I'm not alone. I have my imaginary friends.

2012-11-30 @ 16:20:15 Allmänt Kommentarer (48)
Sovmorgon till 11:50, underbart! Slutade 13:15, underbart! Men sen tog den jag trodde eviga lyckan slut. Nu hoppas jag att tacosen ikväll är extra god och att julmyset ikväll blir dundermysigt så jag kommer på andra, bättre tankar! 

It's the most wonderful time of the year

2012-11-29 @ 21:20:34 Allmänt Kommentarer (29)
Om exakt 25 dagar är det julafton och jag börjar nu få lite smått panik. Jag har nämligen bara köpt en julklapp och jag har massa fler som ska handlas. Vad jag önskar mig själv vet jag inte riktigt heller. Min önskelista som jag har nu är lite tveksam, jag vet egentligen inte vad jag vill ha. Eller vissa saker är jag säkra på men dom är så dyra :(

There's no better feeling than making somebody smile.

2012-11-27 @ 23:55:27 Allmänt Kommentarer (25)
Höll just på med en power point till juridiken och ojojojojojojoj vad dålig jag är på sånt! Det ser inte ett dugg intressant ut och jag förstår mig inte på hela grejen överhuvudtaget. Bara massa knappar här och där... tur jag har en syster som är expert på sänt där så jag får väl ta och be henne om hjälp! :)
 
Jag kan ju dessuto meddela om att vaxresultatet igår blev en katastrof. Jag missade en massa och kletigt som fan blev det också.. märktes att det var första gången jag gjorde det! Men övning ger färdighet.
mina fiiiina vänner!

I know I'm nothing special but I hope you won't replace me

2012-11-26 @ 22:22:59 Allmänt Kommentarer (17)
Kan man vara för snäll? Tydligen är jag extremt snäll, jag svarar sällan "nej" utan "ja" eller "vet inte" är de svar jag föredrar mest. Jag klarar inte av att ge svaret "nej" till någon, än hur sårad jag själv blir så säger jag ändå alltid "ja". Ifall jag gör dig glad så har jag ju iallafall gjort en bra sak tänker jag, även fast jag själv kan må förjävla dåligt efter att ha gett dig det svaret. Men att såra andra är något jag aldrig vill göra så därför är och förblir mitt svar "JA".

 

They will only care when you're gone

2012-11-26 @ 20:19:47 Allmänt Kommentarer (21)
Sitter just nu och proppar i mig lite juleskum och lyssnar på musik. Funderar på att bryta den mysiga stämningen och börja med läxa men jag är osäker.. kanske ska vaxa mina lurviga ben istället? Ja det får nog bli så! bye bye hår!

I will follow you into the dark.

2012-11-26 @ 00:12:07 Allmänt Kommentarer (16)
Ojojoj, vad mycket saker jag hade kunnat göra ihelgen men som jag aldrig gjorde. Då hade jag fått det betydligt lugnare denna vecka som kommer. Men är man lat så är man..
Mamma fick en bild skickad av Erika som togs för mååånga år sedan. Det är lillasyster Carro i vagnen, jag i  den röd vita mössan och Erika själv i klänning :) mycket söta tjejer!
MAT! älskar keeeebaaaaab!!!!!
Nu väntar en vanlig vecka som förhoppningsvis är lugn på läxfronten, faaast det tror jag inte. Kommer få nöta juridik varje dag och när jag tänker på samhällsen vill jag bara gräva ner mig själv i marken... 

Bad is the new good.

2012-11-24 @ 00:49:46 Allmänt Kommentarer (16)
Så här är läget. Jag och Gustav håller en tävling om vem som kan få flest follower på Instagram och det ser inte så bra ut nu på min front så jag skulle uppskatta om ni kunde följa mig ;) Självklart så lovar jag att följa er tillbaka!!! Gustav tigger om followers hela tiden och han verkar inte sluta än fast jag säger till honom att det är fusk så då ska jag göra samma sak! SNÄLLA FÖLJ MIG, så det blir jag som får flina åt honom och inte han åt mig! ;) Soorlin på Instagram!

I'm on a seafood diet. I see food and I eat it.

2012-11-23 @ 17:39:03 Allmänt Kommentarer (7)
Igår hade jag ovanligt mycket besökare på bloggen. Vad kan det bero på? :) I alla fall jätte kul :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Tack för att ni tar er tid att klicka in er på min blogg!
 
FRISK! yööööööh, utmärkt! Erik kom hem från skolan med en fågel i handen som han tydligen vikt i skolan och han insisterade på att vi skulle vika en till, så sen kanske halv 4 ha vi suttit och vikt fåglar och boomeranger av papper. 
                       
Roliga grejer! Nästa steg blir att få dom att viffta på vingarna.. oooohah!
 
Nu har jag dessutom fått svar på några av de undersökningar jag varit på lite här och där. Tydligen så är det så att jag är glutenintolerans... FUCK MY LIFE! Kanske därför jag haft så ont de senaste dagarna i magen ;) Men seriöst nu.. fittakuksnoppballesnippamurra blääää vad jag blir sur! Allting utan mjöl smakar ju bajs!!!!! Det finns typ ingenting man kan äta :O Jag kommer svälta till döds. 
 

If it's meant to be, it will be

2012-11-22 @ 23:01:27 Allmänt Kommentarer (12)
Jag måste ju hålla med om att lligga i sängen en hel dag kan vara förbannat skönt men att ha magsmärtor samtidigt hoppas jag gärna över. Det var vetekudden som hjälpte mig genom dagen! THANK YOU! Och just nu känner jag mig 95% frisk, så imorgon blir det skola för min det! JAAA! Jag och Mill har mycket jobb att göra på våran enkät som vi håller på att göra på samhällslektionen.. fuck it! Sedan har jag också en lag som vi håller på med på juridiken som snart ska vara klar och jag vet inte riktigt hur jag ligger till.. hatar detta!
 

I'll be ok

2012-11-22 @ 07:03:30 Allmänt Kommentarer (32)
Sömn löser inte alltid allt.. vaknade med en otrolig smärta i magen och jag kände mig spyfärdig. Kändes dessutom som att jag skulle svimma direkt jag ställde mig upp för när jag såg mig i spegeln såg jag hur jag blev allt blekare och huvudet ökade i gradtal och jag blev vinglig och knäsvag. Ursh för detta! Jag ville ju till skolan idag. Men jag får be lillasyster ta hem lite läxa åt mig! Just nu känns det bättre i magen eftersom jag har en vetekudde lagd mot den men vad händer när den blir kall då? Jag kan ju inte stiga upp ur sängen för då mår jag inte alls bra!
den va fin!

sleep solves every thing.

2012-11-22 @ 00:37:00 Allmänt Kommentarer (2)
 
Nu säger vi godnatt, jag och min klumpiga mage. Hoppas den vill ge med sig imorgon så jag kan fara på skolan, jag klarar inte av att missa fler juridik lektioner. Karl går ju lös och får tuppjuck om jag skulle vara borta en till gång.

Respect old people: They graduated highschool without Google or Wikipedia.

2012-11-21 @ 22:01:23 Allmänt Kommentarer (5)
Det är gånger som denna man vill ha mängder med läxa. När man inte har nånting alls att göra.. Skulle lätt kunna plugga sönder just nu men det kan jag inte.. för jag har inga läxor. Fast jag kanske ska vara glad över det? ;)

don't you dare...don't you ever give up!

2012-11-21 @ 18:16:57 Allmänt Kommentarer (13)
Kände redan imorse att min kropp inte mådde så värst bra men jag for till skolan iallafall. Men de vart då mycket värre så jag har legat i soffan hos mormor och morfar hela dagen. Varför var jag tvungen att bli sjuk just idag? Vi skulle äta pizza efter skolan med klassen och vi ska ha tjejkväll ikväll hos Mill. Men på den kan inte jag medverka, eller jag far förmodligen dit ifall jag börjar må bättre men som det känns just nu tror jag inte det kommer hända. Jag får göra läxa och plugga körkort istället..
 
 

WITH ÆØÅ I AM THE MÆSTØR

2012-11-19 @ 23:49:07 Musik Kommentarer (34)
I love this song! Hörde den för första gången hos Kalle för ett bra tag sedan och jag kan inte sluta lyssna på den. Skulle lätt kunna lyssna på den i tre timmar! Och det är ju så lätt att sjunga med också!!!! Till och med jag med min dåliga engelska klarar av det! ♥ lyssna vettja.

All my life I thought air was free... until I bought a bag of chips.

2012-11-19 @ 01:44:56 Allmänt Kommentarer (15)
Ibland kan jag tycka det är ganska skönt att ha läxa för då har man nånting att göra när man har lite att göra. Men läxa i stora mångder tycker jag inte är okej. Imorgon har jag spanska prov, ledarskaps redovisning och vi ska börja skriva en analys på en bok som vi läst på engelskan. Spanskan kan jag knappt och redovisningen kan jag inte lika bra som jag vill kunna den. Och mer saker ska jag också hinna med imorgon. Jag har utvecklingssamtal kl 1, så jag missar engelska lektionen, typiskt. Och kvart i 8 på morgon ska jag vara hos doktorn. Så det är fem saker som jag ska hinna med imorgon innan och under skoltiden. Vill inte ha måndag.. vi kan stanna upp tiden eller spola tillbaka hela helgen. Fast fan, nu har ju redan klockan slagit över 12.. ah, bara att ladda upp för det som komma skall.
 

Be Brave

2012-11-18 @ 02:48:23 Allmänt Kommentarer (29)
Åt middag med Mill på Golden Bar idag innan vi skulle se twilight. Bra mat, bra film, bra kväll.
 
Just nu sitter jag hemma hos Gustav och gör inte mycket alls. Jag har ätit massa mandariner, svarat på kommentarer och hållt folk vid liv på fb chatten. Tror jag ska börja avrunda kvällen alldeles strax. Imorgon väntar mer läxor..

At school, I risk my phone's life to text you

2012-11-16 @ 00:10:02 Allmänt Kommentarer (18)
Vart en helt okej dag faktiskt. Missa lektioner är ju alltid ballt och det blev faktiskt inte så mycket tjafs som jag anade att det skulle bli. Ikväll har jag pluggat, tränat konståkning och pluggat ännu mer hos Kalle tillsammans med honom och Agnes. Va vi är duktiga! Imorgon väntas mer plugg både på skolan, hemma och jag önska jag kunde det under natten också medan jag sov men tyvärr går inte det.. Ibland frågar jag mig själv VARFÖR valde jag samhälls? Plugglinjen..Under dessa gånger då man bara vill ge upp allting och göra allting så mycket enklare för sig själv finns underbara klasskamrater som får en tycka att även det tråkigaste har sina fina sidor. Utan vissa personer hade jag förmodligen inte fortsatt denna linje.
 

I want to be surprised for once

2012-11-14 @ 21:29:00 Allmänt Kommentarer (16)
Idag har vi gjort i ordning för morgondagen, då det är tannbergsmässa på skolan. Hoppas på en chill dag med inget tjafs och liknande. Egentligen borde jag göra läxa just nu eftersom vi har väldigt mycket som ska göras men jag tittar hellre på fotboll. Sverige-England. ZLATAN IBRAHIMOVIC, jag älskar dig! ♥

I love you more than sleeping. And I really love to sleep.

2012-11-12 @ 23:38:00 Allmänt Kommentarer (31)
Jag har svårt att tala om hur jag verkligen känner för någon. Jag klarar av att göra det relativt bra på sms eller via andra textmeddelanden men i verkliga livet går det inte alls för sig. Jag är den som alltid varit emot eller tyck det är fjolligt att berätta hur mycket en annan person betyder för en själv. Orden "för alltid" eller liknande stora ord tar jag seriöst för hur stor betydelse dom egentligen har. "Jag kommer älska dig för alltid"- jo tjena.. två år senare är du trött på personen och du ser denne som endast en vän, ingenting annat. Kärlek för mig är väldigt komplicerat, jag upptäckte det för första gången för tre månader sedan när jag träffade Gustav. Efter att ha suttit framför tv:n i 17 år har jag själv fått en uppfattning om hur kärlek är. Jag trodde kärleken skulle vara som nyförälske under hela den tiden man var tillsammans med någon men jag har nu insett att så är inte fallet. När jag ser Gustav blir jag glad eftersom han för en stor trygghet med sig. Trygghet är något jag sätter väldigt högt i ett förhållande, eftersom jag alltid velat ha den killen som försvarar mig och skyddar mig mot det mindre bra här i livet. Jag vill ha en prins som skyddar mig från den onda häxan som ibland dyker upp i livets saga. Detta känner jag att jag har med Gustav, jag vet att han alltid kommer finnas där för mig när hemska saker så småningom dyker upp. Han kommer finnas där med en öppen famn och ta emot mig än hur förstörd jag är. Jag har alltid velat ha en storebror som kan ta hand om mig och som jag kan se upp till och det kan jag med honom. Jag ser upp till dig Gustav och jag vet att du kommer ta hand om mig under den tid vi är tillsammans! Gustav, jag älskar dig! Jag älskar din personlighet, humor, ditt leende, ögon, röst, ja det finns hur mycket som helst jag älskar hos dig! 
Denna bild tycker jag speglar din personlighet väldigt bra, hihi älskar dig älskling! Dessa två månader med dig har varit den bästa tiden i mitt liv! Ser fram emot och hoppas på massa månader och år med dig! ♥

my heart is yours

2012-11-07 @ 19:54:00 Photos Kommentarer (69)

I´m a girl. Don´t touch my hair, face, phone or my boyfriend.

2012-11-07 @ 16:00:00 Allmänt Kommentarer (20)
Fick en liten hjärtattack i måndags när jag skulle till skolan. Jag kunde inte låsa upp epatraktorn.. Jag vred och vände, värmde nykeln med lågor och fick testa mina lungors kapacitet genom att flåsa i nykelhålet i eeevigheter innan pappa så småningom kom. Allt han gjorde var att lägga handen mot låset så gick det upp.. gammal och erfaren! Lär ju jag också bli framöver hoppas jag.
Igår satte fotbollsträningarna igång igen, finally. Super kul att få träffa allihopa tillsammans och jag ser fram emot denna inomhussäsong med mina brudar!
Idag är jag ledig, eftersom jag inte har någon av mina två lektioner jag brukar ha på onsdagar. Jag och min säng kommer idag att pumpa in kunskap i mitt lilla virriga huvud för imorgon har jag ledarskapsprov .. wish me luck!
Nu tänkte jag visa er vad jag hållt på med under den senaste tiden i bilder :) njoy.
 
Vi var i Umeå ännu en gång och den här gången följde hela familjen med, super kul! :)
Spelade lite bowling, vilket jag nu på senaste tiden börjat tycka är jätte kul! :D
 

Tell me I'm still special.

2012-11-03 @ 23:36:10 Allmänt Kommentarer (24)
Vilken jävla pissvecka! Inte gjort nånting vettigt alls och lördagen blev ju bara ett enda stort magplask, ungefär! Jag kom typ just hem till Gustav efter att ha varit ute ett litet tag men jag vågar fan inte vara ute längre med tanke på alla poliser som är epakåta.. Så jag antar att jag stannar här hela kvällen och tillbringar min halloween med film eller nånting.. jätte kul! Vette fan heller vad jag skulle göra om jag for in till stan igen för allt folk är utspritt. Fast ahh, allt blir ju vad man gör det till så.. jag får väl skylla mig själv!

I fucking love outer space. All those planets and stars and shit

2012-11-02 @ 01:20:06 Allmänt Kommentarer (11)
Så, vad har jag gjort i veckan egentligen? Typ ingenting alls, inget vettigt iallafall. I måndags var jag med Mill och "pluggade" och färgade mitt hår. I tisdags var jag i Umeå och såg hockey på kvällen (där jag träffade Sissel som jag inte sett på evigheter) Super kul! I onsdags gjorde jag typ ingenting alls och samma idag! Eller jag var typ just och såg film med Anges, Emelie och Kalle men det är typ allt jag gjort idag :) Jag har inte riktigt tagit vara på lovet som jag borde ha gjort.. men imorgon då är det fredag... och sedan blir det helg.... och då ska det minsann hända saker!:) Hoppas på en bra helg med bra folk!

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide