Stitches vs Cracks

2013-10-19 @ 00:16:26 Allmänt Kommentarer (19)
Har som jag sagt tidigare svårt att välja vad jag ska vara på Halloween. I början var jag bombsäker på att vara en docka men har nu under mina senaste försökt till en testsminkning tappat hoppet om det litegrann. Men om jag inte kommer på någonting annat så tror jag att jag går på det. Så det jag vill veta från er, det är alltså vilken av dessa dockor jag i så fall ska vara. Docka med stygn på kinderna eller en trasig docka?
Stygn från mungiporna som sträcke sig ut över kinderna
Trasig docka med sprickor i ansiktet

Halloween tips tack!

2013-10-13 @ 23:47:56 Allmänt Kommentarer (7)
Jahapp, här är jag! Tillbaka efter en kortare paus. Glömde faktiskt bort bloggen helt och hållet. Ledsen för det. 
 
Liver är som en berg och dahlbana och just nu i livet är vagnen på väg upp igen efter en mindre rolig period. Men som det ser ut nu så kommer den rulla på längre upp än vad den tidigare gjort. Känns bra!
 
Snart är det Halloween och jag skulle behöva lite tips på vad man kan klä ut sig till! Tipsa mig! Jag har funderat på en docka men efter  min testsminkning idag är jag lite osäker, hehe.
TIPSA MIG!
 

Stjärnlösa Nätter

2013-10-03 @ 21:48:00 Allmänt Kommentarer (10)
Okej, jag missade en straff. En klapp på axeln och; "det är bra jobbat". Rör mig inte. Ville bara gräva ner mig i jorden och stanna där ett tag. Jag har aldrig missat en straff förut.. Två straffar rakt på målvakten i rad nu på två matcher men den första kunde jag ju i alla fall sparka in på retur.
"Anna sätter alltid straffar". Sluta pressa mig så enormt, nu känns det som att förlusten var mitt fel. Varför satte jag den inte? Vad händer med mig? Kan jag inte slå en straff längre, eller vad är det frågan om? Men vi är alla mänskliga, right? 
Nog om massa gnäll på mig själv nu. Mår faktiskt riktigt bra just nu efter att ha kommit hem från en föreläsning med Arkan Asaad. Känner mig nöjd med det jag har har och min tillvaro.Ser fram emot hans film som kommer släppas sedan!
 
Jag drar nu. Inväntar pojkvännen som förhoppningsvis har med sig kilo av choklad till MIG! :D cya!
 
sorry för ett meningslöst inlägg, men var för tillfället väldigt göralös.

Det första steget mot att få det du vill ha är att våga släppa taget om det du inte vill ha

2013-10-02 @ 23:01:02 Allmänt Kommentarer (3)
OKEJ, jag är i behov av lite sämn just nu så försöker snabbt sammanfatta vad jag hållit på med under den senaste tiden. Imorgon väntas Skol DM, match mot Minerva (tror jag). Känner lite tagg inför den! 
Jaha, vad är detta tänker ni nu... Jo min kära vän Frida fyllde 18 år för nån vecka sedan och då bakade jag och Mill denna fina tårta till henne. Visst är den fin? Det var faktiskt första gången för oss båda att göra nånting liknande så jag tycker vi lyckades bra ändå för att vara så okunniga som vi ändå var. Observera ordvalet "var"!
Blir less på att ingenting ska fungera för mig så jag fick nog och beställde efter Proactiv. Hittills ser det faktiskt lovande ut, hoppas att de fortsätter i samma riktning! 
Glad tjej på Lycksele marknad 2014. Halloween nästa!
Kvällen har spenderats med fina brudar. Lekte bilkurragömma, oh spännande grejer! 
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide