tack för att iallafall några fortsätter besöka mig trots den dåliga uppdateringen!

2011-11-30 @ 23:42:48 Allmänt Kommentarer (9)
Åter igen, dagen har gått åt till pluggning och träning så har även inte kunnat uppdatera nånting idag. Men ni verkar ju klara er bra, lite sämre statestik bara men det får jag leva med. Det är ju jag som orsakar det! ;)
Ikväll har jag läst klart boken Fallen Ängel och skrivit en presentation om den som jag ska hålla på fredag. Ville egentligen inte läsa ut den men jag var ju tvungen, haha. Nu ska jag bara få tag på tvåan så jag kan starta med den så snart som möjligt! ;)
Ikväll var det även träning med vårt Lucialiret lag och det gick väl sådär för mig själv. Jag är fortfarande lite sjukt och jag kände av det. Men laget ser ganska bra ut, bara det att det blir otroligt långa byten ibland.. men jag hoppas dom hinner bli bättre tills nästa helg!

dag och bild i repris.

2011-11-30 @ 00:06:05 Allmänt Kommentarer (6)
Min dag har ungefär sett ut som den igår, en massa plugg nu efter skolan...buhu! Jag orkar inte med så här mycket läxa, jag blir ju tokig! Men ikväll fick jag ta en paus från läxläsandet effersom jag drog på träning. Men jag kunde inte delta på grund av att jag fortfarande är sjuk så jag tog med mig lite läxa dit, hihi. Men det blev inte så mycket tid åt läxan heller.. kollade mest bara på träningen!
bild i repris.
Idag så har pappa, Arne och hans pojk fixat lite med epan och jag har nu blivit av med de höga varvtalen, YEEY! Men nu var det tydligen nåt annat fel som uppstått så det bli buss för mig imorgon.. :/

fullt upp dessa veckor innan lovet

2011-11-28 @ 20:47:03 Allmänt Kommentarer (22)
Har hållit på med skolarbete i 12 timmar nu.. haft fullt upp ja! Så jag har inte kunnat blogga nånting. Vi har sjukt mycket denna vecka och nästa så kommer nog bli lite inlägg, men jag ska försöka publicera så många jag kan! :)
Sitter just nu med naturkunskapen som jag inte fattar ett skit om och om jag hinner klart med det ikväll så tänkte jag ta och börja med samhällsuppgiften som ska in på onsdag..
V.48
Onsdag: Samhällsuppgift ska lämnas in och jag har naturkunskaps prov.
Fredag: Ska ha läst klart svenskan och göra en presentation av den.
V:49
Måndag: Muntlig framställning av svenskan. Matte prov. Engelska prov.
Torsdag: Historia tal.
Fredag: Spanska prov. Svenska analysen ska lämnas.
ÅH GUD! ÖNSKA MIG LYCKA TILL. DET LÄR BEHÖVAS...

två flugor i en smäll

2011-11-27 @ 21:00:27 Fritid och nöje Kommentarer (43)
Igår när jag kom hem påbörjade jag ett inlägg men helt plötsligt så slocknade bara datorn, inte på grund av lite ström utan detta har hänt förut. Det går inte att starta om den utan man måste typ låta den återhämta sig ett tag, weard dedär! så jag får ta det inlägget nu istället.

Jag hade en trevlig kväll igår med pizza, gókladdkaka, snack och film! Filmerna vi såg var G som i gemenskap och Freaky Friday. Första filmen var typ från 80-talet och därför inte super bra men däremot var Feaky Friday riktigt bra, fast jag redan sett den en gång.
SNYGGING!
Tack för kvällen hörreni! :)

Idag har jag haft fullt upp ska ni veta. Jag har jobbat, läst svenska boken, bakat och fixat med fotoalbumet så jag har inte kunnat blogga nånting idag. Idag har jag även målat klart en låda till mitt lilla nattduksbord.
FRÅN:
TILL:
Vad tycks om resultatet?
Idag är det ju som få missat, första advent och det betyder att vi får ett paket i våran strumpa.. yey. Eller ja, ibland är det användbara och super bra grejer i strumpan men ibland inte. Idag var det nånting där emellan.
En ljusslinga var det i paketet, vad tycks om detta då?

ROCKABILLY, ELVIS

2011-11-26 @ 17:47:18 Fritid och nöje Kommentarer (17)
På stan idag köpte jag som sagt presenter till Kajsa och Sanny som vi ska fira idag och jag försökte även låna boken Fallen Ängel på biblioteket pga att jag glömde min i skådet på skolan och jag måste läsa ihelgen för att bli klar nångång. Men den fanns inte där så jag fick låna Mills istället. Tack du!
Den smakade förjävla gott, haha! PROVA!
Ni kanske inte vet om de, men jag älskar Elvis! Han är så sjukt bra.. och snygg! ;)
Kollade lite bland gamla bilder och hittade dessa skänheter, haha! Jag och min lillasyster på kortet. WE MAD? i think so.
Min söta lillebror som jag var förbannad på innan, haha! Lova huggtänderna!
Fick ihop en hel del söta kort till mitt fotoalbum! :) Oj nu måste jag dra, CYA!

ååååhhhh!

2011-11-26 @ 12:00:57 Allmänt Kommentarer (11)
Vaknade av att lillebror stod och skrek åt mamma och pappa imorse. Självklart så var det nånting som var dåligt/sämst/inge bra som alltid. Åh ibland blir jag bara förbannad på min lillebror, haha. Han ska alltid gnälla, och då menar jag alltid! Varje dag är det nånting som inte är bra! Och jag blir så förbannad på att han aldrig slutar heller. Utan när han gnäller på en sak och blir ifrågasatt så börja han gnälla om en annan sak och sen fortsätter det så...åååh jag blir så förbannad! Att han inte kan hålla käften nångång (nu kanske ni tror jag är helt dum i huvudet som skriver såhär om min egen lillebror, men asså. Detta har pågått nu i mångder av år, dagar och  timmar och jag blir så satans trött på det!) Sen är han otroligt bortskämd också.. när han gnäller och mamma och pappa inte orkar säga emot längre så får han saken/sakerna han vill ha. Inte så kul för vi två andra syskon precis!
Nu tänkte jag dra till stan pch köpa presenter till två stycken kompisar som vi ska fira idag. Ska nog till biblioteket och låna en bok.. berättar mer sedan när jag kommer hem! :) CYA.

full fart

2011-11-25 @ 21:49:44 Allmänt Kommentarer (19)
Erik till pappa när vi åt middag;
erik: vad äre i köttfärs? kött och..?
pappa: färs..
var rätt så kul när just de orden kom ur pappas käft, haha!
Ikväll ser jag film, kollar på idol och samtidigt kollar jag på Hellenius Hörna. 3 grejer samtidigt.. full fart! CYA.
erik: vad äre i köttfärs? kött och..?
pappa: färs..

feels awesome

2011-11-25 @ 16:43:09 Allmänt Kommentarer (26)
Nu är det helg, feels awesome right? Dagen har varit helt okey, bara vanliga grejer som hänt förutom att jag hade kvartsamtal :) som gick bra.
Åh föresten ni vet det där med att jag skulle ta det lugnt nu när jag är sjuk... fungerade inte så bra. Idag på idrotten blev det så att jag och Gustaf stod och sköt massa skott på mål. Jag kunde inte motstå det, hihi ;)
En bild från i onsdags när jag var med Frida och Emilia
Ikväll tänkte jag ta och prova nånting nytt åt halsen, kanske citronvatten eller så. Ska även läsa lite i svenska boken och säkert göra lite annan läxa. Vad ska i göra ikväll?

som jag sagt

2011-11-24 @ 21:48:31 Allmänt Kommentarer (20)
Nu sitter jag här med mitt te och min glass som jag lovat. Har inte kunnat dricka av teet än pga dess temperatur så jag avvaktar ytterligare ett tag. Ungefär hur lång tid tar det innan det bli ljummet?

Wow älskar verkligen att min näsa ser uppsvälld ut. Tja lillasyster zlatan!
Nu tänkte jag ta och plugga lite svenska med mera och vräka i mig all te och glass + halstabletter så jag förhoppningsvis blir bättre nångång. Ha de gråtta!
UPDATE: TRYCKT I MIG TEET NU OCH FYFAN FÖR DE! DET SMAKADE LIKA ILLA SOM JAG TRODDE! URSH, DET DÄR TÄNKER JAG ALDRIG DRICKA IGEN! MEN JAG HOPPAS FAN ATT DET HJÄLPER, FÖR NU HAR JAG TRYCKT I MIG DEN DÄR SKITEN! HAHA, PZ!

guess who

2011-11-24 @ 16:46:34 fun/skoj Kommentarer (30)
denna tror jag faktiskt är riktigt lätt!

tre dagar i rad och fortfarande inte funkat

2011-11-24 @ 09:09:35 Allmänt Kommentarer (24)
Tredje morgonen jag sitter här och vräker i mig varm oboy för att bota halsen men det verkar inte funka.. måste nog försöka med te iallafall.
Idag är det Tannbergsmässan på skolan och vi har som jag sa igår, sovmorgon till 10.00, sköönt! Dessutom har vi inga lektioner idag och jag tror vi slutar ungefär lika tidigt som igår! yeeah ha en bra dag! Det tror jag att jag kommer ha.

kvällen

2011-11-24 @ 00:47:45 Fritid och nöje Kommentarer (0)
Istället för att göra läxa som jag sa att jag skulle göra så har jag varit med Frida och Emilia ikväll, hehe! Vi har bakat kladdbaka och gjort en massa annat roligt med! Blev bland annat en massa facerape med, och de flesta på Frida :) Jag hoppas Emilia kommer lägga upp lite bilder och sånt på hennes blogg eller så, då kan jag sno dom och lägga upp! ;) hihi. Måste sova nu, sovmorgon till 10.00 eftersom det är tannbergsmässan.. tagga? nje.
en random bild bara för att inlägget inte skulle se så tråkigt och naket ut! ;)

ta mig an läxa

2011-11-23 @ 14:47:16 Allmänt Kommentarer (31)
Känns skönt men samtidigt lite udda att sluta halv två idag. Vi brukar ju typ gå till tio i fyra så det känns som jag faktiskt skolkar lite grann men vilket jag inte gör, haha weird feeling!
boken jag läser på svenskan, den är sjukt bra och jag rekommenderar den verkligen!
Ikväll ska jag ta mig an lite läxa. Känner att det börja bli lite brottom nu med att hinna med alltihop. Svenska prov på fredag om massa konstiga internationella förstavelser och ordstammar..? och nästa vecka är det NAK prov, svenska boken ska vara läst och vi ska ha skrivit en analys om den.. och jag har en hel del kvar av den boken.. ;] hihi. Borde kanke ta och läsa lite nu, aah jag tror faktiskt det! Ha det bra!

har ni nå bra tips?

2011-11-23 @ 07:27:58 Allmänt Kommentarer (15)
Jag skulle vilja att ni ger mig lite tips på hur man blir av med halsont? Jag har redan frågat några och jag har fått samma svar av alla, typ halstabletter och te med honung. Jag har redan tryckt i mig ett dussin halstabletter men det verkar inte hjälpa och te tänker jag inte dricka för de ser inge gott ut, haha. Har ni nå andra tips?

ont i halsen..

2011-11-22 @ 17:17:50 Allmänt Kommentarer (34)
Åh vad jag har ont i halsen nu, jag skulle ha hoppat över den här fotbollgymsträningen också.. men jag klarar inte av att hoppa över träningar!.. det är nånting med mig som gör att jag inte vill missa träningar.. även om jag är jätte sjuk och det är en frivillig träning så mår jag ändå jätte dåligt av att inte komma på träningen, vad är det för fel på mig? Någon som har samma problem? ;o

jag fäller en tår

2011-11-22 @ 06:42:53 Fotboll/Träning Kommentarer (18)
Igår på mötet blev det en massa nytt inför fotbollssäsongen 2012. Vår tränare hoppade t.ex. av vilket är superduper tråkigt! Jag kan knappt tro det.. jag har då haft honom som tränare ända sedan jag börja, 5 år tillbaka så detta känns tungt. Men det ska nog gå bra. Istället för Anders får vi en annan grym tränare, Tobbe och han var på en av våra träningar en gång och han var jätteduktig, så detta ska nog bli bra! Sen blev det en massa andra nya saker men orkar inte rabbla upp allihopa.. ;)
Anders, vi kommer sakna dig!! :) Kommer kännas rätt så tungt nu från början och absolut på matcherna när man inte har dig skrikande på bänken!..
Idag var det ju tänkt att jag skulle på fys nu klockan 07:00, men ha förjävla ont i halsen så det blir nog inget av..buu! Jag ville ju faktiskt fara men pappa säger att jag borde stå över.. Undra om jag kan vara med på fotbollsgym eller träningen idag/ikväll..? vad tror ni?

kallt som bara den

2011-11-21 @ 17:16:08 Allmänt Kommentarer (27)
Oj vad kallt det är ute hörreni. Vi hade snö även idag.. hade ni? ;) Hört att det är en massa som inte fått snö än men lugn, de kommer nog till er snart! ;) hihi. Ikväll ska jag på fotbollsmöte och innan dess ska jag försöka hinna göra lite läxa och så, men tror knappast det blir så! Ha en bra kväll!


guess who

2011-11-20 @ 18:50:08 fun/skoj Kommentarer (53)
Jag tror denna kan vara lite svårare än de två tidigare jag lagt ut! Så klarar ni av den här lika bra som ni klarat av dom andra så gör ni det bra! ;)

jag ser det snöar, jag ser det snöar

2011-11-20 @ 13:39:28 Allmänt Kommentarer (28)
YEEY, äntligen kom den efterlängtade snön! Jag trodde vi skulle få en snölös jul men det verkar inte så, utan nu har tomten fått sin snö till släden så nu hoppas jag på massa julklappar! hihi. Har ni snö hos er?
Nej jag orkar inte fara och jobba! Jag vill slå på en film och bara mysa som alla andra i min ålder! Men aja, får göra det när jag kommer hem isåfall, så medans jag är och jobbar.. ge mig några bra filmtips vettja! SNÄLLA!

filmkväll

2011-11-20 @ 02:56:23 Tv/Film Kommentarer (18)
Kom hem från en filmkväll med Frida och Jennelie för ett tag sedan, och den har bjudit på skrik och skratt! Började med filmen Insidious som jag och Frida velat se länge och avslutade med Rio som en lugn avslutning på en bra kväll.

tell me

2011-11-19 @ 16:52:29 Tv/Film Kommentarer (21)
Vaknade av att pappa väckte mig klockan 2 idag... hur klarar vi av att sova så länge? Och nu tror jag även att Erik smittat mig med sin rethosta.. kanon!
Ikväll ska jag se film med några kompisar så om ni har nå bra filmtips, säg till! :)

5 ggr i veckan

2011-11-19 @ 00:45:16 Fotboll/Träning Kommentarer (20)
Räknat ut att jag tränar 5 gånger i veckan och 3 av dom träningarna är på tisdagar och resten på torsdagar. Ska jag egentligen vara nöjd över att de ligger på samma dagar eller inte?  Jag får ju fler lediga dagar om dom ligger på samma men det kan vara lite slitsamt med tre/två träningar samma dag... Hur skulle ni uppleva det?



Cockta

2011-11-18 @ 22:22:35 Allmänt Kommentarer (17)
Visst är det otroligt skönt med helg hörreni? Ikväll har jag tränat fotboll med några stycken och jag känner mig sjukt duktig som tränar på en fredag! eller vad tycker ni? Och efteråt drog jag och Carro på ica och köpte lite gott till kvällen som lite belöning. Blev en fet chokladkaka och drickan Cockta som jag aldrig druckigt förut, men den smaka faktiskt riktigt gott. Ni borde testa.
Imorgon kanske det blir filmkväll med Frida och några andra och hade tänkta baka en klasskaka eller så till det. kladdkaka med vaniljvisp ♥ mums! Vad händer er i helgen?

dagens enda inlägg

2011-11-17 @ 22:18:18 Allmänt Kommentarer (31)
Visst förstår ni att det kändes förjävla skönt att börja dagen med beeptest idag! (eller heter det piptest?).. bättre start på dagen får man leta efter *host*.. jag tyckte själv att det inte gick bra alls men jag tror att det kan bero lite grann på att det vad första lektion på dagen och i slutet på veckan, eller vad tror ni? ;)
Ikväll har jag gjort lite läxa men även hunnit med träning. Var osäker på om jag skulle kunna fara pga huvudvärk men jag for och jag ångrade det inte. Det gick bra och jag kände inte av nånting alls av dagens lilla tränings eller huvudvärk.
Nu tänkte jag ta och svara på alla era underbara kommentarer! Jag älskare. Fortsätt med de, ni gör mina gråa dagar blå. hahaha hur lät dedär? (a)

Breaking Dawn

2011-11-16 @ 22:01:27 Tv/Film Kommentarer (36)
Kom till bion och det var FULLT med folk! Kön vad flera meter lång och sligrade sig som en enorm orm.. men vi fick iallafall våra biljetter efter 45 minuters köade och det var verkligen värt all väntan! Filmen var riktigt bra och jag kommer sitta bänkad utanför MB när part 2 har premiär, haha.
SNYGGING, jag smälter!
Jag rekomenderar verkligen den här filmen men se de första filmerna innan ifall ni inte gjort det, annars tror jag det kan bli lite svårt att förstå. Åh, jag längtar till nästa kommer! :D
Någon som vet när den har premiär?

ingen vidare bra start på dagen men jag tror att det blir ett suveränt bra slut på den!

2011-11-16 @ 17:07:39 Allmänt Kommentarer (8)
Försov mig imorse till halv åtta (en halvtimme innan jag skulle fara) så skippade frukosten och svepte på mig alla kläder i ett vips. (säger man verkligen så? ;s) Känner att jag fick en rejältbra start på dagen..
Ikväll ska jag på bio med Mill och vi ska se Breaking Dawn! Jag har nu insett att man måste vara där ett tag innan så jag tror jag drar där nångång innan sex, då tror jag att jag lär komma dit i rätt god tid! Cya!

guess who

2011-11-15 @ 22:28:27 fun/skoj Kommentarer (19)
Detta gick ju bra förra gången så jag tänkte att jag skulle köra en omgång till. Förra gången var det Tyra Banks men vem är det denna gång? ;)

my goodness, how cute isn't this

2011-11-15 @ 19:20:42 Allmänt Kommentarer (23)
Hoppar över träningen ikväll pga att jag är sjukt trött både fysiskt och psykiskt efter de två träningspass vi redan haft idag! Dessutom är jag på jätte dåligt humör efter jag sak som (jag tror) hände på skolan, haha låter nog jätte udda dedär! Men så jag stannar hemma ikväll och tar det bara lugnt! :) Vad har ni för er ikväll?

naaw så söt!

guess who

2011-11-14 @ 18:40:30 fun/skoj Kommentarer (35)
Gjorde bort engelska talet idag, känns otroligt skönt. Fick veta att jag vart godkänt iallafall så det känns tryggt. Idag efter skolan lämnade jag in telefonen på lagning också, så nu har jag en super bra lånetelefon!
Jag hade inte så mycket att skriva idag så därför tänkte jag lägga upp en sån här kul grej, gissa kändisen :) Jag som gjort den tycker att den är sjukt lätt men jag vill ändå se vad ni tycker :) Hur många lyckas gissa rätt?

mysig söndag

2011-11-13 @ 15:38:53 Allmänt Kommentarer (30)
Kom hem från jobbet för att tag sedan och från och med då till nu så har jag spelat kort, ätit OLW hjärtan och kollat vad som hänt på fb. Mysigt! Resten av familjen är på ishallen och hejar fram Eriks lag till vinst men själv orkade jag inte fara tid pga att jag måste duscha och göra mig iordning inför middagen hos mormor och morfar! :) Ikväll ska jag nog fortsätta med läxan som jag påbörjade igår vilket jag inte vill men måste.. Vad har ni för er idag? :)

Förresten pappa, Grattis! ♥

Kaos i bloggen

2011-11-12 @ 18:04:09 Bloggen Kommentarer (38)
Som jag skrev tidigare så var jag trött på min nuvarande design och jag ville göra en ny och jag hållar halvt på med det nu. Bara det att varje gång jag mixtrar med stilmallen så blir det nå jävulskap.. jag är inte gjord för detta! Som ni kanske ser så är typ headern bredare än innehållet och jag har ändrat siffror hit och dit men ingenting hjälpet.. någon som har nå tips på vad jag kanske kan göra? :)

igår/idag

2011-11-12 @ 15:06:10 Allmänt Kommentarer (8)
Gårkvällen var väl sådär..
- Maten var röd och det var som att tugga tuggummi.
- Långa tal som bara de vuxna förstod sig på.
- Överhuvudtaget så var det bara de vuxna som tyckte det var roligt igår (tror jag).
- Lillebror vann ett pris men inte jag..
+ Bra band men jag tycker dom skulle ha hoppat över alla deras misslyckade skämt..
+ Snygg efterätt! haha
+ Toggas berättelser.
+ Bra umgänge (laget).
-4+4= 0 (sådär) Men däremot hade jag roligare när vi sedan raggade runt i epan efteråt! Synd bara att det inte var så mycket folk ute.. ;/ tomma lycksele..
Idag är jag rätt så trött och att spela fotboll gjorde mig bara ännu tröttare. Nu tänkte jag ta och börja läsa svenska boken, har räknat ut att jag måste läsa 15 sidor per dag för att hinna klart! Ska även träna engelskan och spanskan också tror jag.. ååh snälla, jag vill ha lov igen!

godnatt!

2011-11-12 @ 02:18:32 Fotboll/Träning Kommentarer (7)
Kom hem för att tag sedan men har inte orkat skriva om kvällen utan jag gör det imorgon. Efter att jag varit och spelat fotboll med några kompisar. Oj jag borde verkligen sova nu, men Pette uppehåller mig.. GODNATT! (:
Synd att jag inte tog med mig kameran ikväll men jag ska se om det kanske hamna några bilder på fb eller nån blogg, så kan jag ju kanske sno av dem och lägga upp. :) Jag måste verkligen bli bättre på att ta med mig kameran dit jag går!

helg!

2011-11-11 @ 15:23:14 Allmänt Kommentarer (17)
Nu är det äntligen helg igen, känna otroligt skönt. Men när jag tänker på vad jag måste göra under helgen så känns det inte lika skönt längre. Jag vill fortsätta vara läxfri! Jag orkar inte läsa nån svenska bok, plugga historia eller plugga spanska glosor..
Ikväll är det middag/fest med betsele (vår fotbollsförening) och hela familjen ska dit på middag och säkert vara där ändå till 12:00, då det slutar. Så kanske inte bli någon fler uppdatering idag, eller kan bli en ikväll då jag kommer hem men det beror på om jag orkar :) Ha en fin kväll allihopa!

står för middagen

2011-11-10 @ 17:39:03 Allmänt Kommentarer (29)
Trodde jag skulle ha dubbelt så ont i kroppen idag men jag tror att min Alvedon som jag tog igår kväll höll sig till sin uppgift och idag har jag faktiskt kunnat röra mig otroligt mycket mer. Var med på fotbollsgym, vilket jag inte trodde jag skulle kunna så tack tablett!
Seg dag detta varit, men tur att man har en underbar klass som gör allting så mycket roligare! Tack SA1, vad skulle jag göra utan er? haha. Men hoppas vi inte fortsätter att minska i antalet bara!
fråga mig inte om bildvalet! ;)
Idag är det jag som står för middagen (till jag, Carro och Erik) och jag tror Erik kommer hem från träningen snart och han vill väl ha mat när han kommer så det är väl bäst att börja med maten då! Det bli stekt potatis med stekta köttbullar, mums och jaaa vilken lyx!
Som ni kanske ser så har jag ändrat bakgrund här i bloggen och jag tänkter nog göra en ny header med, börjar bli trött på denna design. Så ska börja skissa på en ny! :) Ifall ni inte ser bakgrunden, tryck F5

smärta!

2011-11-09 @ 18:02:11 Allmänt Kommentarer (15)
Ni vet sån där träningsvärk man brukar få..? En sån hade jag idag, en rejääääl en! Trodde knappt jag skulle få mig upp ut sängen imorse, då äre illa. Har knappt kunnat gå idag, behövt hjälp upp från bänkar och skrikit efter mina vänner att de ska minska tempot när vi går fram och åter i skolan så jag skulle kunna hänga med.. kände mig som en riktig pensionär.

Vet inte om ni minns, men jag gjorde ett idrottsprov för nån vecka sedan och jag sa att jag tyckte det gick förjävla dåligt.. idag fick jag tillbaka det och det visade sig att det faktiskt inte gick så dåligt som jag trott, awesome! (:
Just nu sitter jag här i soffan och vilar mina värkande ben och väntar på att sockerkakan i ungenen ska bli klar. Ikväll ska jag även på bio med vänner! Vi ska se In Time, den låter riktigt bra tycker jag. Någon som har sett den? bra/dålig? :)

lying on the couch och please pain go away!

2011-11-08 @ 19:01:56 Allmänt Kommentarer (24)
Vaknade 06:00 och var sjukt taggad, åt och gjorde mig iordning för den efterlängtade 07:00 fysen. Den va inte alls jobbig och jag längtar verkligen till nästa gång, dessutom har jag inte alls ont i kroppen, awesome! Sen hade vi även fotbollsgym sista timmen och det var ju också riktigt kul, speciellt när man hade otroligt mycket ork i musklerna.
Sitter just nu i soffan och gnäller om min onda kropp.. har fan ont överallt! Kommer nog tillbringa resten av min kväll här. Vilket kanske betyder ännu en uppdatering :)
hahah gjorde snabbt en bild på paint. Vad tycks? (;

tråkigt inlägg..sry

2011-11-07 @ 22:13:05 Allmänt Kommentarer (4)
Lugn skoldag detta varit. Inga prov eller läxor till veckan vilken känns helt okey nu första veckan efter lovet. Allihopa var sjukt trötta idag men däremot var faktiskt inte jag det, även fast det blev en sen kväll igår. Efter skolan drog jag till pappas jobbfirma så att Arne kunde kolla på epan min. Vilket tog sin tid men jag fick tillbaka stereon och dom tror dom fixat felet om strömen, yeey.
Efteråt drog jag hem, slängde i mig lite mat och drog sedan till träningen. Riktigt roligt träning med skön musik i bakrunden! toppen hihi. Nu måste jag hoppa i säng eftersom jag ska upp med tuppen imorgon klockan 06:00 och ha fys klockan 07:00 med skideleverna.. känner taggen! Wish me luck!
sry, för detta tråkigt inlägg men jag vill verkligen vara pigg imorgon, så måste ju isäng nångpåg ikväll! (: Hare bra!

tack!

2011-11-06 @ 22:02:26 Bloggen Kommentarer (38)

strange day

2011-11-06 @ 20:05:15 Allmänt Kommentarer (25)
Vilken konstig dag detta varit hittills. Vaknade upp till ett nästan tomt hus, drog och städade på jobbet och när jag var klar var det kålsvart ute och nästan inge folk syntes till.. jag trodde seriöst att jag vaknat 12 timmar tidiagre än vad jag skulle.
Idag har jag även gjort läxa och massa andra duktiga grejer och nu tänkte jag slå mig ner i soffan och se Vem kan slå Filip och Fredrik :) Ha det bra!

ute i skogen

2011-11-05 @ 17:07:08 Fritid och nöje Kommentarer (45)
Idag har vi varit och kollat på julgran, vilket gick rätt så bra och vissa vem som hitta granen, joo jag såklart hihi. Har även gosat med Susannas små söta valpar, ååh gud så söta dom var! Vill ha en.

Moa Moa Moa

2011-11-05 @ 01:26:54 Allmänt Kommentarer (16)
Känner att jag måste publicera ytterligare ett inlägg idag bara så ni får lite roligare och nya inlägg att kommentare, hihi. Men har däremot ingenting att skriva om, för det händer ju liksom ingenting under loven. Ikväll har jag iallafall kollat på Idol och gud va bra Moa va! Herregud alltså, stående ovationer från både publik och jury!

he vare värt!

2011-11-04 @ 17:42:22 Fritid och nöje Kommentarer (6)
Skavsår och ont efter ishallsbesöket, men det vare värt. Underbart att stå på isen igen, älskare! :) Det där ska jag göra om, helt klart!
så sant så sant.
Gjorde lite läxa när jag kom hem, gick ut med Doris och hjälpte Erik med ett The sims spel som krångalde. Nu finns det inte så mycket mer som behöver göras för dagen så jag slår väl ner mig här i soffan och väntar på att kvällen ska anlända.
hahahah sicken söt lillebror man har! Han skulle visa hur en målsakt stod och jag va bara tvungen att ta ett kort! Visst är han bara för gullig. Gillar minen till 1000.

on ice again

2011-11-04 @ 11:08:15 Fritid och nöje Kommentarer (7)
Idag drar jag till ishallen med Carolina, Erik, Jonathan och Oscar. Hoppas jag inte tappat all min skridskoteknik bara.. :s Men det tror ni väl inte? Ska idag inviga dessa gossingar för iår.
ja, jag åkte konståkning förut i många år.

naw, se sött

2011-11-03 @ 23:26:59 Photos Kommentarer (11)
bild från weheartit.
Kände mig tvungen att slänga in ett till inlägg för dagen men har däremot ingenting att skriva om. Så ni får kolla in denna underbart söta bild istället för att läsa all gojja jag skriver.

va kul jag har..

2011-11-03 @ 15:57:53 Fritid och nöje Kommentarer (15)
Blev aldrig ishallen idag eftersom att Carro hade en kompis hos sig. Så det får bli en annan dag istället :) ksk ihelgen.
Idag har jag inte gjort ett jävla dugg, utan jag har bara suttit här och stirrat in i datakärmen.. vilken liv man har va? Men tänkte nu faktiskt ta och göra lite läxa, men egentligen vill jag bara sitta här och ha ett kul liv..

bra kväll

2011-11-03 @ 02:44:53 Fritid och nöje Kommentarer (9)
Hade en jätte trevlig kväll med massa fint folk. Åt först middag på knut'n och efter det drog vi till Sanny och såg skäckfilm. Devil och Room 1408. Två mycket läskiga filmer jag aldrig kommer se om igen! (gillar inte skräckisar så värt. Eller jag vill se dom men ändå inte.. konstigt det där.)
Ska imorgon fråga Mamuna om hon kanske kan skicka lite bilder från kvällen så tänkte jag lägga upp dem. Imorgon funderar jag även på att fara till ishallen och åka skridskor (va förjävla länge sedan nu!) men vet inte vem jag ska ta med mig. Jag känner typ ingen som typ gillar att åka skridskor.. förutom syster min. Så det blir väl vi två (: Förresten så har skolkatalogen kommit hem idag och jag har nu suttit och kollat igenom den.. fy säger jag då bara! Ah, men nu måste jag verkligen sova om jag ska upp nån gång imorgon bitti. Ni får ha det så bra! :)

ooohhyee, I made it!

2011-11-02 @ 15:08:38 Fritid och nöje Kommentarer (10)
Fan va duktig jag är! Idag har jag skrivit klart engelskan och nu är det bara att lära in alltihopa. Jag som trodde att jag var körd och inte skulle få ihop tillräckligt med fakta! But I did! Är sjukt stolt över mig själv nu. Detta är värd en kaka! eller hur? ;]
Idag ska jag dra på stan och köpa presenter till två fina som vi ska fira idag genom att äta på knuten och bara umgås. Hade lite problem att komma på en bra present men som tur vad så fick jag hjälp Yacke igår, hahah! Du räddade mig mannen! ;) Hoppas ni kommer få en lika bra kväll som jag! :)

When you call my name

2011-11-01 @ 17:45:03 Kläder/Shopping Kommentarer (34)
Spelade The sims 3 hela gårkvällen och morgonen idag. Drog sedan till stan och köpte en otroligt blå och skön skjorta. Efter det moterade jag och lillebror ner studsmattan, vilket vi va extremt duktiga på.. mmh. Sedan tillbaka till spelet, så har inte kunnat skriva nånting idag. Men nu kom Carro och vräkte datorn ur händerna på mig så..då passa jag på. Tack vara Carro så blev det uppdatering iallafall.


Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide