (haha nu har nog 99 % ingen aning om vad jag pratar om men jaja skitsamma, hihi)
Har även spikat upp en lampa i sovrumsfönstret och jag insåg att jag är en riktigt händig tjej, hahah njaa. Fast ska nu hjälpa mamma spika upp lite tavlor så ja, i'm händig ;)

mitt rum

2011-09-17 @ 23:17:21 Allmänt Kommentarer (27)
Här tog jag lite snabba bilder på de nystädade rummet. Den är litet och skulle väldigt gärna ha ett lite större men ja, jag har gjort mitt val. Jag skulle vilja ha ett stort rum med en stoor jävla maffig säng, tv och ett ställe att hänga med kompisar. :) Så om du har ett sådant rum så byter jag väldigt gärna med dig! ;)

nu är det rent

2011-09-17 @ 18:45:44 Fritid och nöje Kommentarer (12)
Idag har jag resat garderoben och städat rummet (som jag inte städat på eeeeveigeheter. Förut städade jag ungefär varannan vecka..) Vad har det tagit åt mig? ;o
Jag har länge funderat på att rensa garderoben men har alltid skjutit upp det eftersom jag inte trodde jag skulle kunna hitta några kläder att kasta bort, men där hade jag fel! Det vart faktiskt en hel del, thihi.
Mamma och Carro fick även kolla lite i högen om de hittade nånting de gillade för kändes lite onödigt att slänga bort allting! Men vad ska man då göra med resten som blev kvar? Second hand?
Jag har förut fått förfrågan om att lägga upp bilder på mitt rum men sa då att jag först villa städa det, haha. Och nu så är det ju städat och tänkte nu ta lite bilder efter jag bäddat sängen och sedan lägga upp.

kär i denna kille

2011-09-16 @ 23:31:52 Musik Kommentarer (21)
Så sjukt skön kille alltså, hahah. När han medverkade i idol 2008 var han så sjukt nervös att han knappt kunde prata och nu iår så ställer han upp igen, starkt gjort! Jag önskar dig lycka till och hoppas du går långt! :) För om du bara vågar och vill så kommer du gå förbannat låååångt!

hihih åh gud, jag älskar honom!

Han sjunger riktigt bra, eller hur?


red love

2011-09-16 @ 16:22:30 Allmänt Kommentarer (22)
Hade coopertest på idrotten idag och jag är riktigt nöjd över tiden jag fick. Jag trodde jag skulle få över 12 minuter men icket! glaaaad chheeyy! Nu så har jag "belönat" mig själv med massa kakor som jag bakade igår, muuumms! Ikväll blir det massa soft framför tvn och kanske klämmer in lite läxa också om jag har lust och tid.


nu må jag gött

2011-09-15 @ 22:46:13 Fritid och nöje Kommentarer (8)
Jag råkade bränna kakan lite grann men ingenting man kände av i slutändan, tydligen så satte jag plåten alldeles för långt upp men det stog ju ingenting på receptet.. så hur ska jag veta? Men resultatet blev iallafall suuupergott och jag längtar till jag kommer hem från skolan imorgon och får proppa i mig massor! ;] thihi tjock jag är!
gaaah, så jävla gott!

jeejääje who cares

2011-09-15 @ 18:19:07 Allmänt Kommentarer (2)
Jag var astrött imorse och kände mig inte så där jätte peppad på att gå till skolan men jaa. måste ju! Börja med fotbollsgym. och sedan redovisning i Naturkunskap. Vilket gick bra och jag är rätt så nöjd, hade varit mycket lättare att göra ett bättre arbete om man haft lite längre tid på sig! jaja anyway, resten av dagen har jag bara glidit runt och tagit det coo00oolll. Tror jag till och med sov en stund, hihi. Ikväll så har jag tänkt läsa lite läxa och sedan baka nånting gott! (:
visst låter det gott?

Vad kallas dessa kakor? :)
Bara en dag kvar av veckan och sedan är det helg. Veckan har gått fort vilket är bra men hoppas helgen går lite extra långsamt för jag känner att jag behöver lite mer vila! Vad händer er i helgen? bara vila för er också eller?

buhu

2011-09-14 @ 22:22:49 Allmänt Kommentarer (12)
Redovisning i Naturkunsap imorgon, buuhu!

better late than never

2011-09-14 @ 19:57:10 Allmänt Kommentarer (2)
Direkt efter skolan så blev det en massa plugg så har inte kunnat slänga in ett inlägg. Men bättre sent än aldrig, eller hur? Förresten så tog vi skolfoto idag och blää.. jag känner det på mig att jag inte kommer se okej ut! haha. Antingen så blundar jag eller öppnar munnen och få dubbelhaka, kan nästan sätta en miljon på det!

Vad har ni haft för er idag?

hey brownhair girl

2011-09-13 @ 17:16:36 Allmänt Kommentarer (16)
Gud vad dagarna går fort nu för tiden, man hinner nästan knappt komma fram till skolan så ska man hem igen. Vilket är bra! hihi. Första dagen som mörkbrunhårig idag också.. vart lite små skraj när jag gick in på toaletten och såg en mörkhårig tjej i spegeln! xp
Vad tycker ni om färgen? Ser det helt förjävligt ut eller? ;)
Ikväll var det ju tänkt att vi skulle spela en föräldramatch men det blir inte av pga regnet.. kanns ändå bra för jag är fortfarande inte helt frisk, vilket jag vet fler inte heller är. Vad händer er ikväll då?

märklig natt inatt

2011-09-13 @ 07:13:51 Allmänt Kommentarer (6)
Vaknade ungefär 3 gånger av att klockan (inte) ringde. hur hänger det ihop? Jo, klockan ringde typ i huvudet?! Så slog av och på den hela tiden och det slutade med att jag tydligen ställde den på 20 över 6, tidig morgon! Och jag som gick och la mig lite tidigare igår kväll för att få lite bättre sömn men det gick ju inte.. ;/

mörkhårig nudå

2011-09-12 @ 19:49:13 Fritid och nöje Kommentarer (4)
Kändes så otroligt drygt att gå till skolan idag men jag släpade mig dig iallafall. Dagen gick verkligen trögt men jag klarade mig igenom den! :) good girl! Efter skolan så blev det raketfart till mamma och sedan mot V.I.P för att köpa lite hårfärg.
Har nu färgar det klart och jag gillar resultatet! :) och tur det, för imorgon har vi fotofrafering med fotbollsgym och på onsdag med klassen! ^^
Vad tycker ni? Det ser väldigt mörkt ut, jag vet.
Men ska ta ett kort i dagsljus så ska ni få se hur det ser ut på riktigt! :)
Sedan så kände Carro sig lite suger på att färga lite slingor så jag tog lite färg och kleta lite i hennes hår med. Men nu efteråt så ser man faktiskt inte så stor skilnad men dom kanske dyker upp imorgon ;)
glad tjej!
Citat av Carro idag:
Carro- Rönka man vindruvor eller?
Jag och pappa: eeh, vadådå?
Carro- ja men hur kan man annars veta om dom är kärnfria? ;o
hihihu söt tjej! ;]

partaj

2011-09-11 @ 22:26:32 Tv/Film Kommentarer (11)
Ikväll har jag bara degat här framför tvn och tänkte nu dra mig mot sängen. Såg just för ett tag sedan klart programmet Partaj som jag verkligen gillade! tummen upp.
"Christine Meltzer och hennes gäng gör sin egen tolkning av aktuella händelser. Tillsammans med en känd svensk gäst tar de grepp om veckans stora snackisar och omtalade personer. Det bjuds på sketcher, TV-parodier och kändisimitationer."
Jag kommer sitta klistrad framför detta varje söndag fram över! Och det tycker jag att ni också borde! (: För det var verkligen riktigt bra!

yeey! :)

2011-09-11 @ 16:51:37 Bloggen Kommentarer (10)
Igår hade jag 126 besökare vilket var helt otroligt awesome! :) jag trodde att jag skulle logga in idag och vara tillbaka på min gamla statistik igen men nu är jag uppe i 97 besökare och jag kan knappt tro det. Jag överlycklig just nu! :) Tack allihopa! Och hoppas ni gillar bloggen och stannar kvar här hos mig! ^^

9/11

2011-09-11 @ 15:21:34 Allmänt Kommentarer (10)
Idag spelade vi en träningsmatch mot gamla damspelare och resultatet blev 3-3. Vi spelade riktigt bra i första men inte lika bra i andra. Jag är iallafall nöjd över matchen och jag hoppas verkligen att många av betsele ladies vill komma och träna med oss någongång! och självklart stanna kvar! :) För ifall vi går upp i 3an så tycker jag det skulle vara riktigt bra om vi hade lite äldre spelare med oss! :) Förresten så får vi idag klockan 16:00 veta om vi vann 4an eller inte. spännande!
Nu så kollar jag på 11 september seremonin och ja, jag var bara 6 år när detta hände men det känns som det bara inträffade för några få år sedan! Och nu har det gått 10 år.. helt ofattbart! Rest in peace! ♥
Klicka här för att komma till thaipinnen.blogg.se om skriver som denna dag. och finns även en video som är riktigt skrämmande! ;o kolla!

godnatt och sov så gott! :)

2011-09-11 @ 00:23:01 Allmänt Kommentarer (21)
Så hörs vi imorgon, eller hur?! :)

massa gott godis till kvällen

2011-09-10 @ 19:02:57 Fritid och nöje Kommentarer (17)
Kvällens godis är köpt och jag har plockat på mig en massa gott! Hoppas att det går en riktigt bra film på tv också så att kvällen bli ännu bättre! :)

när jag vänder mig om så står du inte där

2011-09-10 @ 16:06:42 Allmänt Kommentarer (3)
Idag har jag och Carro nötat tvspelet Athens 2004 (not nörd at all) och jag tror jag vann faktiskt. Har även varit på jobbet och städat en snabbis och nu svarat på kommentarer :) Ikväll blir det nog en massa godis och bra film tillsammans med familjen (mysigt).
Vad har ni haft för er idag och vad händer ikväll?

ni lyckades gör mig glad! ;)

2011-09-10 @ 15:50:37 Bloggen Kommentarer (0)
Blev en av dagens blogg hos vadfanskajagheta.se tack så himla mycket! :) hihi 89 stycken besökare! thooho! Jag hoppas ni gillar mig blogg och stannar kvar hos mig! :) :)

någon vänlig själ som vill göra Anna på bra humör? :)

2011-09-09 @ 23:35:00 Bloggen Kommentarer (19)

 

bloglovin

Tycker ni kan ta och klämma in en liten fråga på blogresponse och följa min blogg via bloglovin. Skulle göra mig jätte glad! Eller ni kanske hellre föredrar bloglovinbyte, det funkar för mig med! :)

Klicka på bilderna för att komma "dit du vill", hihi!


nu föll poletten ner

2011-09-09 @ 20:49:12 Kläder/Shopping Kommentarer (5)
Idag kom jag på varför skorna och sockarna så lätt blir dyngblöta när det regnar ute. Jo kanske för att jag har hål i båda hälarna och ena dragkedjan är paj..
Jag måste köpa ett par nya, och det är snart! För så här ska det ju inte behöva vara. ^^

vilket dåligt väder!

2011-09-09 @ 16:59:07 Allmänt Kommentarer (7)
Fast de räddade oss från coopertest på idrotten iallafall! ;) hihi.
Jag är fortfarande inte frisk utan har nästan bara ännu värre hosta.. inte okey! Jag vill ju vara frisk i övermorgon när vi möter gamla damer! verkligen! Så ikväll blir det värme, nässpray, massor av näsdukar, hostmedicin och mys! Har ni något bra tips på hur man snabbt blir fri från en förkylning?

Nu är det helg, tjooho awesome! Känns riktigt skönt för nu slipper man läxor och skit i några dagar och kan bara slappna av! Tycker man borde få ha längre helg, typ fredag också! ;o fan va skööönt det skulle va!
Vad har ni för planer inför helgen då? :)

milda matilda

2011-09-08 @ 16:56:55 Allmänt Kommentarer (5)
Kommer jag nångång att bli frisk? Tycket jag varit sjuk nu i evigheter och jag orkar bara inte. Vill kunna andas och prata normalt ^^ Och i helgen har vi träningsmatch mot gamla damer och då vill jag inte vara sjuk ju.
Och idag har jag nog upplevt nånting av det värsta som hänt i mitt liv tror jag, haha! Idag på historian såg vi en dokumentär om Romariket på nästa sista lektionen (så man var rätt trött) och jag ville bara slå igen ögonen men ändå inte. För sist våran lärare såg att en elev var lite trött så fick han en lite mildare version av damp! Så jag kämpade mig igenom lektionen och försökte inte slå igen ögonen men jag lyckades inte så jätte bra. Jag vet inte heller om jag råkade slumra till ibland eller så men nog nickade jag till ett par gånger! hihi. Det var en sjukt jobbig lektion!
Detta kanske inte låter så hemskt men tänk er om ni suttit där i min situation! Käääämpa med att hålla upp ögonen och koncentrera sig på dokumentären.. inte alls lätt!
Ikväll blir det nog läxa, tv och sängdags rätt tidigt för jag känner mig inte så jätte pigg.. Vad händer er ikväll?

R.I.P Stefan liv!

2011-09-07 @ 22:01:57 Allmänt Kommentarer (6)
vet inte riktigt vad jag ska säga, jag är helt bestört! Pappa kom in i vardags rummet och sa att ett plan hade störtat i Ryssland och att nästan ett helt hockeylag gått bort. Och att bland dom en svensk hockeyspelare. Jag vart helt stum och visste inte vad jag skulle säga. Så jävla tragiskt! Stefan Liv hade nyligen skrivit på ett kontarkt med det ryska laget Lokomotiv och var på väg att möta Minsk. Men just efter start så lyckades inte piloterna få upp planet utan körde rakt in i en mast.. R.I.P!

love it.

2011-09-07 @ 21:03:00 Musik Kommentarer (4)

Moa Lignell - When I Held Ya

Jag fullständigt äälskar låten. Hon sjunger fantastisk bra och låten som hon gjort.. fantastisk den med! :)


ovärt!

2011-09-07 @ 15:23:31 Allmänt Kommentarer (3)
Som jag skrev igår så hade vi sovmorgon idag till 12:00 och jag lyckades faktiskt inte försova mig eller stiga upp allt för tidigt! duktigt!
Dagen: Gått en tipsrunda och fikat..
Riktigt onödigt att börja 12 och sluta 13.30! Hade ju kunnat sova istället! och att gå en tipsrunta i regn och kyla gjorde ju inte mig friskare precis..
Förlåt för detta konstiga inlägg men jag är sjukt trött och vill bara slå på en film!;/
Hur har eran dag varit?


Dagens Outfit

2011-09-07 @ 14:41:41 Dagens outfit Kommentarer (0)
tröja- h&m, linnen- Gina Tricot, byxorna- Gina Tricot


telefonen inne på lagning nu

2011-09-06 @ 21:50:47 Allmänt Kommentarer (6)
Jag har inte kunnat uppdaterat idag på grund av att efter skolan så blev det en massa nötning av spanska glosor och sedan började jag svara på kommentarer och det tog typ en timme ;o (jag är seg!) thihi.
Idag lämnade jag även in mobilen på lagning (jag saknar den redan!) nu har jag en gammal Nokia som jag inte alls tycker om. Jag förstår mig inte på den och allt går bara fel. Jag tror jag redan skickat 50 stycken sms som inte varit meningen.
Verkligen en highteckmobil (stavning?) eller hur? ;] Hoppas den gamla snart kommer tillbaka så jag slipper den här sophögen! Någon som vet ungefär hur lång tid det brukar ta innan man får tillbaka mobilen från lagning? :)
Imorgon har vi sovmorgon till 12:00 eftersom samhälls och idrotten gick bort. Och klockan 12:00 ska vi vara på djurparken men alla samhällselever. Blir någon samhällsdag med aktiviteter och grejer, hoppas det blir någorlunda kul iallafall!
Jag är ju inget stort fan av sovmorgonan (och nu tänker nog många: You said what?!) men jag får liksom aldrig till det.. antingen så glömmer jag bort det och vaknar astidigt eller så försover jag mig! Inte okey! Jag lyckas alltid ställa klockan fel!

natti natti

2011-09-05 @ 22:44:07 Allmänt Kommentarer (26)
Nu väntar sängen och en god natt sömn. Imorgon blir en dryg dag (känns som det iallafall) och jag vet inte om jag kommer kunna vara med på fotbollsgym. pågrund av förkylningen. Men jag får se hur jag mår imorgon bitti! :) Hur ser eran dag ut imorgon (tisdag)? Rolig, tråkig, spännande, massa kul?

you're right, let's fight

2011-09-05 @ 19:57:52 Photos Kommentarer (6)

paaaket!

2011-09-05 @ 19:20:51 Photos Kommentarer (3)
Kom hem med ett paket liggandes på bordet, gissa hur glad jag blev! :D Kameraväskan.
Riktigt nöjd över köpet, vad tycker ni? :)

umeåshoppingen

2011-09-05 @ 17:50:13 Kläder/Shopping Kommentarer (4)
t-shirt från Monki
byxor från Vero moda
t-shirt från Monki
byxor från Gina Tricot
Ja, detta var allt jag fick ihop från Umeå.. :( sad girl! menmen, snart drar vi till Luleå och då hoppas jag på bättre shoppinglycka!

dejt med kudden

2011-09-04 @ 23:37:05 Allmänt Kommentarer (15)
Ladda om batterierna för imorgon är det en start på en ny vecka och man vill ju inte börja veckan sur och deppig pga dålig sömn ;] thihi. eller hur?

vad i hela...

2011-09-04 @ 22:25:54 Bloggen Kommentarer (1)
Jag gick in på bloggen och det såg ut såhär.. ser det ut så för er också? :O weard.

dom tre skalliga vännerna och laila

2011-09-04 @ 19:34:00 Fritid och nöje Kommentarer (5)
Försöker nöööta in de svenska orden men går inge vidare. Har ni något bra pluggtips på hur man får saker och ting att fastna på hjärnan? :) jag är villig att pröva vad som helst!
På grund av denna förkylning så liggar jag ju efter i helgens planer och jag vet inte rikigt hur jag ska lösa detta. För vardagana kommer nu vara fullbokade med läxa och annat viktigt. Men jag ska nog läsa dett på något vis. Superwoman!
Ikväll så börjar Idol och iår har vi två nya i juryn, Alexander Bard och Pelle Lidell. och tillsammans blir de dom tre skalliga vännerna och Laila ;) hihi. Jag hoppas på riktigt roliga auditionframträdande ikväll för det är ju dom som gör programmet tycker jag. ^^
och även en ny programledare: Pär Lernström!
Tror faktiskt detta kan bli bra. Det har blivit lite uttjatat nu se senaste åren (jag minns inte ens vem som vann förra åren och alla år innan det) men nu känns det som om vi börjar om från början igen. Nytt av allt (nästan).

söndag

2011-09-04 @ 14:35:36 To Do Kommentarer (10)
Idag har jag pluggat lite svenska och nu drar jag iväg på jobbet. Kommer snart hem och då blir det uppdatering! ;)

beautiful silence

2011-09-03 @ 23:17:40 Fritid och nöje Kommentarer (7)
Imorgon är jag och mamma ensam hemma (vet faktiskt inte vart de andra drar men, skit samma) lugn och ro iallafall, haha nej nu var jag taskig. Men det det kan vara lite skönt med tystnad ibland (tror fler håller med om det) inte sant?!

Så imorgon blir det läxläsning och film. Har ni något bra filmtips så säg gärna till! :)

färga håret

2011-09-03 @ 20:12:36 Allmänt Kommentarer (2)
aaah, jag har upptäckt nu att jag har lite av en grönaktig hårfärg (ibland iallafall) och aah, det är ju förjävla fult! Så jag har bestämt mig för att fäga om det till mörkbrunt. Vad tror ni om det?
Denna hårfärg gillar jag riktigt mycket! Tror ni jag skulle passa i detta? ^^

Det vart Umeå idag

2011-09-03 @ 18:45:04 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Kände mig ganska pigg idag så det blev en resa till Umeå ändå. Fast piggheten varade inte länge utan när ungefär halva vägen gått så börjar det snoras och jävlas i näsan.. men aldrig att jag skulle vända om!
Wolverine.
Dagen har varit lite av en mardröm!
Men jag klarade mig igenom den iallafall och det är jag stolt över, fast lika stolt är jag inte över antal kläder jag köpt.. två byxor, en t-shirt och nå foundationgrej.. illa! Men vi drar snart iväg till luleå och då ska det shoppas shoppas shoppas som bara den! Fast innan det tror jag nog att jag ska beställa efter lite kläder också!
Så söt hon är! Visst?!
En shoppingdag i livfulla umeå en lördag med förkylning och huvudvärk, ingenting jag rekomenderar!
Vad har ni haft för er idag? :) Hoppas ni haft det betydligt bättre än mig iallafall!

shop in the shops

2011-09-03 @ 00:01:24 Kläder/Shopping Kommentarer (1)
Jag känner att jag mår lite bättre nu faktiskt och jag kollade febern för ett tag sedan men ingenting! Så det kanske blir Umeå imorgon, fast nu ska vi inte dra nånting hastigt för jag kan ju må förjävla dåligt imorgon när jag vaknar upp!?
I Umeå så hoppas jag på att hitta ett par svarta läderbyxor (fast fejk), vanliga svarta byxor, nå typ av tröjor och typ BH/trosor/sockar ;) Fast det blir väl som det alltid blir: kommer hem med allting förutom det jag bestämt att jag skulle köpa! ;) hihi. typiskt!

min godis

2011-09-02 @ 20:56:32 Doris Kommentarer (0)

mobilen lagad nu, haha!

2011-09-02 @ 19:52:02 Allmänt Kommentarer (0)
Bara ett problem, den går inte att stänga! ^^

mår inge bra

2011-09-02 @ 18:36:20 Fritid och nöje Kommentarer (1)
Jag har haft ritkigt ont i halsen de senaste dagarna och det har inte gått över än, även fast jag matat på med halstabletter och varm dryck.. Nu har jag även fått en förkylning som inte gör det hela nå mycket bättre!
I morgon är det tänkt att jag ska dra till Umeå med mamma och shoppa lite men om jag mår såhär dåligt då så blir resan nog förflyttad till nästa helg. Vilket jag inte vill! Men aja, vi får se hur jag mår imorgon!
Idag hade jag skrivit upp att jag skulle städa rummet och rensa garderoben så jag kan se vad som behövs investeras imorgon, men jaa..

Så här känner jag..

2011-09-01 @ 21:48:35 Fotboll/Träning Kommentarer (3)
Som jag sagt tidigare så har jag tyckt att denna fotbollssäsongen varit psykisk jobbig eftersom man haft så tror press på sig att göra bra varje match, men alla har ju dåliga dagar ibland! Det känns som att om vi inte vinner 4an så kommer en hel del folk att sluta spela och inte tycka detta är nå kul längre.. så pressen har varit så enormt stor och det har ju nästan blivigt jobbigt varje gång man fått bollen och känt: "Gör nånting bra, gör nånting bra! Annars..." Men nu så är alla matcher spelade och jag tror verkligen att jag behöver en liten paus! För att få tillbaka lita av suget och kroppen ska få bli friskare!
Och som jag också sagt tidigare så tycker jag att div.4 med inlandslag är en sopdivision och vi platsar inte där men jag tror att en div.4 med umeålag är sååå mycket bättre! Där skulle jag nog trivas! För vi spelar mycket bättre om vi möter bra lag, så är det faktiskt! Vi klarar inte av att spela vårat spel när vi möter ett uselt lag! Så antingen div.3 eller div. 4 med umeålag skulle jag gilla! :)

Vinst mot storuman

2011-09-01 @ 21:18:59 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Bra spelat i första halvlek men inte bra alls i andra.. tre poäng!

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide