KÖRKORT

2013-02-27 @ 12:24:25 Allmänt Kommentarer (24)
I måndags klockan 09.00 startade jag mitt kunskapsprov för körkortet och 50 minuter senare var det klart.
Godkänd! I tisdags klockan 10.00 gjorde jag mitt körprov och 40 minuter senare var det klart. Godkänd! Jag har nu det jag kämpat för de senaste månaderna och det jag siktat på i många år nu, KÖRKORTET! Känns underbart skönt och nu känner jag mig verkligen vuxen och stor, till skillnad mot vad jag gjorde förra veckan då jag faktiskt fyllde hela 18år. 
 
Igår efter skolan började jag rulla och det blev några timmars körning. Skjutsade mamma, syster och vänner. Jag hoppas på att kunna fixa lite saker i bilen innan helgen då jag ska trampa på gasen hela dygnen runt.

talking to you makes my day.

2013-02-08 @ 22:22:06 Allmänt Kommentarer (79)
Förra helgen var vi som sagt i Umeå och spelade futsal och det gick faktiskt riktigt bra för oss. Vi spelade grymt bra och några mål gjorde vi med! Två av dom gjorde jag, yeeay så roligt det ääär! :) Tack för helgen brudar!!
I veckan har jag varit i Umeå och slösat lite pengar samt pluggat en hel del körkort :) På måndag drar jag till halken och ska sladda lite grann, spännande! På söndag ska jag och pappi hämta bilen min och göra den körklar eftersom jag snart förhoppningsvis tar körkortet!! :) 

Sure, I have my bad days, but then I remember what a cute smile I have.

2013-02-01 @ 22:23:14 Allmänt Kommentarer (69)
Tog idag långhelg då vi på måndag är ledig från skolan eftersom lärarna har ett möte som hålls hela dagen och på tisdag drar jag mot Umeå för att återigen fara på sjukhuset och kolla upp lite grejer. Hoppas på att kunna kika förbi på stan lite grann och kanske spendera nån slant.
Drar även till Umeå imorgon men då med fotbollslaget för att spela futsal DM och kommer stanna där tills söndag eftersom det är matcher både dagarna. Hoppas att det går lika bra för oss i helgen som det gjorde sist vi var och spelade.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide