NEED SUMMER NOW

2012-04-30 @ 01:17:30 Allmänt Kommentarer (8)
Vad har man gjort idag? Inget speciellt faktiskt. Datorn och mobilen har funnits vid min sida hela dagen och de har varit min underhållning. Värt liv? Tveksamt ja på den frågan!
sommar!!

Never waste an opportunity to tell someone you love them

2012-04-29 @ 00:38:57 Allmänt Kommentarer (21)
Idag kära vänner så har jag utsatt min kropp för ytterligare slitningar. Spelade match mot Ersboda och den förlorade vi med.. det vet jag faktiskt inte eftersom jag gick av matchen pga andningsproblem och jag tror (men är inte säker) på om dom gjorde mål då. Så något fast slutresultat kan jag tyvärr inte ge er.
Sen matchen och fram till nu har jag inte gjort ett enda piss. Ikväll har jag sett en och en fjärdedels film. Började se Twilight Eclipse men det hackade så fruktansvärt och datorn fuckade sönder.. vill ha en ny och det är omedelbart!
Jga var ju i Umeå för ett bra tag sedan och jag lovade er att visa en liten snabbis på vad jag köpte and this is it. Två shorts, två linnen och ett skärp. Nu är det bara sommaren som saknas, so bring it!

gör som havet, våga

2012-04-27 @ 17:11:45 Allmänt Kommentarer (18)
Okej, nu har jag fyra dagar ledigt från skolan och nu ska jag ta tag i det här jävla bloggandet igen! Mitt mål är ett inlägg per dag nu! Tror det kan gå om jag bara kommer ihåg och tar tag i det!! :) Här kommer bara lite bilder från den senaste tiden!
snygging där!
dö snö, dö!!!
älskar er brudar!
bowling med laget igår! några strikar blev det! ;)

annabanana

2012-04-19 @ 18:13:30 Allmänt Kommentarer (5)
Ojsan, nu blev det ytterligare ett långt uppehåll mellan det senaste inlägget och detta men jag hade fullt upp under lovet med shopping i Umeå, match och Gargnäs så hade inte en chans att blogga nånting. Men jag passar på nu men förvänta er inge inlägg snart igen för det kan bli lika långt uppehåll igen!
Om jag kommer ihåg det så ska jag lägga ut bilder på kläderna jag köpte i Umeå. I helgen spelade vi match mot Flurkmark och även fast vi spelade mycket bättre än dom så förlorade vi.. :( synd att de ska vara så bra på fasta situationer, för utan dom skulle dom inte vara nånting alls! När jag kom hem från Umeå drog jag direkt till Gargnäs för att umgås med familjen och Bergdahl och där stannade vi till Söndag.

"riktiga" påsklovet börjar nu

2012-04-10 @ 01:04:36 Fritid och nöje Kommentarer (14)
Det var över en vecka sedan jag skrev senast så det kändes passande att skriva nu. Ihelgen har jag varit i Ajaur med Frida och hennes familj och bara haft det lugn och skönt. Solat, åkt skoter och annat. Tack för det Frida! :)
Nu har det "riktiga" lovet börjat och det ser jag fram emot. Har nästan nånting planerat varje dag tror jag, känns skönt.

go ahead, jump. Jump!

2012-04-01 @ 17:57:35 Allmänt Kommentarer (23)
Låg i sängen och lyssnade på massa depp musik och mådde förjävla dåligt när pepplåten började spelas. Jump-Van halen. Texten fick mig att fundera och den fick mig att stiga upp ur sängen och glömma varför jag just mådde så dåligt. Så om ni någon gång mår dåligt, spela denna låt! Den fick mig på benen igen.
I get up, and nothin' gets me down
You got it tough, I've seen the toughest around
And I know, baby, just how you feel
You got to roll with the punches and get to what's real

fuck yeah

2012-04-01 @ 02:20:48 Fritid och nöje Kommentarer (5)
I mitt liv återstår det inte mycket tid kvar till att vara med vänner eller andra liknande grejer. Men ihelgen bröt jag mot detta. Snabbt; Igår var jag med en massa och åt ute, såg hockey och annat. Och idag har jag också varit med några och jag fick köra epa!! Tack Emelie!! ♥ En lyckad helg!
Men nu ligger man efter i lite annat, som läxa... blir att plugga satan idag när jag vaknar ;) har ju svenska tal och natur prov på tisdag. fuck yeah..
och jag insåg just att jag har en ben & jerry's som jag egentligen skulle ha haft ikväll men som jag istället kan äta imorgon ;) gött

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide