It's OK for me

2012-03-29 @ 23:22:41 Musik Kommentarer (17)

Have you ever done something you can't change?
Something you can never rearange?
I have, I have.
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have, I have.
I can feel it all down deep inside.
But oh, I want to let these feeling rise.

But boys don't cry.
But boys don't cry.
I know it will be fine
But boys don't cry.
[ Lyrics from: http://www.lyricsty.com/ulrik-munther-boys-dont-cry-lyrics.html ]
Have you ever tried to smile and hide your pain,
Even though you're not okey.
I have, I have.
Have you ever been caught in the poring rain,
Wondering if anything can ever be the same, again.Yeah.

You try to bee proud of who you are,
But still you got to let those teardrops fall, away.

Oh wait,
But boys don't cry.
But Boys don't cry.
I know it will be fine
But boys don't cry.

Boys don't cry,
Boys don't cry,

Boys don't cry,
Boys don't cry.

Have you ever done something you can't change,
Something you can never rearange,
I have, I have.

Have you ever been so sad you can hardly stand,
Lying on the ground had in your hands?
I have, I have.

Boys don't cry,
Boys don't cry.


I cried, but I'm a girl. So I guess that's okey.


take away my pain

2012-03-25 @ 23:24:39 Allmänt Kommentarer (15)
Ligger just nu i samma säng som jag låg i för 12 timmar sedan och var likblek i ansiktet. Imorse vaknade jag med en fruktansvärd magsmärta. Jag trodde allvarligt att jag skulle dö. Jag har aldrig haft så ont i hela mitt 17åriga liv. Det kändes som om någon stuckit in en hand i magen på mig och krossat allt som fanns där inne. En fruktansvärd känsla! Och när jag kollade mig i spelgeln,  jag LOVA, jag som ut som ett lik! Mamma hade aldrig sett någon så blek förut och både mamma och pappa funderade på att köra mig till sjukhuset. Fast jag blev bättre efter ett tag och bara en halvtimma senarna så var jag påväg till morfars kalas. Jävlar vilket immunförsvar! ;) EN HALVTIMMA SENARE!!
Ikväll har vi här hemma kollat på de två första twilight filmerna och dom var lika bra nu som första gången jag såg dem. För det var ett bra tag sedan ;) Och vi har planerat att se de två sista på påsklovet. Här kommer förresten lite bilder från gårdagen :)
Idag på morfars kalas. Hihi kolla söta Doris som veerkligen vill smaka en bit av Johannas tårtbit.

Confidence is your best accessory; never leave home without it.

2012-03-24 @ 16:49:26 Allmänt Kommentarer (6)
Igår kväll färgade jag håret och så här såg det ut innan jag färgade. Det blev ju misslyckat efter första gången jag färgade, jag tyckte det blev en lite för lerig färg. Så igår färgade jag om det och jag blev faktiskt mer nöjd nu. Ni får bild sen om hur det blev.
Idag har vi spelat match mot Mariehem och vi vann med 1-0. Bra spelat tjejer!! :) Och ikväll ska vi spela spel, äta godis och bara umgås. Kommer bli skit kul! :) Bra för sammanhållningen! ;;;)

känslan som uppstår när...

2012-03-22 @ 22:57:52 Allmänt Kommentarer (4)
Ni vet den här känslan när man upptäcker att läraren är en minut sen och sedan hoppas till tusen att den blivit sjuk eller faktiskt till och med skadat sig rejält? Ja, den känslan hade hela klassen idag innan samhällslektionen.  vi upptäckte att han var 3 minuter sen och herrejävlar vad stelt det blev då, alla räknade på mobilerna för att se när det gått 10 minuter så man kunde få gå. 5 MINUTER KVAR... 4 MINUTER KVAR... 3 MINUTER KVAR... 2 MINUTER KVAR... 1 MINUT KVAR... MOHAMMED GÅ TILL RESEPTIONEN OCH KOLLA OM DE HÖRT NÅT? Och alla satt hoppfulla om att han plötsligt blivit sjuk eller nånting liknande så vi fick fara hem. Men tror ni inte att han kom då?! Precis när de gått de 10 minuterna som måste gå innna man får fara hem!
Ändå vrickat att man faktiskt önskar att sin lärare skadat sig eller nånting liknande. Va hemska vi människor är!

nästa år, då jeevlar

2012-03-20 @ 22:56:21 Allmänt Kommentarer (11)
Ba från igenstans, visst är potatisgratäng och kött det bästa som finns? :O
Har inte skrivit sen i lördags, oops. I måndags glömde jag telefonen hemma och jag säger då det, jag skulle inte klara mig länge utan mobiltelefon! Dagen var hemsk! Men däremot blev kvällen mycket bättre eftersom jag åt pizza till middag och sedan drog jag till ishallen för att hjälpa till lite med issowen. Det var riktigt kul att vara tillbaka i sitt andrahem! Och jag har nu lovat mig själv och massa andra att nästa år då ska jag fan va med!! Jag saknar det faktiskt ganska mycket inser jag nu! :)
Mamma mia vad skönt det är med ingen läxa! Innan lovet var det ju fullproppat med läxa varje dag och natt men nu efter lovet är det ingenting, underbart! Fast aah, det kanske kommer snart..... hur är det ordspråket lyder? Man ska inte ropa hej förrän man är över bäcken?

karamell kungen

2012-03-18 @ 01:31:11 Fotboll/Träning Kommentarer (25)
Ojojojojoj va fel mitt hår blev! Imorgon blir det raka vägen till Åhléns för att köpa nytt. Det blev åt de röd/oranga/leraktiga håller på toppan av hjässan och det gillas inte. Så tror jag ska köpa en aning mörkare brun den här gången!
Idag har vi spelat träningsmatch mot Storuman och den vann vi med 2-0, bra spelat tjejer! Och det firades med detta;
mycsshe godis! För mycket till och med. Jag orkade knappt hälften! Nån som vill ha?

chocolate!

2012-03-16 @ 18:34:43 Allmänt Kommentarer (21)
Som jag sa igår så ville jag ju färga håret och jag har idag efter skolan varit och köpt en färg som jag hoppas bli bra. Chocolate! Ska smeta in det i håret när mamma kommer hem från promenaden med Doris. Hoppas på ett bra resultat!
dracula till väster och hulken till höger. fint va? ;)

you got long beautiful hair bro!

2012-03-15 @ 23:28:56 Allmänt Kommentarer (8)
Hehe blev ju fel hur som helst i går! Jag trodde ju att vi började 10 men egentligen började vi halv 10, så att starta tjugo över 9 för att ha god tid på sig att cykla till skolan blev ju inge lyckat! Men, that's life!
Har insett nu att mitt hår är ju ändå ganska långt! Jag måste höra folk säga det för att fatta det själv. Jag tänker aldrig klippa mig! Jag ska hår ända ner tilll naveln, det är mitt mål. Däremot ska jag nog snart färga det, lite trött på den färg jag har nu. Vill ha mörkare!!

Hej

2012-03-15 @ 12:45:15 Allmänt Kommentarer (0)

Anna


värmer upp med kakor

2012-03-14 @ 08:42:29 Allmänt Kommentarer (1)
Nu laddar jag upp med kakor inför cykelturen till skolan. Jag glömde nämligen att vi hade sovmorgon , typiskt! Jag som var klar och till och med stod och väntade på bussen. Och eftersom jag börjar 10 och senaste bussen går 9 så drog jag fram cykeln och tar en cykeltur dit istället. Men måste nog börja tjugo över 9 så jag har gott om tid på mig att färdas på denna ostadiga cykel utan bromsar..

ingenting på en hel vecka

2012-03-12 @ 18:41:54 Allmänt Kommentarer (10)
Har inte bloggat på en hel vecka. Hade lov och jag hade faktiskt inte tid för någon uppdatering. Här kommer några av de senaste bilderna jag tagit.
I helgen var jag i Sundsvall med laget på träningsläger. Fast konstigt nog så tränade vi ingenting utan vi umgicks bara. Men vi spelade en match mot (något lag) och den vann vi med 2-0. Vi spelade riktigt bra! :) Jag tog faktitsk med mig min kamera men jag tog bara ett kort.. don't know why.

Nalovardo

2012-03-05 @ 22:39:02 Fritid och nöje Kommentarer (26)
Var ju som sagt i Nalovardo idag med familjen. Men det var inte så avslappnat som jag trodde det skulle vara. Visst, jag glömde allt om epan men det var ju inte ett dugg kul! Det är inte lika kul att åka slalom nu som det var när man var liten.
Yo y me hermano.

lite kort om hur det ligger till

2012-03-05 @ 00:44:11 Allmänt Kommentarer (12)
Nu tänkte jag berätta lite kort om hur grejer det ligger till. I fredags blev jag stoppad av polisen och jag måste besikta om epan. Inlägget det skulle vara guld värt handlade just om det. Så de senaste dagarna har jag varit lite depp och marknaden blev ju helt förstörd för min del! Men imorgon drar jag och familjen bort från staden mot Nalovardo för att åka lite slalom och glömma allt som händer i skithålan jag bor i. Tror jag kan vara bra för mig! Att komma bort från allt.

det skulle vara guld värt!

2012-03-04 @ 01:42:11 Epa/Volvo 740 Kommentarer (24)
Känns som att en nära gått bort. Jag vill bara ligga i sängen hela dagarna och drunkna i mina egna tårar. Jag vet att du bara är ett fordon men du var ändå mitt halva liv. Allt känns så hopplöst! Orka bygga om dig? Och vara tillbaka där jag börja.. Jag som just lagt ner tusen lappar på tillbehör till dig och då ska detta hända? Var jag tvungen att fara ut? Varför stannade jag bara inte hemma? Känns som allt är förstört, orka leva nu liksom? Jag och du var ju 1 tillsammans och nu har polisen särat på oss. Känns som halva mitt hjärta just blivit utslitet... Varför kan man bara inte spola tillbaka tiden och ändra på det som hände? Jag vill inte ha det som förut, att alla klaragde på hur högt du lät och alla andra liknande kommentarer man fick. Jag vill ha det som jag hade det för 48 timmar sedan!
Kära du! Bara ett år kvar tills jag säljer dig och skaffar egen bil och det är ju tråkigt att den sista tiden ska bli såhär! Att jag knappt kommer våga köra dig pga varvtalen och bensinen. Om det ändå fanns någon eldsjäl som skulle vilja bygga om dig åter en gång! Det skulle vara guld värt!

big hope

2012-03-01 @ 22:39:52 Allmänt Kommentarer (8)
varför går inte iphone bilderna att ha på 800 bredd?
Fick hem min nya tröja för ett rätt bra tag sedan och idag var första gången jag använde den. Skön va den.
Varför händer det så lätt att jag får så höga förväntningar när det gäller allt? Vi såg esteternas Coda idag och eftersom jag hade så höga förväntningar blev det lite av en besvikelse faktiskt eftersom många sa att det var den bästa på lääänge.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide