Göteborgsresan

2011-07-30 @ 14:33:28 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Imorgon bitti så drar vi oss neråt i Sverige mot Göteborg. Jag tror alla nu har packat klart och imorgon är det bara att vakna, stiga upp och sedan gå och sätta sig i bilen (eller så är det tänkt iallafall, men vi får ju se hur det blir med det!) Iallafall.. vi kör direkt ner och vi har inte planerat att stanna av någonstans.
Liseberg är ju att måste om man ska till Göteborg, eller hur? Så dit ska vi såklart! :) Två dagar till och med, super! Sedan ska vi nog också shoppa en del och säkert hitta någonting annat kul man kan göra. Har någon något förslag till vad man kan göra där i Gäteborg, eller i närheter? :) Skulle uppskattas om ni berättade!
Vi kommer bo i en stuga i Thörn (som ligger några mil från Göteborg) och guuud vad den verkar gööörmysig! Där kommer jag trivas!
Men apropå Liseberg, vad ska man absolut prova på för någonting? Uppskjutet? Balder? Kanonen? Vad tycker du är som allra bäst på Liseberg? (du som varit där förstås)

fem varv på 3 timmar?

2011-07-30 @ 03:03:02 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Men jahapp, var typ bara fem stycken som var anmälda till Con Cour De Charm.. hur kul är det när det bara är så få? Men det fanns två stycken som jag tyckte skulle få första och andra pris men jag tror inte någon av dom fick någonting alls ;/ Riktigt dååååligt! Men iallafall.. efter det så for jag och Carro hem och gjorde oss lite nachos och såg på tv i väntan på utgång. Kvällen var rolig men seg, haha. Det är riktigt jobbigt att köra så sakta! ;o (säger jag som kör epa!)
Men nu är det godnatt som gäller och imorgon ska vi packa inför Göteborg (jaa, vi ska dit på Söndag) och efter det blir det väl stan! :)
(jag berättar nog mer om Göteborgresan imorgon!)

con cour de charm

2011-07-29 @ 19:12:55 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Blev hemma idag pga det varma vädret men ikväll ska jag ut med Carro och tremening Viktor på Con Cour De Charm! Hoppas på riktigt roliga utklädnader och lagomt bra väder.

Dagens program

2011-07-29 @ 03:55:10 Allmänt Kommentarer (0)
10:00-16:00 Veteranrally Torget
11:00-15:00 Porsche Träff Torget
13:00 Norrlandscup/DM Karting Trollringen
15:00-18:00 Red Hot Race Travbanan
20:00 Com Cour De Charm Torget
21:00 Kvällsunderhållning Torget

 


så jävla söt!

2011-07-29 @ 03:01:09 Video Kommentarer (0)


bra dag avslutas med en bra kväll!

2011-07-29 @ 02:55:55 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Sprang hem från stugan idag, duktigt! Men en hemsk sak hände som nästan fick mig till panik. En thailändarbuss kom körande jättesakta bakom mig och jag trodde seriös att dom skulle kidnappamig eller nåt så jag sprang in på en stig, men hörde sedan att de saktade ner och körde in på stigen så jag vände om och gav dom blickan: Rör mig, då jävlar (hahah!) och sedan sprang jag ut på vägen igen och då började Anna öka på stegen, hihih! men som tur så följde dom inte efter mig, fast varje gång jag hörde någonting sedan så började hjärtat bulta, hehehe ;) Men jag tog mig hem!
Ikväll så har jag och Emelie varit ute och kört, hon åkte med mig eftersom hennes var trasig. Vilket jag tror min nu också är. Oh jag kommer halta imorgon för det har gått så sakta att köra ikväll och jag har bara varit och tryckt på kopplingen och bromsen ikväll typ.. fick jätte ont i foten av att behöva fippla och grejer hela tiden, hahaha! Nu ska man inte klaga på att 30km/h går sakta!
Imorgon så är det massa kul och ska se om jag får med mig någon! :) Hoppas!
(orkade inte leta åt några bilder till detta inlägg eftersom jag måste ju upp någongång imorgon! Godnatt på er!)

jag lovade ju

2011-07-28 @ 17:31:02 Video Kommentarer (0)
Jag lovade ju att jag skulle lägga upp en video när jag gjorde frontflip 180 så här kommer den.

Jag gör ju först frontflipen (eller vad man ska säga) och sedan snurren. Jag måste bara träna lite mer så kommer jag nog snart klara av att göra allt samtidigt! :)


Dagens fynd

2011-07-28 @ 17:10:33 Allmänt Kommentarer (0)
Var ju som sagt på Veteranmarknaden idag men jag hittade ingenting speciellt.. jag letade efter en dekorlist till passagerardörren men hittade igen. Däremot hittade jag en annan liten ögonsten som jag bara var tvungen att ha!
Marknadsgodis och den supersnygggha 140 logan, jag vet inte vad jag ska göra med den men nånting kul blir det väl. Något förslag på vad jag ska ha den till? :)
Jag tänkte också köpa ett klistermärke som jag skulle sätta fast på epan men den fanns inte med vit text så det blev inget.. :/ På klistermärket stog det:

Och det är ju sant de!


idag händer detta

2011-07-28 @ 02:18:28 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Idag så ska jag på Veteranmarknaden och se om man kanske hittar någonting kul! Samtidigt så är det också mopperally som jag nog kommer slå ett getöga på! :) Kl 19.00 är det Drifting på Flygplatsen men jag vet inte vad det är för någonting.. bil? motorcykel? Och kl 21.00 är det någon kvällsunderhållning på Torget och dit ska jag nog! Få se om jag får med mig någon också.
Måste nog gå isäng nu, godnatt!

Björn Junior Ferry

2011-07-28 @ 02:11:01 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Det var faktiskt Björn Ferry som vi såg förra träningen! Han har ju blivit pappa! :) Grattis! Hans fru låg på BB här i Lse och han var ute och sprang, hihi l0l.
Men Grattis till pappa och mamma Ferry/Andersson!

Jag måste skärpa till mig!

2011-07-28 @ 01:54:01 Dagens outfit Kommentarer (0)
Jag lovar alltid så himla mycket här i bloggen men det blir aldrig av.. fy på mig! Men nu har jag kommit på en lösning till mitt lilla problem. Efter varje gång jag lovar någonting så skriver jag upp det antingen på mobilen eller på ett papper (det brukar fungera) och då checkar jag bara av när jag utfört det jag lovat ;) hihi lame..

snöskoter på vatten

2011-07-28 @ 01:18:38 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Dagen har tillbringats med Ronja och Bella, först såg vi på alla dessa skotrar som brummade runt på vattnet (inte lika kul som det var för 5 år sedan, lite gammal har man nog blivit) och sedan så for vi till gammplatsen för att fika på motorcaféet. Efter det så kördes det runt lite tills jag lämnade över dom (heh) och for hemåt. Hemma så väntade lite skoj med Erik och Oscar samt Elin, Carro och Gabbe.

Lite av det som händer under motorveckan

2011-07-27 @ 13:46:47 Video Kommentarer (0)

Så jag tycker verkligen att ni ska försöka ta er hit någon gång! För det är super kul :)

Och detta händer idag, skoter på vatten! :)


tur att jag for ut

2011-07-27 @ 02:12:32 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Ikväll har jag varit ute och raggat med Ronja och Bella. Jag hade verkligen skit kul! :) Vi träffade Emelie och massa andra epafolk. Hoppas detta upprepas imorgon! :) Imorgon klockan 16:00 så är det 1 Open Water Challange på hotellet och jag ska då dit med Ronja och Bella, kommer bli kul! :) Jag kommer nog missa träningen om jag blir där länge menmen.. någon träning kan jag väl missa (det är ju ändå en frivillig träning) och det är ju bara hag tar igen det en annan dag.
Tack för kvällen! :) Hade super skoj!

brum brum!

2011-07-26 @ 17:54:43 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Gud vad mopederna körde snabbt och levde om idag, hihi :) Men förvånad att ingen tjej körde.. :/ Jag ställer upp nästa år vettja! Behöver bara en riktigt bra morped först! Någon som har en jag kan köpa för ett bra pris? Och den ska ju gå jävligt snabbt såklart! Jag får ju inte förlora över gammgubba!
Nu så händer det inte speciellt mycket. Ska typ ut och sparka lite boll men sen vet jag inte.
Nästa år så tror jag att jag ställer ut epan! För vissa av dom som ställt ut idag var väl inte sådär jätte fina så jag tror inte jag skulle ha den fulaste där iallafall! :) Så nästa år händer det kanske! Hoppas bara någon röstar på min då ;)
Ska lägga in en bild på epan min nångång så får ni säga vad nu tycker om den :) Om jag får bra kritik så ställer jag självklart ut den nästa år! :)

tell me why

2011-07-26 @ 00:40:56 Bloggen Kommentarer (0)

motorveckan

2011-07-26 @ 00:29:55 Allmänt Kommentarer (0)
Springningen gick riktigt trögt idag.. men jag tog mig fram iallafall (bra de). Men det vart bara 25minuters springning så jag får väl sprina de yllerligare 20 minuterna någon annan gång i veckan.
I veckan (Lördag 23 Juli - Lördag 30 Juli) så är det motorveckan här i Lycksele och imorgon blir det en tidig morgon eftersom vi ska till stan på epa/mopedutställning och mopedracing. Tänkt ställa ut min egen epa men ändrade mig.. Lacken är väl inte den bästa och jag tror jag inte skulle ha en chans att vinna något pris. Men jag ska dit och kolla iallafall! :)
Hoppas på bra väder imorgon för jag är trött på det här lite halv taskiga vädret som legat över oss nu några dagar. Jag vill ha sol och värme (vilket jag tror ni alla kanske vill!) Någon som vet när solen kommer?

glass i stora lass

2011-07-25 @ 18:21:22 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Idag har lillebror äntligen fått en ny telefon! Och gud så glad han blev! Svårt att beskriva hans glädje efter beskedet om att få en ny. Happy boy!
Nu så tänkte jag och ägaren till den nya telefonen jogga till mormor och morfar och vi värmer nu upp med en glass! good stuff! Hoppas på kanske lite fika där också, hahah fet!

När lammen tystnar

2011-07-25 @ 02:31:47 Tv/Film Kommentarer (0)
Har som sagt ikväll sett filmen När lammen tystnar. Riktigt bra film tycker jag. Jag har hört namnet på den väääldigt många gånger men inte så mycket om den men bra var den!
"Amerikansk skräck från 1991. FBI-agenten Clarice Starling är på jakt efter den hänsynslöse seriemördaren Buffalo Bill som av någon konstig anledning flår sina offer. I hopp om att få hjälp med att luska ut varför Buffalo Bill stjäl sina offers hud kontaktar hon massmördaren Hannibal "The Cannibal" Lecter."
Jag rekomenderar filmen starkt! Och ni som inte gillar skräckisar (och har hört hur läskig den är) den är faktiskt inte så läskig! Jag har sett mycket värre och jag som knappt ser skräckisar ;) Filmen får fem av fem stjärnor av mig...
Just nu så ser jag också en bra film vid namn Diary of a mad black woman. Och en sak som jag bara måste få säga.. :O Så sjukt lik Orlando i den filmen är Martin Stenmarck! :O Helt jävla sjukt, dom måste ju vara släkt på något vis för jag trodde seriös att det var Martin i filmen!
Ni kanske inte tycker de är så lika? Men se filmen, då jävlar! ;) kloner!

lungene beda?

2011-07-25 @ 02:04:04 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Idag har det inte hänt något speciellt utan jag har bara tagit det chill. Egentligen så skulle jag ut och springa men eftersom jag har så ont i kroppen så blev det ingen utan det blir fyra stycken pass den här veckan istället.
Betsele herrar spelade match mot något halvfinskt lag idag och jag for dit och såg den med Carro, Gabriella och Hanna. Resultatet blev 4-1 till Betsele, brabra!
Efter det så hände det egentligen ingenting tills vi for iväg till farmors stuga och och chillade där ett tag med fiske och fika. Själv så fick jag en liten aborre på första försöket (stor fiskarn, haha eller hur?)
Ikväll så har jag sett på Morden i Midsomer och När lammen tystnar. Jag har hört så mycket om den filmen och jag har alltid velat se den. Jag har hört att den var riktigt läskig. Men så läskig tycker jag faktiskt inte att den var ;) Men tänkte skriva om den filmen i ett annat inlägg! :)

hård dag med mycke slitgöra

2011-07-24 @ 02:22:27 Allmänt Kommentarer (0)
Idag har jag varit en duktig flicka, jag har städat rummet och epan, varit ute och sprungit och planterat blommor (vid mitt lilla projekt som jag pratade om igår) Sedan efter det så har jag spelat en hel del fotboll eftersom vi idag fått ett 9manna mål på gården (målet tillhör grannarna men finns ej plats på deras gård så slällde de hos oss istället) Våran gård har gått från vanlig familjegård till lekplats på typ en vecka (a) hahah.
Idag så vart ju mitt projekt klart och tänkte nu lägga upp lite före och efterbilder. Hoppas det gillas!
Vad tycker ni om resultatet? Jag tycker att det blev mycket bra. Ljusare och fräääschare! Nästa sommar så kommer rebarberna och gräslöken att ha vuxit till sig och blivit större och jag tror det kommer bli kanon! Vad tror ni? :) Jag är rikigt nöjd!

The island

2011-07-23 @ 02:28:05 Tv/Film Kommentarer (0)
Håller på att se en riktigt spännande film just nu men jag tror tyvärr inte att jag kommer kunna se klart den.. för den slutar 03.40 och jag tror ej jag klarar av att hålla mig vaken till dess! Men jag får väl hyra den någon dag och se klart den! :)

plötsligt händer det

2011-07-23 @ 00:39:35 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Var på stan idag och kollade efter en kameraväska och hårfärg. Jag har nu insett att jag måste färga håret! Med betoning på måste. Ibland ser det typ ut som jag har grönt hår.. ;s inte okej! Men jag tror jag bara kör på en toning eftersom jag inte vill att det ska faila med färgen och jag måste gå runt med klartgrönt hår istället!
Restan av dagen har jag tillbringat i trädgården faktiskt! Väldigt förvånad själv faktiskt! Jag har röjt undan grenar, rabatter och allt annat skit. Jag kände helt plötsligt bara för att fixa till lite på ett ställe som stått orört nu ett tag. Och imorgon ska det sättas dit rabarber och blommar för att snygga till där lite! awesome!


Apropå färgen grön.. Fingrarna har glimmrat i grönt idag!! (jag = byggare bob/Ernst) Gröna fingrar som satan! Imorgon när (förhoppningsvis) allt är klart så kommer ni få se före och efter bilder på mitt lilla projekt! :)

Kolla vad vi har

2011-07-22 @ 22:57:49 Photos Kommentarer (0)

bortaaa

2011-07-22 @ 01:33:45 Allmänt Kommentarer (1)
Erik försökte idag att värma ägget som vi hittade i Arl. men det gick inte så bra. När han gjorde det så hörde man hur det började kläckas och grejer..
Och när jag tog tag i ägget så sprack det... :( Det hann aldrig bli en fågel, thaha ;] Var bara äggula ^^ R.I.P 

hot day!

2011-07-22 @ 01:12:03 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Dagen har tillbringats på Lyckan med familen + Jonathan! Ooh gud så varmt med varit idag! Vet inte exakta gradantalet men typ 30 grader eller mer?
Sedan har det väl inte hänt så mycket mer idag (men det känns som det har hänt en massa..) Joo, vi cyklade och grattade Anton ikväll men det var typ allt :) Vad har ni haft för er idag?


En dag i Arvl..

2011-07-22 @ 01:01:14 Photos Kommentarer (0)

j0rdgubbar är g0da

2011-07-21 @ 17:55:12 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Plockade massa jordgubbar med Erik och Oscar för några dagar sedan för att sedan göra marinerade jordgubbar med en jätte god sås. Så gott!

detta är ett långt inlägg!

2011-07-21 @ 01:10:46 Fritid och nöje Kommentarer (0)
För idag har det hänt en massa roliga grejer! Först så köpte jag ju kameran :) Jag veeeeet, det tog ett tag men jag ville känna mig säker! Och nu har jag dessutom lärt mig den mera och ikväll har jag installerat Photoshop som jag fick med när jag köpte kameran, hur awesome som helst! :)
Efteråt så for vi upp till Arvl. och där härsade folk hö och jobbade på. Mamma hittade ett fågelägg som låg helt övergiver på utebordet.. så jag tog in det och la det i ett glasögonfodral invirat i bomull, haha! Kanske kommer ut en fågel en vacker dag, vem vet?


Hihi när jag och Carro var liten så brukade vi leka att vi blev jagade av rymdvarekser och att vi snabbt skulle springa in i bilen och ta skydd och köra där ifrån. Och idag så testade vi men det var inte lika kul som förrut.. även fast vi hade uppgraterat lekan och jag körde iväg på riktigt med bilen.. men leken var inte kul längre :/
Och jag måste bara få berätta att jag tror att jag såg Björn Ferry idag på träningen idag.. :O jag är ganska säker på att det var han, men vad gör han i Lycksele? :)
Ikväll har jag hoppat lite studsmatta med pojkarna och jag lärde mig frontflip 180 :] Yeeah! Stolt chey. Jag trodde jag aldrig skulle klura ut hur man skulle göra men det gjorde jag :) Nu har jag bara backflip kvar som jag verkligen vill lära mig, men jag tror jag är för gammal för det.. :] Och jag vill ju inte landa på nacken!
Erik filmade in när jag gjorde frontflip 180 och jag kanske kan lägga upp den någon dag :)
Jag tror detta är allt som hänt idag.
Imorgon kanske jag lägger upp några av bilderna jag tagot med kameran :)

svar på tal

2011-07-20 @ 23:58:55 Svar på tal Kommentarer (0)
SV: 4.499:- på Expert

Då var man ägare till en Nikon D3100!

2011-07-20 @ 17:14:01 Photos Kommentarer (1)
Ja, idag hände det! Jag tog mig i kragen och drog mig bort till expert och köpte den!
Jag har inte lärt mig den än men det kommer väl?!

händer ju saker hela tiden

2011-07-19 @ 23:30:56 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Någon strålande sol blev det väl inte precis idag.. delvis sol och mycket moln och blåst istället. Man kan inte lita på vädret numera :/ Jag har kommit fram till att det blir dåligt väder imorgon men mamma säger att det ska bli fint.. Vem har rätt tror ni?

Idag har jag men familjen varit på Lyckan och byggt sandslott och grejer. Jag tog en massa bilder med Carros kamera men hon är ju så seg på att lägga upp bilder. Jag skulle ha haft en egen! ;) När vi kom till lyckan så var det typ bara fyra stycken där.. :O Det var ju inte jätte kallt så jag vart förvånad! men sedan så började det droppa in allt mer folk.
Efteråt så for jag, mamma, pappa, Erik och Oscar på Second Hand och Erik köpte tio stycken VHS filmer för 20 kr, billigt! ;) Hihi en kul sak som alltid händer när jag ska fara någonstans och spendera pengar är att jag alltid glömmer stålarna x] Hjärnan fattar inte att när jag ska shoppa så behövs det pengar, thihi!
Jag vart sugen på att köpa en tv för bara 100 kr (billigt som bara den!) och ställa den nere i lillrummet. Skulle vara perfekt!
Kväll var det varit fullt upp med studsmatta och fotboll med lillebror och hans kompisar. Inte för att skryta men jag vann fotbollen :] tss. Och idag har jag lärt mig ryggbackflip (jag har kunnat det förut men efter att inte ha hoppat studsmatta på några år så har jag tappat lite) thaha.

sommar och sol

2011-07-19 @ 01:42:50 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Imorgon ska det vara strålande sol och jag antar att det blir bad och massa solning då! tjooho

Doris on pictures

2011-07-19 @ 01:17:56 Doris Kommentarer (0)
Ska sno lite bilder av Carro på Doris när hon lagt in dom på datorn. Hittade massa fina + att vi tagit en massa ikväll också :)

Följ jätte gärna min blogg!

2011-07-19 @ 00:39:03 Bloggen Kommentarer (0)
Följ min blogg genom att klicka på bilden, det skulle göra mig jätte glad! :)

hur jag än gör kanske jag ångrar mig

2011-07-18 @ 18:23:30 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Skulle på stan idag och lämna in telefonen och kolla om erbjudandet på kameran fortfarande var kvar. Men lämna in telefonen behövdes inte eftersom när jag skulle visa mamma felet så var felet just då att kameran fungerade! :O Hahah från ingenstans! Den var ju helt död igår.. Aja, mirakel kan hända ;] Erbjudandet på kameran var fortfarande kvar men jag har fortfarande inte bestämt mig (a) hur ska detta sluta? Jag är rädd ifall jag inte köper den att jag sedan kommer ångra mig och ifall jag köper den så är jag rädd att jag då också kommer ångra mig.. ;s
Har nyss varit ute och gått med Doris och nu händer det väl inte så mycket mer. Blir nog en massa tv hädanefter.. Vet någon om det går någonting bra på tv ikväll? :)

men jahapp

2011-07-18 @ 01:00:00 Allmänt Kommentarer (0)
Måste nog lämna in min telefon imorgon. Kameran har helt plötsligt slutat fungera.. allt är bara svart! Vad kan ha hänt? ;s

tell me who said that

2011-07-18 @ 00:34:42 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Enligt alla väderprognoser så skulle det vara dåligt väder idag och de senare dagarna men det har ju varit kanonfint! Så litar man verkligen på att det blir dåligt väder imorgon?
Idag så har jag solat lite och varit på Badparken med mamma, Carro, Erik, Jonathan, Oscar, Eva, Filip och William. En hel del ja! Det var proppfullt med folk ibörjan men när molnen börja anlända så stack allt fler och tillslut vara det bara några få kvar..
När jag kom hem så stack jag ut och sprang. Kändes tungt i början och trodde jag inte skulle klara hela rundan men det började kännar bättre sen och tillslut gick allt på räls. Fick jätte mycket kraft och jag orkade både ta ruscher och upphopp (vilket jag inte kunnat innan). Efter jag sprungit rundan så sprang jag ytterligare en liten till eftersom jag hade så pass mycket ork! Kändes skööönt.
Ikväll har vi varit hos mormor och hälsat på och nu har vi kollat på finalen mellan Japan och USA. Spännande match! Jag trodde USA skulle vinna men tydligen inte.. ;) hihi. Stark vilja hos Japan! Och en sak jag bara måste få säga.. USA sög på att lägga straffar! :O Herregud! En 10åring hade ju satt dom där ;] Grattis Japan!


Farliga Sinnen

2011-07-17 @ 02:15:17 Tv/Film Kommentarer (0)
Just sett klart filmen Farliga sinnen som handlar om en tjej som får jobb som lärare åt en spcecialklass. I den klassen går bara såna som har ett svårt liv och lever liksom på botten. Jag gillar såna filmer när någon reser sig från botten till toppen! (a)
"Amerikanskt kriminaldrama från 1995. Den före detta marinsoldaten Louanne får ett jobb som lärare på samma skola som vännen Hal arbetar på. Hennes klass består av ungdomar som behöver extra stöd. Louanne gör sin egen undervisningsplan och bryter mot skolans regler, vilket ger henne problem med skolans byråkrati. Men problemen finns inte bara i skolans värld, även elevernas tuffa verklighet påverkar deras motivation. En tragedi får konsekvenser för både Louanne och hennes elever."
Filmen var mycket bra och jag rekomenderar den till er som precis som jag gillar se hur någon färbättras. Den får fyra av fem stjärnor av mig...
Hahah jag måste fixa nya stjärnor! ;)

My life, my rules

2011-07-17 @ 00:28:49 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Idag har jag och Carro fått agera föräldrar eftersom mamma och pappa varit borta typ hela dagen. Vi bakade en Tigerkaka som vi failade lite på i början men resultatet blev smarrigt! :) Efter det så diskade vi och gjorde iordning middagen (taco = ganska många grejer att fixa till det!) Efter den godaste middagen på länge så monterade Erik och Jonathan upp deras studsmatta på våran gård. Så det står nu två stycken där som tar upp halva trädgården just nu (y). Sen nu på kvällen så har vi lekt med pojkarna en hel del! Två lekdagar på rad, haha typ kul ;]

The fog

2011-07-16 @ 03:12:01 Tv/Film Kommentarer (0)
Ser en jätte hemsk film! Tror inte jag kommer kunna somna (a) haha! Läggdags nu iallafall.. få se om det bli nån sömn ;)

you complain that you have it so tough

2011-07-16 @ 00:56:26 Allmänt Kommentarer (0)

som ny igen

2011-07-16 @ 00:50:42 Kläder/Shopping Kommentarer (0)
Min garderob är lagad nu, tjoohho! Back on track. Tack pappa! :)

Lekfull dag

2011-07-16 @ 00:40:29 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Idag har det ju varit ganska hyfsat väder (fast det egentligen inte skulle det) så jag passade på att sola lite grann men jag tror jag inte hann få någon färg :/ Men det hade däremot Oscar som kom hem från Milan fotbollslägret idag. Har var riktigt brun, men det är klart. Han har ju sprungit runt i solen hela dagarna! ;)
Lillebror har varit med Jonathan hela dagen och det blev automatiskt jag och Carro med. Efter middagen så fortsatte allt lekande och tillslut kom då Oscar hem. Då lekte vi ytterligare två lekar.. Tjuv och polis och Kurragömma med vink. Riktigt kul faktiskt (a) hahah! Ibland måste man ju få bete sig lite barnsligt! ;) hihi eller hur?
Hade bestämt mig att inte fara på Åsele marknaden idag men Carro skulle dit med några så jag hoppade på dom och jag vart astaggad faktiskt. Men nu har dom betsämt sig att inte fara så är lite småledsen nu, men jag får väl fara nästa år istället...
Jag har ju så himla dåligt minne men jag tror detta är allt som hänt idag.. Vad har ni haft för er idag då?

True story

2011-07-15 @ 00:17:56 Svar på tal Kommentarer (1)
SV: Riktigt bra film! Massa kärlek! :)

my eventful day

2011-07-14 @ 23:15:01 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Har idag sprungit en runda på 4,5 km och efter det målat några lister till köket. Det är allt jag gjort + bion. Vad har ni gjort idag? :)

Harry Potter - It all ends here

2011-07-14 @ 23:05:27 Tv/Film Kommentarer (2)
Har sett världens bästa Harry på bio ikväll. Så obeskrivligt bra filmen var! Detta är den bästa film jag sett och kommer se, det är jag helt jävla säker på!
Man har ju hört av alla som läst böckerna att han skulle dö och jag hade ju ångest innan filmen började, haha! Att sitta där och se filmen och veta att han skulle dö.. och sen så gör han inte det! Fucking underbar känsla då! :O

Ahh, nu är det slut!... Känns overkligt. Vi har ju växt upp med Harry Potter och likaså skådespelarna! Kommer bli svårt att se någon av dom i en annan film efter detta!
Jag har ju aldrig läst bäckerna eller så men dom som gjort det har ju som sagt sagt att Harry skulle dö, så alltså måste ju dom som gjort filmen har lagt till det som hände där efter! Eller hur? Ifall det är så, lots of love to you!

Ja som jag sa, vi ungdomar har växt upp med dom! Harry och company har varit en del av vår uppväxt och kommer vara en del av våra liv! Massa massa massa kärlek till er!♥


Filmerna har varit bland de bästa filmerna jag sett och jaaa, jag vet inte riktigt vad jag ska säga! Jätte sorligt att det är slut nu men det har varit en fantastisk resa iallafall! ♥ kärlek till tusen!
Vet att det inte går, men filmen får tio av fem stjärnor av mig! hihi bara för att ni ska fatta hur sjukt bra filmen var! Eller 'filmerna!'

I'm tired, so i go to bed?

2011-07-14 @ 02:37:53 Allmänt Kommentarer (0)

Belägringen

2011-07-14 @ 01:46:32 Tv/Film Kommentarer (0)
Har jag tillbrungat min kväll men filmen Belägringen. Ganska bra men en väldigt lååång film.. På något sätt så kändes den lite seg och tråkig, kanske berodde på att jag inte satt fastklistrad i filmen utan var lite upptagen med datorn.
"Amerikansk action från 1998. En bomb sprängs i New York och gruppen som utfört dådet kräver att shejk Ahmed Ben Talal ska friges. FBI-agenten Anthony Hubbard får hand om fallet och får hjälp av CIA-agenten Elise Kraft. De lyckas lokalisera terroristgruppen som slås ut. Men så detonerar ytterligare två bomber och man inför undantagstillstånd i New York och militären kallas in. Nu måste Anthony och Elise tillsammans med befälet Devereaux försöka hitta de som ligger bakom hoten mot staden."
Jag rekomenderar den till dig dom gillar lite spänning. Filmen får tre stjärnor av mig...

väerdoo0

2011-07-14 @ 00:30:48 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Började cyklade idag till fysträningen men när jag cyklat ungefär 400 meter så vände jag om och tog epan istället. Haha det drog så kallt om öronen + att det regnade lite smått. Och gud vilken skillnad det blev mellan cykeln och epan! Att cykla gick ju såååå mycket fortare än epan!

how to make an animated gif

Träningen gick bra men var väldigt jobbit! Men, det är ju det fysträningar ska vara ;) Efter träningen så var det ju ännu mer fotboll (Sverige-Japan). Ahh, om den matchen har jag väl inte så mycket att säga.. (värdelöst!) Japan var absolut värd vinsten!
Inga pengar spenderade idag..

2011-07-13 @ 16:40:27 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Idag blev det av! Vi for till loppisen i Rusksele och jag övningskörde dit. Det är väldigt stor skillnad på 30 km/h och 100 km/h (stoooor skillnad). Efter den loppisen så bestämde vi oss för att fara till Hjuken (väldigt lång och onödig resa) eftersom de bara har öppet på helger..... Så när vi kom fram var det bara att vända om.
Hittade ingenting som kändes speciellt värt att köpa så jag kom hem tomhänt..

Måste se den snart!

2011-07-13 @ 02:43:11 Tv/Film Kommentarer (0)
Måste verkligen se den här filmen! Verkar riktigt bra och att Björn är med.. unbelievable, han är tillbaka! ;) Jag trodde han inte skulle komma tillbaka. Varför la han av egentligen? Eller gjorde han det? :) Saknat honom faktiskt! Men är filmen seriös eller? Känns svårt att se Björn i en seriös film liksom ;)
"För några år sen kom du från ingenstans och förtrollade hela svenska folket – sen försvann du spårlöst. Vilket var helt oacceptabelt! Var tog du vägen? Vi har hela tiden misstänkt att du gick till sjöss och att båten gick på grund. Du blev strandad på en öde ö och i månader byggde du en flotte för att ta dig tillbaka... Så måste det vara. Vi är i alla fall megamegaglada att dina gyllene lockar är tillbaka."


idag (thihi)

2011-07-13 @ 02:05:59 To Do Kommentarer (0)
Idag så ska vi till Rusksele på den där loppisen och efter det är det träning. Missar att fira min kunsin och bio men jag måste göra bort ett träningspass (under fotbollsuppehållet ska vi träna själv 3 gånger i veckan) så jag får väl gratta henne någon annan dag och sen så blir det väl bio istället på torsag.

all by myself!

2011-07-13 @ 01:57:18 Fritid och nöje Kommentarer (0)

Har ikväll hunnit med ganska mycket ikväll tycker jag. Sett både Morden i Midsomer och Snuten i Hollywood! Älskar Eddie Murphy, speciellt i dom här filmerna! Så smaaaart han är alltså! Jag har även lyckats proppa i mig resten av kladdkakan jag bakade igår.

Gick även på en 20 minuters promenad med Doris tillsammans med mamma och Erik. Och hon fånga en råtta... (ueeeek, blää!) så hon sover där nere inatt!!

Och apropå Morden i Midsomer så frågade jag mamma idag om dom snart skulle börja visa dom nya med John Barnaby men då sa mamma att de inte skulle bli några (hade hon hört av en vän) men då ikväll när programmet började så såg vi ju att de var dom nya! Hahah där fick jag svar på min fråga! Vilken tajming.


snål som fan, det är vad jag är x]

2011-07-13 @ 00:58:02 Svar på tal Kommentarer (0)
Kommentar på inlägget Känner mig lite osäker
SV: Skulle jätte gärna ha en kamera men varför (varför varför varför) ska dom vara så dyra, hihi (a). Ingen som har en till salu för kanske 100 kr? hahah!? Skulle sitta perfekt för mig!
Ibland önskar jag att jag inte var så här snål som jag nu är!

Efter regn kommer solsken

2011-07-12 @ 17:52:50 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Usch för regn! Det har spöregnat ungefär från klockan 2 till nu (och säkert ett bra tag till) + att det har blixtrat och åskat under tiden med jämna mellanrum. Det var planerat idag att vi skulle till Rusksele på loppis men pga det hemska regnet så sköt vi upp det.. Men imorgon blir det sol har jag hört! :)
Efter regn kommer solsken! ^^
Så istället för Rusksele for vi in till stan och kollade runt lite men där dröjde vi inte värst länge. Drog till Lilla Bagis och fika lite krämbulle och Trocadero och sedan away to Bergdahls och proppa i oss även lite fika där! ;] hihi tjock? Ikväll så tror jag att jag drar iväg till Arvl. och hänger där ett tag.. skulle egentligen ut och springa men blir inget pga det förbannade regnet!

omg, zac efron har ju blivit fet!

2011-07-12 @ 01:49:37 Fotboll/Träning Kommentarer (2)

Omg omg omg omg omg! Han får ju inte bli fet! Han ska ju vara råååsnygga Zac inte.... feta Zac! Snälla du, börja träna!

grädden blev smör och mjölk?

2011-07-12 @ 00:51:54 Allmänt Kommentarer (1)
Slängde ihop en riktig god kladdkaka ikväll! Men lika god blev tyvärr inte grädden min.. jag tror jag vispade den aldeles för mycket?!

okej måndag

2011-07-12 @ 00:19:37 Svar på tal Kommentarer (0)
SV: Tack så jätte mycket! Hihi jo min måndag har väl varit okej! Hoppas din vart bättre än så!

jag önska jag var miljonär!

2011-07-11 @ 19:45:23 Kläder/Shopping Kommentarer (1)
Jag hållar just nu på att beställa efter lite kläder via internet och waaaow.. det blir lite pengar! Och jag sa ju förut att jag är väldigt snål och varje gång jag köper någonting för mycket pengar så hugger det i hjärtat, haha men typ! Oooh, jag önska jag hade flera miljoner! Inte behöva bekymra sig om nånting, se sköönt!

Hörde jag nyss åska?

2011-07-11 @ 17:34:00 Allmänt Kommentarer (0)
Det har ju varit varmt och fint idag, hur kan det då åska? :O

Min garderob gick sönder

2011-07-11 @ 00:28:09 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Aaah, igår gick den sönder.. stången som jag hänger huvjackerna på kollapsade typ!
Stången satt bara fast i spikar! :O Vem är så dum? Inte konstigt att den lossnade..
For till ängen och sparkade lite boll med syster ikväll. Tog med oss resterna från kladdkakan med (svår att morstå ;) Och det var inte lätt att slå långbollar på det där oklippta gräset! Så jag gick över på andra sidan vägen där det var klippt och sen så slog vi bollar till varandra över vägen. Lite otur att just då så kom det en jävla massa bilar..

Wow! Mina ögon växte från såhär till sååhääääär!

2011-07-10 @ 21:18:46 Svar på tal Kommentarer (1)
Fick en kommentar för ett tag sen på inlägget Slumdog Millionaire som jag skrev för lääänge sedan och jag antar att den som skrev kommentaren inte är från Sverige eftersom den är skriver på engelska, Hahah smart va?! (men hur kunde den då förstå vad som stog? ;o thihihi)
Användbar information? jaha jaha! Tacktack och ja, jag kommer fortsätta med detta, haha! ;)

vill inte erkänna det men.. det är faktiskt sant!

2011-07-10 @ 21:06:42 Allmänt Kommentarer (0)
Det här är inte kul! Men jag är då inte förvånad..!! Vi har alla växt ifrån varandra!

middagsgäster

2011-07-10 @ 21:05:22 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Vi har ikväll haft gäster hos oss på middag. Kycklingspett, potatisgratäng och kladdkaka! ♥ Mummms. Ahh, det är allt som hänt idag.. så tunn uppdatering idag.

American pie

2011-07-09 @ 23:38:07 Tv/Film Kommentarer (0)
Just sett klart American Pie. Vi hyrde den on demand och det fanns två stycken att välja mellan men det stog inte 1 eller 2 så vi valde den längsta (Finns det två eller?). Jag har aldrig sett någon av dom förut och jag har hört så himla mycket om dom så jag var tvungen att se den!
"Ett kompisgäng i staden Great Falls går sista året på High school. En av dem initierar en pakt om att de alla ska bli av med oskulden innan de går ur skolan och börjar på college. Förvecklingar och en rad komiska situationer uppstår i denna film."
Den var lika rolig som jag hört att den skulle vara och jag rekomenderar den! Önska jag kunde skriva mer men Carro ska ha datorn. Filmen får fyra stjärnor av mig...

Lyckan och Sandsjön

2011-07-09 @ 17:04:44 Video Kommentarer (0)
Tänkte nu lägga upp filmerna från Lyckan och Sandsjön med Doris som jag sa. Blev 6 filmer jag valde ut (haha jag vet, kanske många men... Hoppas ni inte blir uttråkade... ;) Hihi

Hon bet mig! :O hahaha

Hon simmar! :D

Så taskig Carro är! ;o

 


Not another teen movie

2011-07-09 @ 13:12:24 Tv/Film Kommentarer (1)
Såg Not another teen movie igår ikväll. Sjuk humor, nästan likadan som i Scary Movie, haha. Men sån humor är faktiskt ganska kul!
"Amerikansk komedi från 2001. Men skolans fotbollskung, Jake Wyler, slår vad om att han misann kan förvandla nördiga Janey till skolans drottning. Samtidigt dyker det dock upp en ny tjej i skolan, som trots sin ålder påstår sig vara okysst. I denna vilda komedi drivs det ordentligt med alla de ungdomsfilmer som de flesta av oss har en hatkärlek till, filmer som "The Breakfast Club", "American Pie", "American Beauty", "Top Gun", "She's All That" och "10 Things I Hate About You".
Jag tycker filmen var riktigt rolig och jag rekomenderar den till er som gillar scary movie humor! Filmen får fem stjärnor av mig...

Känner mig lite osäker

2011-07-09 @ 12:21:53 Photos Kommentarer (1)
Speciellt igår kväll! Det handlar om kameran.. Jag är ju så himla snål och jag gillar inte att spendera mycket pengar men kameran kostar ju en hel del..;) Och jag vill vara säker på vad jag gör när jag ska lägga bort så mycket pengar! Så jag köper kanske min kamera lite senare än vad Carro gör (hon köpte sin idag) så jag kan se hur bilderna blir och så jag hinner bli säker på min sak!
Det skulle vara skit kul att ha en kamera men är det värt pengarna? Det är det jag sitter och funderar på! ;)
Någon av mina läsare som har en Nikon D3100? Om det är så, vad tycker ni om den? :) Blir bilderna bra och är den lätt att ha och göra med?

Doris on tape

2011-07-08 @ 22:01:20 Video Kommentarer (0)
Jag och Carro var ju på Lyckan med Doris för ett tag sen och det blev en hel del filmer den gången, och lika så idag. Så jag tänkte välja ut några från då och idag och publicera dom i ett inlägg. Men inte idag!

Sandsjön

2011-07-08 @ 21:55:44 Photos Kommentarer (0)
Jag lyckas ju alltid ta en mängder av bilder när jag väl tar med mig kameran någonstans. Och att sedan välja ut några bildera av alla dom att lägga upp i bloggen är ju i stort sett omöjligt! Så nu kommer en massa bilder från dagen i Sandsjön. Hoppas ni inte blir uttråkade ;)

Ja, de där tre bilderna såg ungefär likadan ut men jag kunde inte bara välja ut en av dom (a)

Somnat än? ;]

 

 


the other guys

2011-07-08 @ 00:39:55 Tv/Film Kommentarer (0)
Har sett den filmen ikväll och jag tänkte nu ta det jätte snabbt vad jag tyckte om den. Inte så jätte bra! Lite kul ibland men jag förvänatade mig mer humor eftersom det var en komedi..

"Två dåligt matchade New York City kriminalare har en möjlighet att bli som stadens främsta snutar som de avgudar. Det är bara det att saker och ting inte riktigt går som planerat."
Filmen får två stjärnor av mig...

Nu är det spikat!

2011-07-08 @ 00:25:40 Svar på tal Kommentarer (0)
Nu är det spikat! Det blir Sandsjön imorgon med familjen! Jag hade gärna haft systemkameran då men jag får nöja mig med den digitala istället. Det kommer bli sjukt kul iallafall! Men som ni kanske förstår så kommer jag inte kunna blogga på dagen, blir väl isåfall när vi kommer hem men vet inte när det blir. Annars så blir det inlägg och bilder på lördag! ;)
Apropå kamera så fick jag två kommetarer av Susanna (Doris uppfödare) om systemkameran.
SV: Jo om jag blir trött på det objektivet jag får med nu så blir det nog att jag köper 18-200.
Nej det är inte alls dåligt, det var ju billigare än Audio Video :D Kanon bra!
Jaha jaha, tack för tipset. Det visste jag inte :)
Jo, det kommer bli en massa bilder på Doris! ;)

Kanske snart ägare till en Nikon D3100

2011-07-07 @ 19:44:21 Photos Kommentarer (2)
Har varit på stan idag och kollar på både Audio Video och Expert efter systemkameror och jag ville ju ha en Nikon D3000 och jag var helt säker på det. Men tydligen så görs dom inte längre så nu måste jag köpa en D3100.. Förtfarande enkel och lite mer funktioner men jag var ju helt inställd på den andra så nu känns det som jag är lite ute på hal is.. För jag kan ju inget om kameror och om dom är värd priset. Men jag tror jag slår till på en D3100 iallafall!? Vad tycker ni? bra/dåligt? Jag skickade ett sms att Sofia (min rådgivare inom kategorin kameror, haha) och frågade vad hon tyckte om den och hon lät då bara possitiv så det här blir nog bra! :)
Jag funderade ju även på att köpa objektivet 18-200 tamron men jag tror jag skiter i det eftersom det följer med ett 18-55 med kameran och han på Audio Video sa att han hade tänkt köpa ett nytt objektiv till hans kamera men att han sedan ångrade sig eftersom han tyckte att 18-55 funkade bra. Så jag tror på honom och gör likadant! ;) För jag behöver ju inte dyra och proffsiga grejer.. jag är ju minst sagt bara nybörjare! ;)
Jag vill ju helst köpa tekninska saker på Audio Video eftersom jag tycker dom är mycket bättre men kameran som jag nu vill köpa är 800 kronor billigare på Expert så det lutar mot att jag köper den där iallafall!

every word is true

2011-07-07 @ 19:25:30 Allmänt Kommentarer (0)
Du har rätt. Inget är som förr längre!I have a dream

2011-07-07 @ 19:01:52 Dagens outfit Kommentarer (0)
Linne - Gina Tricot
Vitt linne under - Också Gina Tricot
Leggings - Ingen aning (fick dom av mamma)

jag är brun! ;o

2011-07-07 @ 18:41:05 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Vart på Lyckan och solat idag med familjen -Carolina +Oskar.
Söta pojkar!
Jag har lyckas blivit riktigt brun idag och jag älskare. Jag älskar att kunna säga till mig själv att jag är brun och speciellt höra när någon annan säger det. Så lämna gärna en kommentar med texten: Du är jävligt brun! Hahah det skulle göra min kväll! x]

våga fråga

2011-07-07 @ 01:10:00 Allmänt Kommentarer (0)
Ni får jätte gärna ställa frågor till mig! :) Blir super glad!


fan

2011-07-07 @ 00:23:32 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Vart badparken idag med familjen. Jag och Carro spelade lite volleyboll med Moa och Irma och sedan kom Kevin och Melvin så vi spelade mot dom och vi vann såklart (tror dom vann faktiskt).
Sedan vart det avfärd hem för att packa till match och ladda upp. Matchen gick väl inte sådär jätte bra.. Resultatet blev 0-0 ;( ;( ;( ;( ;( *cut cut cut* Lika mot vilhelmina det ät ju värre än helvetet (sant!). Vi var värd vinsten eftersom vi bara var på deras planhalva men vi hade inte riktigt turen med oss. Skulle blivit typ 5-0 till oss egentligen tycker jag, menmen.. Ibland får man inte in bollarna..! Vi tar dom nästa gång! |Vilhelminaspöket..|
Jag var iallafall lite glad eftersom jag nickade några bollar (nickträningen har lönat sig) hahah!

du kommer med solsken till mig

2011-07-06 @ 11:44:21 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Ska ut och pressa under solen nu! Brun, here I come!

and you could be my hero

2011-07-06 @ 00:55:45 Allmänt Kommentarer (0)


ååh, jag blir så glad!

2011-07-06 @ 00:42:02 Svar på tal Kommentarer (0)
SV: Kul att ni tycker om den! :) Tack!

Doris lekkamrat

2011-07-06 @ 00:38:54 Doris Kommentarer (0)
Vi var ju handvakt i helgen så jag tänkte visa upp skönheten vi då tog hand om. Hennes namn är Majvor (vet inte hur det stavas) och kan inte heller uttala det rätt x] Förut sa jag alltid Majhår och nu så blev det Majmår.. Fattar inte hur jag lyckas..?
Och gud vad Doris och Majvor har lekt! Fast det såg mest bara ut som det var Doris som ville leka egentligen, haha.

How I look today! haha

2011-07-05 @ 18:35:22 Dagens outfit Kommentarer (0)

Bikini och hörselkåpor (hört att det är inne just nu!)


Jag är duktig

2011-07-05 @ 18:32:41 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Idag har det ju varit varmt och soligt så dagen har bestått av mesta delen solning. Jag har dessutom klippt gräsmattan (duktig tjej) Jag tänkte att eftersom man rör sig mycket runt och runt så får man ju färg lite överallt, awesome!

Och när vi var i Mårdseleforsen så hittade ju Erik massa grodyngel som han tog med hem och han har haft dom nu i 9 dagar och alla har överlevt! Och vissa har till och med typ blivit grodor ;o


always fun

2011-07-05 @ 13:39:54 Svar på tal Kommentarer (2)
Alltid lika kul när man loggar in och ser att någon kommentarat! Super kul!
SV: Tack så jätte mycket!! :)

har typ mycket att göra idag men....jag orkar inte! (a

2011-07-05 @ 13:34:28 Photos Kommentarer (0)


bläääh

2011-07-05 @ 01:43:34 Allmänt Kommentarer (0)
(för äckligt för att skriva i bloggen) Så säger bara: ÄCKLIIIIGT! Fyfan.

Magnum Double

2011-07-04 @ 17:29:23 Allmänt Kommentarer (0)
Jag åt den jätte ofta förut som liten men sen så försvann den ju helt plötsligt? Varför? :O Den måste ju ha sålt förjävla bra?! men jag har nu hört att den säljs på bressbyrån (?) men finns det här i norra Sverige?
Kom tillbaka, snälla! Jag vill ha dig här hos mig (haha) Kom till Lycksele! pleeeaaase!
Så jag har en fråga.. Finns glassen att köpa någonstans och isåfall var? Norrland? (a)
Jävligt tacksom för svar!

Svar på tal

2011-07-04 @ 15:30:51 Svar på tal Kommentarer (1)
Fick en kommentar på inlägget Det går upp och ner
Jo det är alltid kul när det går uppåt! Och jag tror fler håller med om det ;) thihi eller?

Nu är jag nick-drottning

2011-07-04 @ 15:24:04 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
(eller kanske till och med mottagnings-drottning) thihi!

afraid of

2011-07-04 @ 14:23:59 Fotboll/Träning Kommentarer (0)
Idag hade jag tänkt åka upp till Arvl. och träna på att nicka. Men det verkar som att ingen annan har lust och hänga med och hjälpa mig.. (tur man har en familj som verkligen vill hjälpa mig att förbättras..) Aja, någon får jag väl med mig! ;)
Det är detta jag är rädd för när jag nickar! Och det är jag nog inte ensam om ;)

Det går upp och ner

2011-07-04 @ 00:02:28 Bloggen Kommentarer (1)

Och det får gärna fortsätta gå uppåt också! ;) Tack tack!


Semester!

2011-07-03 @ 16:17:45 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Nu har jag semester! Tjooohooo! Glad chey.
Idag var sista dagen på jobbet, känns skönt med lite ledighet nu faktiskt! Förtjänar det (tycker jag). Nu börjar det riktiga sommarlovet! ^^ Taggad till tusen!
Idag så spelade Carro och deras lag final men det gick inte så bra.. förlorade med 0-1. Men ärligt talat, motståndarna var faktiskt lite mer taggad på att vinna! ;)

Blogresponse

2011-07-03 @ 16:09:24 Bloggen Kommentarer (0)
Jag är nu medlem i blogresponse och ni kan nu ställa hur många frågor ni vill på ett enkelt sätt! ;) Fråga fråga fråga! Jag blir jätte glad! :) (jätte x100)

You ask, I answer! ;]


Del 4

2011-07-02 @ 22:16:18 Photos Kommentarer (0)
Jag snubblade på en sten och slog i knäet.. börja blö jätte mycket men jag lyckades stoppa blödningen med hjälp av medel från naturen!
Som ny igen ;)

Del 3

2011-07-02 @ 21:46:34 Photos Kommentarer (0)

Del 2

2011-07-02 @ 21:20:53 Photos Kommentarer (0)
Vi vimsade bort oss och hamnade helt fel, men vi försökte iallafall ta oss fram! Hhihi men här tog det stopp ^^
Heheh Doris ville absolut inte över!
Men kolla! Hon ser ju livrädd ut :O Stackarn!

Ni kommer få se en hel del vatten

2011-07-02 @ 20:45:29 Photos Kommentarer (0)
Jag tänkte lägga upp bilderna från Mordseleforsen nu. Och som det står i rubriken-Ni kommer få se en hel del vatten!
Jag tog ungefär 200 bilder men jag har lyckats tunna ut det till bara 121 bilder nu. Men fortfarande  för mycket foton för ett enda inlägg tycket jag. Så jag delar upp bilderna i olika inlägg istället :)
Tycker själv att jag tar ganska fina naturbilder, vad tycker ni? :)
Bilderna är oredigerade eftersom jag inte har den tiden just nu!
Söta söta söta du! ♥
Doris gillade inte att gå över broarna när de såg ut såhär, så det slutade med att vi bar henne! x]
Massa kärlek till dig! ♥
Carro blandade sin egen lilla mix men det var bara gott i början ^^

Svar på tal

2011-07-02 @ 18:56:08 Svar på tal Kommentarer (0)
SV: Tack så jätte mycket, men den är bara tillfällig och jag ska nog börja skissa på en ny snart. Men om ni gillar den så kanske jag behåller den, vem vet? :)

SV: Jo det är alltid kul att fara och kolla på stan. men jag hittade ingenting idag.. ;) Oj, två veckor går inte sådär jätte fort. Speciellt inte på sommarlovet men jag önskar dig lycka till med det ;)

SV: Men oj! Om det nu funkar så är ju det helt otroligt! :D Jag måste testa, eller vågar man? (a) hihi

Tack för kommentarerna! ♥

look around

2011-07-02 @ 13:39:58 Fritid och nöje Kommentarer (3)
Jobbat från 7-11 idag och for sedan till forsmyran för att se Carro spela match!
Majvor (vet inte hur det stavas) är här idag och ska sova här över natten eftersom hennes ägare är i Umeå (det är en hund jag pratar om! haha)
Men kan inte skriva mer eftersom jag ska på stan nu och look around!

det var ju ett tag sen

2011-07-02 @ 00:03:55 Photos Kommentarer (0)
Kom just på att jag inte lagt upp bilderna från Mordseleforsen.. ojdå! Aah jag får ta och göra det när jag har tid. Maybe tomorrow! :)

Skoj med laget!

2011-07-01 @ 23:58:47 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Tillbringade ju mesta delen av dagen i soffan och ikväll så skulle vi ju ha skoj på furuvik med laget och det kunde jag ju inte missa pga sjukdom, så jag försökte läka mig själv och jag lyckades! :)
Vi tolkade bakom båt, tävlade och bara umgicks. Super kul kväll! Hopps vi gör om det! Jag lyckades dessutom vinna fyra medaljer. Vann sockerspottningen, foppatoffelkastningen och två stycken jonkningstävlingar! Tjohoo!
Tycker jag var riktigt duktig som stog ut hela kvällen även fast jag hade så ond. Men tillslut så kände jag faktiskt inte av det längre! :)

Här har vi snyggingen!

2011-07-01 @ 12:51:08 Kläder/Shopping Kommentarer (0)

Visst är den fin?! :) Den är iallafall jätte härlig och mysig.


Gårdagen

2011-07-01 @ 12:10:00 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Ligger hemma och är sjuk idag, så jag tänkte passa på att skiva om gårdagen nu.
Var ju ledig igår men hade ju bokat tid av hudanalys klockan 10 på Doc Morris så det blev ingen sovmorgon..:/ Och mina förväntningar av den analysen var inte sådär jätte.. "peppande" (eller vad man ska säga..) Men det gick bra och det var mycket härligt, förutom en sak. Det var en vanlig stol man satt på och bakom den stog det en bänk som man la upp huvudet på. Lite grann kunde dom väl kostat på sig?! Det var ju obekvämt och man fick jätte ont i nacken! Inte okey! Köp in en säng eller nånting mer bekvämt!
Efteråt så for jag, mamma, Erik och Oskar till Lyckan (igen) och jag solade ryggen idag eftersom jag solade magen igår (det var lite skillnad) och jag lyckades bränna mig så oooootroligt mycket! (not so happy girl right now) Så nu är det ännu större skillnad på bak och fram! Heheh.
Och det där är bara ryggen. Låren är typ dubbelt på röda! aj aj aj! Och fatta om jag plågades varje gång jag vände mig i sängen.. fuck this!
Vet inte vem hon är men jag tyckte det skulle bli ett fint foto! ;)
Min bruna mamma. Inte sådär jätte kul att sola brevid henne x] haha! ♥
Klockan fyra så for vi hem igen eftersom våran beställda soffa skulle komma klockan fem (lägger in en bild på snyggingen sen). Sedan cyklade jag iväg på fysträningen och gud, jag märkte att jag druckigt för lite vatten på dagen, hah! När jag jag kom hem så packade vi upp soffan och monterade ihop den. Tog ett tag men till slut stog den på plats!
Just efter jag duschat så ringde Maja och frågade om jag ville vara med hon och dom andra (Sanny, Sofia och Kajsa). Vi raggade runt lite på stan sen gjorde vi väl inte så mycket mer! Typ snacka :) När jag kom hem smörjde jag mig direkt med kylbalsam på baksidan (plågats hela kvällen av brännan) och smörjde in ansiktet med de nya produkterna också.
(Detta inlägg har tagit flera timmar att göra, haha! Men vet faktiskt inte varför)

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide