stars can't shine without darkness

2013-03-14 @ 22:16:00 Allmänt Kommentarer (16)
I veckan har jag haft fullt upp med träningar, både fotboll och konståkning nu innan is showen. Den kommer hållas på torsdag klockan 18.00 så ni som har möjlighet att komma och kolla, kom! :) 
Imorgon och till och med nästa veckan har jag sovmorgon på fredag till 12.30, fatta så underbart skönt!!! :) himmelriket! Imorgon ska jag, frida och jennelie laga oss alldeles egen middag och sedan dra på spa. Kommer bli skönt och kul med en tjejkväll :) På lördag ska Malin bjuda mig på middag på knut'n vilket också kommer bli toppen! :) Känns som detta kommer bli en bra helg :) med mycke god mat!

jag älskar dig

2013-03-11 @ 09:01:03 Allmänt Kommentarer (20)
I torsdags drog mamma och syster till London för lite shoppingnöje och annat kul och då har jag, lillebror och pappa varit hemma själva. Vilket gott väldigt bra :) I helgen har jag åkt mycket skoter och varit med min finaste. Igår (den 10de), har vi varit tillsammans i ett halvt år. Tiden går fort!♥

Once you lay a finger on them, you'll facing me

2013-03-06 @ 18:13:00 Allmänt Kommentarer (15)
Tog mig tid och lekte lite med lillebror och hans vänner igår. Vi dekorerade julgranen och placerade den snyggt bredvid våran super fräna Bungalow.
Idag har jag och syster gjort lite typical tjejgöra.Vart både en ansikts och hårinpackning. Nu känner man sig... precis likadan om innan. Visst har ni lagt märke till att om jag hade haft syrrans blå färg i mitt ansikte hade jag liknat Bläckvard på pricken! Fast då, utan det breda leendet så klart.

Paradise

2013-03-05 @ 15:31:11 Allmänt Kommentarer (7)
Min första helg med körkort vart en succé. Eftersom det var marknad så vart det en hel del skjutsning av folk, vilket var mycket trevligt! Fick träffa mycket nytt folk och samtidigt träffa många gamla godingar! Perfa! 
Med nytvättad bil och några små justeringar så åkte jag runt med ett stort självförtroende och ett brett leende på läpparna. Som jag sa, BRA HELG! 
 
Nu under lovet har jag inte värst mycket planerat. Ska vara med lillbror på torsdag och hitta på nånting spännande och förhoppningsvis drar jag till Åsele för att vara med brudarna någon dag! Men hur det blir med det vet vi inte än.. Hoppas iallafall det kan bli av! :)
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide