I really like your smile

2012-09-26 @ 19:50:32 Allmänt Kommentarer (11)
Igår efter skolan for jag, Mill och Emilia på lillabageriet och tog en fika, kul att umsåg utanför skolan också! Speciellt om man får lite mat i magen samtidigt, hihi tjock!
På kvällen var jag med Gustav och några andra + en av de sötaste ungarna i världen och såg hockey. Ganska spännade match var det ju, eller i slutet iallafall för hockey.. nej det är inte riktigt min sport! Idag hade vi språkdag i skolan, ingen hit precis. Vanligtvis skulle vi bara ha två lektioner (första och sista- ett fett hål emellan) men inte denna onsdag... började 8:30 och slutade 15.30, fuck! Ingen värd dag alls! Eller det fanns en anledning till att jag for till skolan och de var ju att vi hade skolfoto :)  Det kan man ju inte missa. 17:30 hade jag teorimöte/kvälls grej på trakifskolan och den var lika ovärd som hela min dag! Jag har kört epa i tre år nu, jag kunde ju allt.... hoppas jag får lära mig något nytt och vettigt nästa möte! Nu tror jag att jag ska göra läxa för jag har ändå inget bättre för mig.
Dagens tema på språkdagen var vänskap och kärlek och när vi väl hade bild och skulle rita ner vad vi tyckte var vänskap och kärlek så var det ju självklart att volvo skulle målas dit! 

live while we're young

2012-09-22 @ 20:54:32 Allmänt Kommentarer (9)
Igår efter skolan for vi till Frida och åt tårta och cupcakes, det var mycket gott men hade ingen aptit eftersom jag inte mådde så värst bra. På kvällen for jag till Gustav och vi var med Frida och Tobbe på kvällen (lite grann haha). Jag testade spela HoN igår och min uppfattning om det spelet är fortfarande densamma! trååååkigt ;) 
Imorgon spelar vi vår sista seriematch för i år och ifall vi vinner den så vinner vi div 4. Så imorgon är vi allihopa inställd på: VINST! Vi ses i div. 3 nästa år! 

what if?

2012-09-19 @ 15:04:00 Allmänt Kommentarer (27)
Jag kan inte precis påstå att jag levde livet igår. Det slutade med att jag låg i soffan och stickade och lyssnade på klassisk musik.. då lever man inte livet kan jag lova er! Klockan fyra for jag till stan och umgicks med laget, vi gjorde några lagaktiviteter och åt mat på knut'n. Efter det for vi ut och sålde lotter, våran grupp for till Betsele och man hade ju väntat sig att de flesta skulle köpa eftersom vi fukking spelar för Betsele IF men icket. Vi fick nej på nej på nej osv. Men vissa köpte faktiskt! :) Sedan drog jag till Gustav och vi åt b&j's och såg film och jag sov där tills idag. Råkade missa mitt samtal som jag skulle ha med tobbe men ja, går inte att göra så mycket åt det, jag är ju faktiskt sjuk och hemma idag!

it will be alright

2012-09-18 @ 10:34:05 Allmänt Kommentarer (16)
Igår kväll hände det. JAG BLEV SJUK! Jag minns knappt senaste gången jag var sjuk, jag är en sån person som sällan råkar ut för sjukdomar och sådana grejer, vilket jag egentligen ska vara glad över! Men vissa dagar önskar faktiskt jag att jag istället för att vara i skolan, ligga hemma i soffan och må piss. det är faktiskt sant! Så idag stannar jag hemma från skolan och det känns faktiskt otroligta bra! JAG KAN TA DET LUGNT, SOVA, GÖRA VAD FAN JAG VILL! KUNG! Men ont i halsen och kroppen har jag, men det bryr jag mig inte om. Idag ska jag leva livet!be the type of person that you want to meet

2012-09-17 @ 20:23:00 Allmänt Kommentarer (13)
Även fast jag egentligen inte hade nånting speciellt planerat i helgen så blev det ändå fullt upp för mig. Jag hann alltså inte läsa någon bok som jag hoppats på.. I lördags spelade jag match med 97erna och i söndags med mitt eget lag, det var våran sista hemma match och vi vann den! Vi spelade suverät bra och resultaten blev 3-0 mot Röbäck! yes :) Lördag kväll var jag ute, träffade folk och hade kul :) men blev en ganska tidig kväll.
En bild från lördags kväll på jag och Kalle, tagen av Agnes http://tigerrrz.blogg.se/ 
I fredags hade jag och Mill pluggkväll där det egentligen var tänkt att vi skulle skriva klart en engelska berättelse men vi vart lite distraherad av kakan vi bakat så vi fick tyvärr inte gjort så mycket. typiskt.. 
 
Haha en ganska rolig sak som hände när jag och pappa skulle köra in bilen för vintern var att den inte fick plats där vi körde in den. Så istället för att köra ut den och sedan backa in den så fick vi såga ett hål i dörren för att hela bilen skulle få plats (ibland är det onödigt med dragkrok).

all about us

2012-09-14 @ 17:05:59 Allmänt Kommentarer (13)
Det är fredag och HELG! Men några planer på vad jag ska göra ihelgen har jag inte. Gustav är i Göteborg och Frida är i Åsele. Det blir säkert så att jag sitter på Lillabageriet hos Mill och börjar på den där Zatanboken! Inte så dumt det heller!! :D
 
Jag fullständigt älskar denna låt! så fin :) 

mitt framtida barn

2012-09-13 @ 21:22:21 Video Kommentarer (10)
Jag är säkert jätte sen med denna men jag såg den för första gången för bara någon vecka sedan. Och oj, sicken söt grabb! Som jag sa till Gustav; Så där ska mitt barn vara! Suuuuuper gullig!

Gangnam style

2012-09-11 @ 23:30:20 Musik Kommentarer (14)
"wtf är det här?" var det första jag tänkte när jag hörde den här för första gången. Men ju mer jag lyssnar på den desto bättre blir den, haha! Vad tycker ni? Bra låt? :)

Life is what you make it

2012-09-11 @ 19:10:33 Allmänt Kommentarer (4)
Med min nya dator till hands skriver jag mitt första blogginlägg med denna och det kommer nog bli så framöver också. Jag har i stort sett slutat använda min gamla dator efter vi fick denna. Känns otroligt bra med en ny för jag började tröttna på min gamla toshibaskit så otroligt mycket! Den lär ju faktiskt flyga i luften snart pga det där batteriet som jävlas hela tiden. Men kanske ska man innan föra över lite bilder till den här för det skulle ju blir lite smått tråkigt om vissa saker försvann! 
Kolla på denna! Gustav ritade av Doris och det ser precis ut som henne! Han är förbannat duktig! ♥Lånade en bok på skolan bibliotek men har inte hinnut påbörja den ännu. Vet faktiskt inte om jag någonsin kommer öppna den eftersom jag tycker själv jag aldrig har tid med sånt tjafs ;)Nya skoldatorn med den snyggaste bakgrunden som går att få! Och jag vet att ALLA håller med mig om det ;) hihi.silence is the most powerful scream

2012-09-05 @ 15:14:34 Allmänt Kommentarer (0)
Okej, nu var det fleeera dagar sedan jag skrev nånting i bloggen men ända sedan skolan började har jag haft lite fullt upp. Jag har tränat, varit med kompisar och det har blivit allt mer läxa nu. Men nånting nytt har inte riktigt hänt. Vi får på fredag datorer från skolan, kommer bli awesooooome och idag hade jag bara en lektion, awesoooome! Och klockan 16.00 ska jag klippa mig, inte lika awesome.... :/ jag vill ha långt hår, jag vill inte klippa av mitt!
Min gamla hårfärg (som jag börjat sakna lite grann faktiskt.)                       
hihi naaw kolla Doris! Hon är i Stockholm nu hos sin ägare och går utställningar och sånt.
Här har vi Carmen och vad fan det nya hästen nu hette. söta va? :)
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide