Kläderna gör mannen

2013-09-19 @ 23:14:28 Allmänt Kommentarer (31)
Var som jag nämnde tidigare i Umeå idag med Gustav. Först ett besök hos tandspecialisten och sen drog vi mot stan för shopping. Lite rädd för att min karmat skulle tröttna vart det inte så ivrigt shoppande. Men sen kom vi in i "andra andningen" eller vad man ska säga och det kändes bekvämare att stanna nån stund extra på vissa affärer. Även kamraaaten min gjorde några inköp, med faktiskt ganska stor entusiasm. Vilket för mig var förvånande.
 
 

Jag dras till dig allt mer, blir flyttlasset snart

2013-09-17 @ 23:47:33 Allmänt Kommentarer (13)
Umeå fram och tillbaka. I söndags spelade vi match i Umeå. Fram och tillbaks. I går åkte vi med delar av laget och de yngre till Umeå för att se Umeå IK-Tyresö, spännande match som slutade 2-2. Fram och tillbaks. På torsdag ska jag till specialisttandvården till Umeå. Fram och Tillbaks. En hel del Umeå! Vägen dit är en katastrof eftersom den är massa vägarbete här och där (överallt! med växlande intervaller).
Men ser faktiskt verkligen fram till på torsdag eftersom Gustav ska följa med. Yay! Först en svängom på NUS och sen nästa, stan! Johodu, nice! Men har försökt att med hårda ord säga åt mig själv att inte slösa onödiga pengar! Därför blir det snabba rusher genom butikerna (förhopppningsvis). Får ju inte trötta ut karl min allt för mycket så han avvisar mig nästa gång nåt liknande tillfälle dyker upp. Dessutom skulle ju han också hitta sig nånting var det sagt, kanske blir jag som agerar shoppingKOMPIS som har till uppdrag att bära kassar.

Min frånvaro under sommaren i bildform

2013-09-12 @ 20:01:36 Allmänt Kommentarer (28)
Inte varit så alert på bloggfronten i sommar så här kommer en liten överblick på vad jag ungefär har gjort.
 

Jag säger tack. och sänder en kärleksfull kram

2013-09-12 @ 16:39:15 Allmänt Kommentarer (7)
APU, då de elever som går yrkesprogram har praktik i fyra veckor. Under dessa veckor, pga de här underbara eleverna kommer vi vara ledig fyra tisdagar i rad. Yey! Detta eftersom individuella valet försvinner och vi smöra med etnicitetläraren lite. Under dessa veckor har vi även sovmorgon till klockan två varje måndag, Yey! Och imorgon har vi sovmorgon till 10 eftersom vi inte har någon kommunikationslektion, Yey! Gillar skolan för tillfället! ;)
 
 
 
 

Läs detta tjejer, det fick mig att tänka om lite i alla fall

2013-09-11 @ 21:59:09 Allmänt Kommentarer (9)

Slipp analysera killen! Så här tänker han

Vi tjejer kan ägna timmar åt att analysera killar – varför hör han inte av sig, visade jag mig för intresserad, prioriterar han polarna högre? Här avslöjar männen själva hur de egentligen fungerar.

Det är den amerikanska tidningen Allure som har tagit reda på hur killar tänker kring dejting, relationer, sex – och allt däremellan.

Spana in deras råd till alla tjejer här!

1. "Bli inte upprörd om det tar oss ett tag att sms:a tillbaka. Ibland har vi bara andra saker på gång, eller vill inte verka alltför ivriga.” -Alex S.


2. "Ibland behöver vi bara tid att umgås med killkompisarna. Bara för att du inte är medbjuden ut betyder inte det att du har något att vara upprörd eller svartsjuk på. Jag brukar tycka att tiden ifrån min flickvän gör att jag uppskatta den tid vi har tillsammans så mycket mer." -Chris B.

3. "Ta en komplimang. Det är frustrerande när man ger en flicka en komplimang och hon inte håller med. Vi ber inte om ditt godkännande om vår mening, vi vill bara berätta hur bra du ser ut." -Tyler L.

4. "Var inte blyg för att föreslå en dejt som intresserar dig. Killar är lika trötta på att gå ut på middag om och om igen som kvinnor. En kvinna som hittar på roliga aktiviteter kan verkligen uppskattas, och det är trevligt att ha något annat att prata om än oss själva och maten." -Jason M.

5. Det är verkligen attraktivt när tjejer tar initiativ i sängen. I mina relationer har jag nästa alltid stått för 80 procent av initiativen. Jag kan inte förklara hur uppfriskande det är när det är 50-50.” -Greg G.

6. "Om du vill göra något trevligt för en kille, gör det, men förvänta dig inte alltid något i gengäld. Ta inte för givet att din kille alltid kommer att återgälda det, och bli inte arg när han inte gör det." -Tyson S.

7. "Prata inte om dina ex, varför du är singel eller om din osäkerhet om killen inte tar upp det."
-Terrence T.

8. "Jag kanske är gammalmodig, men jag älskar att se en kvinna uppklädd. Massor av kvinnor kan komma undan med att inte bära något speciellt, men jag har alltid uppskattat tjejer som klär upp sig. Det är sexigt." -Andrew S.

9. ”Oavsett vad du har hört, inse att killar verkligen kan vara ’bara vänner’ med andra tjejer. Vissa kvinnor kan bli riktigt svartsjuka utan anledning. Det är viktigt för oss att veta att dessa relationer kan existerar med det motsatta könet. Gör inte dig själv galen på grund av dem." -KC I.

10. ”Inte alla killar visar sitt intresse direkt, men det finns vissa tecken som du definitivt kan leta efter. Om ni har utvecklat ett gemensamt skämt är det ett gott tecken. Hur artig är han? Betalar han din drink? Erbjuder sin sittplats? Följer dig hem till dörren? Ser till att du har kul? Är ute senare än han borde? Är det superlätt att övertyga honom om att ta en runda till, trots att han ska upp klockan sju? Han kommer vara trött nästa dag, men han bryr sig antagligen inte.” -Brady O. 

11. ”Underskatta inte kraften i en komplimang. Några vänliga ord som visar att du är intresserad kommer du långt med. Om vi är i lära-känna-stadiet gör det att vi känner oss mycket mer tillfreds – ett subtilt sätt att ge oss grönt ljus. Se oss i ögonen. Le. Gör det trevligt.” -Zach D.

12. ”Ett hårt faktum är att du och din partner inte är de sista som ni kommer att attraheras av. Det är okej om han tycker att en kändis är het eller om du tycker att grannen är söt. Ni kommer ändå att gå hem med varandra i slutet av natten.” -Max S.

13. ”Var mer bestämd om du är intresserad av en kille. Att läsa signaler från en kvinna känns ibland som att läsa en bibel om du är blind. Det finns flera sätt en tjej kan visa att hon är intresserad utan att gå för långt, som en subtil beröring eller att ge lite extra uppmärksamhet på en fest. Om en kille vet att du är intresserad är chansen stor att han blir intresserad också.” -Josh F

14. "Det är bra när en tjej visar tillgivenhet när det bara är ni två, eller visar hon bryr sig på ett annat sätt – som att göra något trevligt, helt oombedd. En oberoende kvinna är verkligen attraktivt." -Brian M.

Detta inlägg har jag delat vidare via http://www.nattstad.se/LindaLinnros


Dra inte förhastade slutsatser gott folk

2013-09-11 @ 16:34:35 Allmänt Kommentarer (5)
Igår, den 10 september firade jag och älsklingen 1 år tillsammans. Oj vad tiden har gått fort ändå, kändes som bara nån månad sedan vi tog beslutet att andra vår relationsstatus på facebook.
 
Party+nykter, inte många som trodde det skulle hålla så länge. Why? Ja, tydligen var vi för olika. Men mohahaha, ni ska veta att vi är jävligt lika varandra, på många plan. Men skiljer varandra från ibland, vilket kan vara bra! Rykten talade för att vi max skulle kunna hålla ihop 2 månader, HAHA in your face! 1 fukking år och fler ska det minsann bli. 
Detta är killen som gör min vardag tusen gånger bättre! Jag älskar dig! ♥
 
-"Han dricker ju och det gör inte du, passar ni verkligen ihop då?"
HAHA va? Spelar väl ingen roll om man dricker eller inte, är värsta partymänniskan eller inte, gärna är ute och umgås med folk eller inte.. 
Ja, nu har jag i alla fall fått det jag ville sagt. Dvs, ni hade fel med stooor marginal och det här tåget kommer fortsätta rulla, måånga mil! ciao 
 
Tyvärr så glömde jag min laddare hos Gustav och hittade ingen annan
så kunde inte ladda upp nån nytagen bild.

Inspiration is for amateurs. The rest of us just show up and get the work done

2013-09-09 @ 21:04:48 Allmänt Kommentarer (15)
Lite spring och styrketräning ikväll med några tappra brudar av totala ca 20 stycken. Skador tycker jag är nånting som kan försvinna, inte få exictera nå mer. punKt slut. 
Är ganska nöjd över vad jag gjorde på banan idag ändå. För några år sedan tog jag tid då jag sprang 400m och 100m och annat och mot förväntan hade jag faktiskt blivit snabbare! excellente! Jag trodde nämligen det motsatta.
 

Happiness is not something ready made. It comes from your own actions.

2013-09-09 @ 11:58:00 Allmänt Kommentarer (15)
För bara nån vecka sedan och långt innan det var jag fast bestämd att våga vägra Candy Crush. Men när möjligheten att krossa min pojkvän dyker upp accepterade jag spelet och jag nöter det nu varje dag. Jag måste ju få säga att det faktiskt är ett mycket roligt spel, speciellt när det går bra förstås. Men för mig så flyter det faktiskt på riktigt bra, medan en annan verkar ha fastnat i grop full med kvicksand.
Hehe, men glad är då jag! 
 

Lägg av med det du gör och inse fakta

2013-09-09 @ 10:55:35 Allmänt Kommentarer (4)
Ja, det är tydligen möjligt att vara förbannad efter en vinst. När en människa ser sig som gud på planen men i själva verket inte ens är i närheten till att uppnå det men fortsätter ändå sända ut denna självtro till sig själv.. ååh vad jag kan reta mig på det! Kolla på dig själv för fan, du må ha en stor käft men du har fan inga märkvärdiga talanger.
 
Samma sak utanför fotbollen. De mindre som tror att dom är så jävla snygg och bäst på alla plan i livet. Men kolla på dig själv! Eller gå in i dig själv, är detta verkligen du? I doubt it! Bete dig normalt och var dig själv, innan du snart är vilse i din egen kropp. 
Du tittar på mig och skrattar för att jag inte är som du.
Jag tittar på dig och skrattar för du är precis som alla andra.
 

Pluto är en snäll hund

2013-09-06 @ 21:04:00 Allmänt Kommentarer (7)
Ny design, alltså haft lite att göra. Fick en funderation om att börja blogga igen, men jag vet hur det slutar. Efter nån dag eller vecka blir jag less. Men så mycket läxa har vi ju faktiskt inte för tillfället så lär ju bli göralös. Så jag kan väl testa i alla fall, men det svåra är ju att hitta nåt bra att skriva om.
För tillfället sitter jag och kollar på Fångarna på fortet men pappsen med en fet godispåse och cola. Mår bra!
För veckan är vi "ensamma" här hemma, mamma är och roar sig utomlands med en kompis. Kul för henne men lite ensamt här hemma. Men vi sköter jobbet här hemma bra tycker jag faktiskt. Inte haft så mycket att göra hittills, som tvätt, diskning och andra sådana tråkiga saker.
Själv hatar jag långa bildbomber men det kändes som nånting nödvändigt att göra nu när jag varit borta så länge. So here it comes, min sommar!
Midsammar, hade det grymt!
EM Dam fotboll, yeeeahhh!!
Gjort många försök att fånga en firre på kroken. Tillslut fastna han. gotchaaaah!!
Drog till Stockholm i tre dagar med familjen och mådde förbannat bra!
Tjänat dugligt med deg.
Slösat lite på degen.
Kort sagt, mått förbannat bra bara! 
 
 Bilderna ovan är tagna från min Instagram. Vill ni se mer, följ mig! @Soorlin
 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide