turkiet

2012-06-27 @ 22:04:10 Fritid och nöje Kommentarer (13)
Efter jag kom hem från Turkiet så har jag inte haft tid att blogga eftersom jag jobbat fan varenda dag! Eller det känns som det iallafall. Känns som jag jobbat dag ut och dag in och alla andra fått ledigt.. Anyway, här kommer några bilder från resan. Enjoy!
tummen upp för två timmars bussresa...
Första dagen.. blek som ett lik!
Sista dagen.. lite brunare ja!
Back to the childhood

Instagram- följ mig nu under resan!

2012-06-10 @ 16:18:15 Fritid och nöje Kommentarer (3)

Är i Umeå just nu och vi är påväg till flygplatsen för att sedan dra iväg mot Turkiet. Jag kommer inte uppdatera nånting på bloggen då men det blir nog nånting på instagram, så följ mig där!!! Jag heter; soorlin


give me the chocolate and nobody gets hurt

2012-06-08 @ 17:34:00 Allmänt Kommentarer (3)
De senaste dagarna har jag packat till resan på söndag. Och när jag nu nämde det så kom jag på att jag beställde efter kläder från Gina Tricot för jäääätte länge sedan och det har inte kommit än! Det är bland annat en bikini som jag tänkt ha i Turkiet! Men fan heller ha den kommit! Satans jävla segfisar! Go to hell!!
Denna hade jag beställt och den har fan inte kommit än. Nu är jag jävligt förbannad! Kan ni inte sköta erat jobb leveransgubbar?
Och vet ni vad gubbar och gummor? För ett bra tag sedan på en samhällslektion fick vi skicka in ett medborgarförslag till kommunen och idag fick jag ett brev hem där det stod att jag var inbjuden på Servicenämdens sammanträde. Men "tyvärr" är jag i Turkiet då så jag kommer inte kunnna delta på detta sammanträde. Men asså oj, detta var jag inte berädd på! Och även fast jag inte varit i Turkiet då så hade jag aldrig vågat fara på detta sammanträde! Jag minns knappt vad jag skrev och inte fan skull jag kunna framföra mina åsikter om varför man ska skaffa det jag skrev om!

big or small, lies are lies

2012-06-04 @ 23:42:24 Allmänt Kommentarer (6)
Har varit en typiskt sistaveckandag. Fått veta betyg och lite annat. For och åt frizzy på frasses efter skolan med Frida och Emilia och krattat det sista med laget också. Bogserat epan har jag även gjort ikväll pga att vajern till kopplingen gick sönder.. typiskt!
woooouuushhh, mycke spänn!!! VolvoAnna gillar detta!

SUMMER will be mine.

2012-06-04 @ 01:27:59 Allmänt Kommentarer (3)
Var planerat en match mot Sörfors idag men dom lämnade WO igår på grund av att dom inte fick ihop ett lag. Tack för den lätta vinsten! Istället så har jag hängt här hemma och inte gjort mycket nytta alls. Var ju förjävligt väder ute så.. what do do liksom? ;) Nu ser jag fram emot denna härliga vecka som jag har framför mig! Blir mycket hål på grund av att vi läst klart många kurser så i veckan ska jag bara må!
Om en vecka drar jag och familjen till Turkiet och där ska jag också bara må! Bli förbannat brun hade jag också planerat, för det kan va bra att ha nu till sommarn! Bara några dagar kvar gott folk! Sen är det fucking jävla sommarlov!!!!

I guess you never knew

2012-06-01 @ 22:22:16 Photos Kommentarer (24)
Dom här senaste dagarna har jag gått och lagt mig denna tid på natten. Snacka om att kroppen tog stryk!

-

2012-06-01 @ 01:34:21 Allmänt Kommentarer (0)
Oj, det mer än tio dagar sedan jag skrev senast. Fast det var ju i och för sig mindre än vad jag trott. Känns som jag varit borta i typ en månad. Har haft en MASSA läxa och nu är det äääntligen över! Hoppas jag då, för hur mycket mer kan det finnas att göra liksom? Imorgon har jag fett lång sovmorgon och bara en lektion så det blir till att sluta tidigt med! Funkar bra för mig! ;) Ikväll blev det ett oväntat långbesök hos Bergdahl och där pratade vi om epor/bilar och jag blev faktiskt mycket klokare nu om allt som gömmer sig bakom motorhuven! ;) Nu är det bara att ladda upp och hitta en snygg och perfekt volvo 740 så kan jag sätta in basen som jag köpte för lääänge sedan.
GAMMAL bild på laget. Nu ska jag sova ut för all sömn jag missat när jag suttit uppe och pluggat dessa dagar!

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide