some people never shut the fuck up

2012-08-27 @ 00:09:57 Fotboll/Träning Kommentarer (22)
Igår klockan 08:00 lämnade vår buss Statiol på väg mot Umeå. En heldag med laget var det som gällde, med shopping och match mot Sörfors. Vilken vi vann, med 5-1 :) och håll i hatten... jag gjorde mål! ;) yeeey! Aldrig hänt förut, eller jo jag har ju gjort mål men isåfall har det varit på frispark eller straff, jag har aldrig gjort ett spelmål förut! Känns underbart att äntligen få göra det!! :) Jag svävade på moln resten av den dagen. När jag kom hem fixade jag till mig lite och for ut och umgicks med massa folk. Jag hade en kul kväll även fast den började lite segt.. Träffade även denna gång mycket nytt och välbekant folk! Super! :) Livet leker just nu :)

she saved everyone but couldn't save herself

2012-08-23 @ 22:30:11 Allmänt Kommentarer (24)
Okej, skolan är igång och we're back to reality. Både kul och tråkigt på samma gång tycker jag. Det har börjat bli dåligt väder nu igen och vad skulle jag göra hemma en sådan dag? ingenting nödvändigt iallafall så jag underhåller mig gärna med lite plugg. Och att få träffa allihopa igen är ju underbart och efter denna sommar känner jag dessutom många fler och då blir det definitivt roligare att gå till skolan. Stöter på fler bekanta mycket oftare :)
Helgen innan skolan startade var det en dag på stan här i Lycksele och jag tillbringade den kvällen med Emelie, Agnes och Gustav. Jag hade en mycket rolig kväll där jag träffade många, både bekanta och nya! Super kul :)
Och en superduper kul grej hände under den vecka sommarlov jag hade. Vi fick igång basen i bilen! Jag vet inte om jag skrivit nånting om detta i bloggen, men det är iallafall så att jag köpte en bil för ett tag sedan och jag skulle montera in en bas i den och det har inte riktigt gått min väg när det gäller detta. Fast vi fick igång den tillslut och nu dunkar det satan i min 740 ;) haha supergladtjej! Nu ska jag fortsätta med att fixa till den tills jag får kortet! Nästa steg blir nog snygga fälgar och däck!                                                                                              

accept your imperfaction

2012-08-16 @ 01:31:29 Kläder/Shopping Kommentarer (23)

hey sweetie, well I need you here tonight

2012-08-16 @ 01:05:35 Allmänt Kommentarer (1)
Å vad vackert väder det varit dom senaste dagarna och jag har stekt i solen varenda dag och nog har jag fått färg. Det ser jag ju till och med själv! yey :) En dag visade termometern 48 grader och en annan 30 grader så nog har det varit varmt! Igår var jag med Frida och Tobbe, vi köpte glass och jordgubbar och njöt av sommarvärmen på Korpberget! Lite tragiskt att man bara fått tillfälle att göra sånt en gång på heela sommaren.. för det här vädret har vi ju inte haft!

Sommarlov

2012-08-13 @ 04:24:14 Allmänt Kommentarer (12)
Vaknade till ett strålande väder idag.. fuck! och jag som skulle jobba, hm.. egentligen skulle jag inte ha gjort det men jag var snäll och jobbade åt Sandra så hon kunde fara iväg och spela med 97erna. Så, med tunga steg tog man sig till jobbet och jobbade de sista timmarna på campingen för i sommar (vågar inte säga för alltid för det slutar säkert med att jag jobbar där nästa år..) Den här sommaren har varit den SÄMSTA jag någonsin varit med om. Jag har jobbat som fan, och då menar jag FAAAAN och vädret har varit piss... det enda roliga var Åselemarknan och Motorveckan helgen! Sen har allt bara varit piss.. Men nu har jag iallafall sommarlov! i en vecka..  menmen, bättre än ingenting alls! Sommarlovsstarten har jag firat med grillning först på Gammplatsen med mina fina och sedan blev det raggen med epan där vi träffade Anton och hans crew. Jag hade en jätte trevlig kväll som jag hoppas vi snart kan göra om! :)
äsch fan, jag orkar inte vända bilden. Både Frida och Anton körde min epa ikväll och jag körde hans. Jag hade lite problem med växlarna men annars gick det bra! 

Life is short. Buy the shoes.

2012-08-11 @ 17:05:49 Kläder/Shopping Kommentarer (8)
Igår var jag i Övik con mi familia. Jag och Carro shoppade satan medan mamma, pappa och lillebror for till Paradisbadet och roade sig där. Dagen såg mörk ut efter att ha gått lös på första affären, Cubus. Det sved i plånboken! Men som jag sa till Carro när hon tvekade på att spendera pengar- You only live once!Good Girl Gone Bad. Tycker jag på något vekt sätt stämmer in på mig :)

pimp my headset

2012-08-10 @ 00:53:11 Allmänt Kommentarer (6)
Var påväg till jobbet idag när jag ser dessa två ha lite kul på styret mitt. Lite oförskämt tycker jag faktiskt! Varför just på mitt styre nu när jag hade ganska brottom till jobbet. pöka nån annanstans snälla.Som ni kanske ser när ni som bloggar på blogg.se loggar in så har jag också pimpat mina hörlurar med lite roliga pärlor :) Hittade tipset här så det är bara ni går in och kollar hur man gör och sätt igång själva. Det krävdes ganska mycket slit fast det var värt resultatet tyckte jag.

stay classy

2012-08-08 @ 23:28:22 Allmänt Kommentarer (6)
Blev runt 40 grader idag utomhus.. vilket är helt ofattbart efter den pissommar vi haft. Men det är ju jätte kul att vi iallafall kan få EN dag med lite sol ;) och tack vädergudarna för att det var just en av mina lediga dagar.Gott om jordgubbar fanns det, fast mindre kreativitet hade vi så det bästa vi kom på att göra med gubbarna var att blanda dom med lite vaniljglass.fast det funkade ju ocksåSkippa parfymen och klä dig själv med granar.mycket mer effektivare!

me? sarcastic? never.

2012-08-08 @ 01:51:47 Allmänt Kommentarer (3)
Har ju åter igen blivit så att jag inte uppdaterat på ett bra tag men jag har haft ganska mycket att göra och jag har helt enkelt varit för lat när jag väl haft tid över. Men eftersom jag nu var ledig idag och är det imorgon så tänkte jag nu ladda upp lite bilder och visa vad jag hållt på med. Så ni kanske får lite mer förståelse varför jag nobbat bloggen ;)
Under mååånga dar såg mitt rum ut som en stor sophög fast efter jag sorterade garderoben så ordnade sig allt!Från vänster; min syster, min bror och jag. några år sedan ja ;)Fick en stereo bara så där. Helt otroligt! Och det var en bra stereo också och jag monterade in den idag. Tack Tobbe för stereon och tack Anton som hjälpte mig montera in den! :)anyway, nu är jag iallafall jätte trött så jag orkar inte bry mig om vad jag egentligen skrivit i detta inlägg. godnatt pz!

you don't know me. but you will

2012-08-08 @ 01:19:17 Kläder/Shopping Kommentarer (1)
Idag kom resten av varorna jag beställt efter från H&M och varor från Gina Tricot kom också som jag och Carro beställt efter för några dagar sedan. Så nu är garderoben ytterligare påfylld och nu efter en rensning jag gjorde i går också. Det var något som verkligen behövdes. Jag slängde massa av mina gamla huvtröjor som jag brukade släpa runt i förr i tiden och det kändes skönt! En ny Anna började skådas ;)Självklart är inte detta framsidan av tröjan utan detta är ryggen, snygg va? ;)

i'm a fucking unicorn

2012-08-01 @ 00:56:53 Kläder/Shopping Kommentarer (9)
Jag beställde ju efter kläder på h&m för några dagar sedan och nu har lite av det kommit. Och eftersom ni ville se vad jag köpte så ska ni också få göra det! enjoy

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide