jag testar mig fram

2012-10-31 @ 13:29:29 Bloggen Kommentarer (19)
Jag håller just nu på att designa om här i bloggen, eller ladda ner en gratisdesign är vad jag gör och jag försöker nu småjustera lite grejer så det ser någorlunda okej ut. Men som det ser ut just nu tror jag inte den här designen kommer vara länge, för jag har redan fått damp ett x antal gånger! Att det alltid ska jävla sig när jag ska mixtra med designen.. 

the best thing boys can do is making a girl happy

2012-10-28 @ 20:37:41 Allmänt Kommentarer (41)
Fyra dagar sedan jag skrev, sorry men jag har ett liv. Jag hänger inte vid datorn hela dagarna och uppdaterar för att hålla er sysselsatta. Jag svarar på kommentarer när jag har tid så det kan blir långt mellan gångerna men så är läget. 
I onsdags efter juridikprovet satte jag och mamma oss på tåget för att glida iväg mot Umeå. Samtidigt som vi gjorde andra saker så hann jag shoppa en hel del. Och godmaten åt vi också, mums fillibaba!  
Träffade Spiderman under mitt besök i Umeå, vi delade många ord med varandra. My new best friend. coolt huh?
Saknade min groda under de hela två dagarna jag var borta i Umeå och gjorde massa mindre roliga grejer. Men nu när jag är hemma igen får jag hålla om honom huuuur mycket jag vill. Att vara borta från dig i bara två dagar fick mig att inse hur förjävla jobbigt det skulle vara utan dig! Jag älskar dig Gustav! 
Till alla er där ute: Ta vara på den tid ni får vara med er kära!

every love story is beautiful, but ours is my favorite

2012-10-24 @ 18:54:29 Allmänt Kommentarer (8)
Klassfotot.. halva klassen bort men strunt samma. Efter toalettinsidenten med min telefon så har min kamera helt fuckat ur.. alla bilder blir suddiga och den kan inte fokusera :/
Igår körde jag min första körlektion! Trots att jag kört epa i över två år så uppstod det endå nya saker att lära. Jag kör nu mer miljövänligt, yo! Igår fyllde också min syster 16 år, grattis igen gumman! :) ♥ Ikväll är det juridikplugg som står på schemat för imorgon är det prov. och ursh, jag är inte taggad alls.. hoppas jag bara klarar det! Efter jag gjort provet hoppar jag och mamma på tåget mot Umeå för andra grejer. 
 

if the drugs don´t work then you probably need more

2012-10-22 @ 21:31:00 Allmänt Kommentarer (13)
Senast jag skrev var förra torsdagen och sedan dess har det hänt lite grann så jag tänkte vara lite givmild och dela med mig av det. I fredags kväll var det filmkväll hos Kalle med massa bra folk men jag var tvungen att lämna det roliga för min mage ville inte vara sams med mig den kvällen (egentligen inte hela helgen heller) så jag drog hemåt men stötte på Anton och hans co. på stan så jag snackade med han en stund och sedan drog jag till Gustav. Drack gott turkiskt te, vilket jag aldrig trodde jag skulle säga eftersom jag alltid tidigare avskytt te. På lördag drog vi på ishallen och åkte skrillor, underbar känsla att stå på skridskor!!! Från klockan 15.00 till 00.00 var jag med laget och vi hade våran avslutning. Hade en mycket trevlig kväll och en kanonkul grej som hände var att jag vann ett pris, för Årets Mål!!!!! :D Yeaah super roligt! :D I sändags var jag med Mill och vi gjorde en powerpoint all by oss själva! Eller ja, mill hade ju mycket erfaranhet om det där men jag.. var inte lika duktig ;) 
Detta är vad jag hade på mig under kvällen med laget.

I think a lot, but I don't say much.

2012-10-18 @ 23:06:52 Allmänt Kommentarer (12)
De senaste dagarna har jag haft fullt upp med läxa. Eftersom det snart är lov så är det ju vanligt att all skit kommer då.. men nästa vecka är det över, men ni kan räkna med lite halvtaskig uppdatering nästa vecka för då är det både läxa, träning och doktor, ja.. massa annat SKIT!
I tisdags var jag på bio med mamma och såg Taken 2, bra film men 1an var snäppet bättre! Men med tanken på filmens slut så kom både jag och mamma fram till att det kommer en 3a, så man får väl hoppas på att den blir bättre.
Glad tjej som får göra läxor VARJE kväll.

jag blev full på min coca cola

2012-10-15 @ 17:54:24 Allmänt Kommentarer (16)
Igår spelade lillebror hockey så min förmiddag spenderade jag på ishallen tillsammans med Carro. Tyvärr så förlorade dom båda matcherna men säsongen är ju lång, den har ju just börjat! Bara att fortsätta kämpa! :) Efter det drog vi hemåt, Carro färgade topparna på Sandras hår till röda, och jag därefter drog jag och Carro och solade. Otroligt skänt att få ta det lugnt ett tag (12,5 min). Därefter gasen i botten hem, duscha, äta och dra till Gurra :) sviiiiiiiiiiiiiich

you say I can't do it, I'll prove you wrong

2012-10-14 @ 01:08:35 Allmänt Kommentarer (9)
Mill på sms: Kom ååå fikaaaa???:D
jag: Jag och Gurra kommer:)
Mill: Jaaaaaaa!!!!
 
Så Jag och Gurras lunch blev en kycklingmacka på lillabageriet idag där jag bland annat träffade min farfar, trevligt trevligt att prata med honom! :) Sedan följde jag med Gustav till Adak ett tvärt för att lasta två bjässingar på släpvagnen och sedan rulla hem igen. Till middag blev det hemgjort pizza, ingen personlig favorit men det funkade! Och sedan dess har jag bara suttit i soffan alldeles ensam och försökt hitta någonting bra att kolla på, but I failed. Sänds det inga bra filmer längre på lördagskvällar? :O 
Den enda som stannade hemma ikväll var Doris (hon har ju inte mycket till val) fast hon var inte så social, hon låg mest bara och sov.. vilket jag också ska göra nu. Godnatt världen!

you look super cute when you smile.

2012-10-12 @ 16:51:01 Allmänt Kommentarer (12)
Jag och Gustav tjockade oss lite en kväll. muuuuuuuuuuuuuuuummmmms!!!
I går var vi ute och vandrade i skogen med Idh2 hela dagen. Jobbigt, kallt och seeegt men samtidigt lite mysigt :)
Nu är det helg och känslan är på topp. Känner mig taggad på en händelserik helg med vänner! Ta vara på ledigheten gott folk! Nu blir det TACOOOOOOS 

the dark side of the moon

2012-10-09 @ 22:18:16 Allmänt Kommentarer (9)
I lördags var jag och Mill med varandra och gjorde lycksele osäkert tillsammans med den dåvarande fyrhjulade epan. Men den roliga kvällen tar slut när jag får punkas på ett bakdäck och vi tvingas avrunda kvällen.
suddig bild, men däcket var PLATT..
På söndagen drog jag och Gurra till ishallen för att se lillebror spela hockey, och där stöter vi på i princip hela släkten. Tyvärr förlorar Eriks lag men det var ju faktiskt deras första match på helplan så man borde ha lite förståelse för det!
I måndags innan skolan började gjorde jag en sak som jag aldrig trodde skulle hända mig. Jag tappade telefonen..... I TOALETTEN!!! fuuuuuuuuuuck, men den överlevde! Telefonen fick bada i ris medan jag var i skolan telefonlös.. men det är ju värt det, den fungerar ju igen :) Igår kväll fick jag plötsligt för mig att fara ut och springa eftersom jag egentligen inte hade något bättre för mig, så jag spang just under 9km och jag hade kunnat springa hela kvällen om jag bara inte fick ont i hälsenorna eftersom det var så otroligt skönt! 

 

chocolate makes my day a lot better.

2012-10-04 @ 23:24:40 Fotboll/Träning Kommentarer (23)
Vad händer? Är jag påväg tillbaka? Ska jag satsa? Jag har ju faktiskt tillbringat ganska mycket tid där på senaste tiden och jag har ju verkligen saknat det! Jag kan hoppa, jag har teknik.. bara lite träning så tror jag att jag kan återkomma till den form jag en gång befann mig i! 

jag vet exakt vad du är med om

2012-10-03 @ 10:51:00 Allmänt Kommentarer (11)
Mitt schema på onsdagar: 8:30-10.10 idrott. STORT HÅL 14.35-15.45 spanska. Så ser alla mina onsdagar ut och jag brukar alltid fara till Gustav under det stooora hålet men idag började han tidigare så nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra i flera timmar.. förmodligen sova!

take me to neverland

2012-10-02 @ 15:55:00 Allmänt Kommentarer (5)
I helgen var det marknad här i Lycksele och detta blev verkligen en lyckad helg för min del. Hade en jätte trevlig fredag med Mill, Frida, Emilia, Tobbe och Gustav m.fl. Vi var alla samlade och hade mycket trevligt tillsammans! Mycket lyckad kväll!
På lördag for jag och Gustav ut på marknaden där jag endast köpte en kakburk. Men GODA kakor! Sedan åt jag palt hos mormor, var vääldigt länge sedan sist och det gjorde att man tryckte i sig några fler än vad man egentligen orkade bara för att man äntligen fick äta den gudomliga palten igen! :] På kvällen drog jag ut, träffade Frida, Tobbe och Johannes igen men vi splittrades snabbt och det slutade med att jag hamnade på Brännbergsvägen tillsammans med massa sköna klasskamrater! :) Trivs otroligt bra i deras sällskap, dom finns alltid där!  Vi drog sedan in mot stan där vi mötte upp Gustav och där bjöds det på goda pannkakor som jag lätt skulle kunna trycka i mig nu. Jag och Gurra for sedan till Grubbström ett tvärt och där efter hem till honom. Och på söndagen drog vi ut på marknaden igen, fast denna gång även med Carro. Köpte fler kakor! Grillspett, marknadsgodis och ja, smått och gott! Hade en jätte trevlig helg! Tack allihopa! :D 
 
Igår följde jag med Carro på ishallen för jag kände plötsligt ett super sug för att åka skridskor. Jag, Carro och Rebecca tränade små söta ungar och efter det skände jag lite på isen själv genom att test hoppa en flip och det gick super bra! Jag vill typ börja om konståkning :O Jag vill åka skridskor! ♥ Idag ska jag följa med Carro igen och hjälpa henne träna sin grupp konståkare som hon tränar och jag hoppas det blir lika kul! :) 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide