Who's da man

2011-12-31 @ 01:44:05 Allmänt Kommentarer (31)
När Oscar var här spelade han rätt mycket gitarr och jag vart lite avundsjuk på hur bra han var så jag har bestämt mig nu att bli ungefär lika bra som honom, haha. Så ikväll har jag övat gitarr och jag har faktiskt lärt mig tre låtar! DUKTIGT TYCKER JAG! Men just nu har jag fett ont i fingertopparna och jag tror jag kommer ha ondare imorgon... kanske får spela med fingerborgar eller så då hihi.
Och just nu sitter jag och kollar på JVM och jag tycker dom är så sjukt bra dessa småpojkar! Dom är ju mycket roligare att kolla på än gammgubbarna för nu händer det ju saker och allting går mycket fortare! Vilket jag gillar! :) Och jag måste bara få säga att jag älskar Max Friberg och Mika Zibanejad. Dom är så sjukt duktiga!

GISSA

2011-12-30 @ 16:06:28 Allmänt Kommentarer (22)
Vaknade till ett tomt hus med bara hunden hemma. Kändes som jag vaknat mitt i natten men så var det inte. Så jag smsade mamma och frågade; VAR ÄR ALLA? och vad får jag till svar, jo; GISSA. hmm hur fan ska jag veta var ni är? ;) Men hon ringde upp sedan och berättade att dom jobbade och grejer så jag är hemma själv ett tag och klockan fem kommer mamma hem med Majvor (Doris kompis) och det är alltid lika kul att se hur dom leker med varandra.

fan vad fet jag är

2011-12-29 @ 23:09:54 Allmänt Kommentarer (32)

lite ändringar

2011-12-29 @ 20:25:17 Allmänt Kommentarer (10)
Var ju tänkt att jag och Bjuhr skulle på ishallen och idag och åka skridskor men han blev typ inkallad att spela match så han skulle inte hinna. Men vi får ta det en annan dag istället och då får han ju längre tid på sig att träna upp sig så att han kanske klår mig! ;) haha.
Så idag har jag inte gjort mycket alls. Städat lite här och där bara och jag kom nyss hem från ica där jag och Carro sköpte varsin Ben & Jerry's, vi vart så sjukt sugen på en! thih. Så det blir att smaska på den ikväll och förhoppningsvis till en bra film :)
Och som ni kanske ser så har jag ändrat i headern lite (men inte mycket), jag la bara dit en bild. Ifall ni inte ser den så tryck f5.

umeå

2011-12-28 @ 18:24:54 Kläder/Shopping Kommentarer (30)
Det blev Umeå idag men jag är inte nöjd över min insats.. det blev bara ett par byxor jag fick med mig hem och dom är jag inte jätte nöjd med heller. Menmen, jag tror jag ska beställa efter lite kläder istället! :)
Ikväll ska jag se film med Bjuhr och det blir Insidious. Kuuuusligt! Och imorgon ska vi dra till ishallen och där ska jag klå honom på skridskor, haha nejnej. Det var ju ett bra tag sedan jag stod på ett par skridskor så jag blir nog så glad ifall jag kan hoppa en flipp! :D (mitt favorithopp) thihi. Wish me luck!

tryck f5

2011-12-28 @ 00:51:31 Bloggen Kommentarer (18)
Jag tog mig an designen igen och denna gång gick det faktiskt som jag ville! Jag har länge velat bredda bloggen och inläggssidan men jag har inte riktigt tordas eftersom jag vet att det ska fuckas och jävlas! Men det gjorde det inte denna gång, yeey!

okej dude.

2011-12-27 @ 23:17:48 Allmänt Kommentarer (8)
Idag har jag och Carro sett filmen Paul Blart: Mall Cup och den hissar jag högt. Riktigt bra och rolig film dedär. Sen efter det har jag bara chillat och smsat med folket. Ikväll har jag även tränat fast det var inte så värst kul.. vi var bara sex stycken på träningen (fast det var ju bara en frivilligträning) och då fanns det inte mycket man kunde göra så det blev Guld och Silver.
Imorgon drar jag nog till Umeå på mellandagsrean men vem jag ska fara med vet jag inte. Antingen blir det Frida och några till eller familjen. Men jag har fått så konstiga sms av Frida om det så jag fattar inte riktigt om jag ska dit med hon eller inte. Aaah jag får kolla upp de där! :)

Mannen som gillar ost

2011-12-27 @ 00:54:06 Fritid och nöje Kommentarer (21)
Idag kom ju som sagt oscar hit och han har varit här hela dagen. Vi har spelat gitarr, kört epa, kollat på film, spelat kort och hälsat på hästarna i stugan m.m. Jag ägde honom på kort ....och gitarr ;) *host* Ah, jag lärde mig iallafall början av bamselåten!

juldagen

2011-12-26 @ 03:22:31 Fritid och nöje Kommentarer (7)
Åt middag idag hos tremeningarna och det blev ju såklart julbord, mums! Det var riktigt roligt att få träffa dom igen och jag tror vi börjat kokat ihop en resa till dom i sommar, hoppas det bli av för jag vill verkligen ner till Stockholm. Sen drog jag ut och var med Frida och Johanna och raggade mest bara runt med epan. De hade bränt lite nya skivor så vi digga till dom hela kvällen! ;) asm. Idag kommer förhoppningsvis Oscar hit igen och då bli han här några timmar extra men vad vi ska göra vet jag ej. Blir väl förmodligen mest gitarrspelade.

Hoppas vi haft en bra jul! :)

2011-12-25 @ 01:50:03 Fritid och nöje Kommentarer (17)
Har varit en helt okej julafton men tanke på att jag inte hade någon julkänsla alls. Började med att äta goood lunch hos mormor och morfar och sedan drog vi oss hemåt för att göra iordning inför kvällen. Just innan tre kom allihopa och vi slog oss ner i soffan och spanade in Kalle Anka. Därefter blev det julbord till middag och gud va mätt man blev fast man åt så lite.. :O Sen kom ju tomten och delade ut klappar. Jag är nöjd över det jag fick i julklapp och hela dagen den med faktiskt! :)
Hoppas ni haft en bra jul! :)

God Jul

2011-12-24 @ 00:58:36 Fritid och nöje Kommentarer (15)
Idag fick jag äntligen träffa min kära vän Oscar!! Känns sjukt att vi inte träffats på 5 år men bättre sent än aldrig! Vi gjorde väl inte så värst mycket utan vi bara strävade runt på stan och så. Fast vi bakade även lite pepparkakor och här har vi en av Oscars gummor.
Ikväll har vi rimmat på de flesta julklappar och spelat lite bingo lotto. Jag var så nära på att vinna 50 000kr..men nej, självklart vann jag inte utan någon annan lyckslebo (min blivande bästa vän) vann 1 miljon istället! Grattis till dig! :)
GOD JUL PÅ ER ALLIHOPA!

All I Want For Christmas Is You

2011-12-22 @ 21:56:29 Fritid och nöje Kommentarer (33)
Imorgon kommer min kära vän Oscar till Lycksele och det ska bli sååå kul att äntligen få träffa honom! Han är en av mina bästa vänner och han finns alltid där vid min sida. Känns udda att jag inte träffat honom på dessa 5 år men nu jävlar ska det ske! Taggar morgondagen som faaan! ♥ Men vad vi ska göra vet jag faktiskt inte, men nånting lär vi ju hitta på. Han kanske ha lust att hänga med på stan och köpa lite julklappar? hihi fast tveksamt.
Väldigt gammal bild men det var då vi lärde känna varandra, tack vare Apberget. Hehe ♥ Vi ses imorgon Oscar!

Google Eye

2011-12-22 @ 18:35:04 Fritid och nöje Kommentarer (19)
Vaknade lite väl tidigt idag. Jag har kunnat sova minst en timma till eftersom debattartikeln gick fort att skriva.. men ja, whats done is done.
Efter skolan idag drog vi till Amanda och umgicks, drack julmust och åt massa juleskum och sånt. Spelade även ett kul spel, Google Eye. Nu har min julkänsla ökar ännu en grad men känns fortfarande inte som att det är julafton om två dagar och jag är absolut inte lika taggad som jag brukar vara.. whats wrong?
creeeepy.
Här kommer en del bilder från gårdagen som Mill tog.
tack för kvällen! ♥

minijulafton

2011-12-22 @ 01:28:13 Fritid och nöje Kommentarer (33)
Drog med Emilia till Dollar Store idag efter skolan där hon köpte lite julklappar och jag köpte godis till kvällen. Lämnade sedan av henne på busstationen och svänge efter det snabbt förbi på Shell och köpte nya doftgranar (det behövdes). Ikväll har jag varit hos Malin med massor av folk och vi hade en liten minijulafton, mysigt! Vi fick paket och åt en massa sötsaker och såg film. Nu har jag fått lite mer julkänlsa iallafall! :)
Ska be Mill skicka några bilder från kvällen sedan som jag kan lägga ut :)
eller ja jag har ju en bild från kvällen men den tror jag inte Bjuhr vill att jag ska lägga ut.
Imorgon har jag sovmorgon till typ 12.45 men måste ändå stiga upp tidigt för att skriva klart debattartikeln.. hade hellre sovit till 11.00 ;) godnatt

yaaao va blöt jag var

2011-12-20 @ 21:45:05 Allmänt Kommentarer (28)
Vilken superdag detta varit. Såg esteternas julshow och woow va bra den var och efter det var det fotbollsturnering mellan 1erna, 2erna och 3erna och jag tror det var 2erna som vann :) Ikväll har jag även tränat med laget och det gick bara bra, vi vann över mammorna (gamla damspelare) denna gång.
Tror jag även börjar bli förkyld nu efter det som hände påväg till julshowen idag.. blev ikastad i snön typ 7 gånger. Hade efter det snö överallt och yaaao va blöt jag var. Kändes seriöst som jag pissat ner mig.. ;] thihi. Sen började ju byxorna frysa resten av vägen och fan vad kallt det blev sedan när man satt i salongen, men jag härdade! ;)

smurf

2011-12-19 @ 23:58:29 Allmänt Kommentarer (29)
Tänkta blogga men fastnade i massa andras bloggar istället så detta får bli ett kort inlägg.
Nu är det mesta bortgjort i skolan och jag har bara en grej kvar att lämna in, debattartikeln.. men den blir jag nog klar med snart :) Ikväll har jag varit med Thomas och Oskar och vi såg Smurfarna, yeeah bra film de där!;)
Imorgon händer det massa skoj på skolan. Vi ska se en julshow som esteterna gjort och det är tydligen fotbollsturnering med fotbollsgym också, tagga den! :)

put a donk on it

2011-12-18 @ 22:46:08 Fritid och nöje Kommentarer (12)
Haft en otroligt bra helg i Åsele tillsammans Emilia och Frida. I fredags när vi kom fram for vi ut på stan och åt på nån grill och ingen av oss blev magsjuk vilket vi (egentligen bara Emilia) trodde vi skulle bli. Efter det drog vi och såg på fyrverkerier vilket var otroligt häftigt, sånt borde vi ha här i Lycksele :) Sen strosade vi bara runt och umgicks med massa folk. Kanon kväll var det, verkligen! :) TACK FÖR DEN!

Igår lärde jag och Frida oss att shuffla och yeeah, vi ägde fan sönder! Finns en film på det men vet ej om Frida vill att den ska komma ut, hihi ;) Så jag håller den inne än så länge.
After that åt vi tacos (mums mums) och drog sedan ut och raggade med sladdarLeo, vilket var riiiktigt kul! :) Synd bara att Emilia glömde tanka in bäästa låten, put a donk on it ;) hihi. MEN TACK FÖR DAGEN!

Idag har vi åter igen åkt med Leo och denna gång kom låten med, yeeah. Sladdsladderisladdsladd.
tummen upp för Leos 240!
mycke godis för 200 kronor
Tack för helgen! ♥

Åsele

2011-12-16 @ 14:03:39 Fritid och nöje Kommentarer (34)
Jajjemensan, snart drar jag till Åsele med Emilia och Frida och vi kommer vara där över helgen. Kommer bli awesome! TAAGGGAAAR SOM BARA DEN! Tror nog det blir en massa bilder som kommer komma upp på måndag :) Ah, nu ska jag fortsätta packa! Hare :)

fett jävla stort

2011-12-15 @ 22:20:27 Allmänt Kommentarer (9)
Vad är det som händer? Alla dagar är typ cp nu för tiden.. alltid nån lektion som går bort och vi får ett fett jävla stort hål! Känns som vi har lov men bara sitter på skolan för vi inte har nånting annat för oss.
Idag hade vi typ 3 timmars hål efter naturkunskapen eftersom PO skulle vara rektor för en dag typ..? Och imorgon slutar vi efter samhällsen (12.45) av någon anledning. Ahh, men det är ju skönt med lite ledigt ibland, speciellt nu när det varit så mycket i skolan! :)
Ikväll har jag pluggat satan. Läste först 10 sidor i samhällsboken och sedan gjorde jag klart min engelskauppgift som jag först trodde jag tappat bort eftersom jag inte hittade den. Men nej, den gömde sig bara lite grann ;) Sen skulle jag ju dessutom logga in på skolans sån där grej och herreeegud vad seg den var... trodde jag allvarligt skulle få damp!!! jajajajajaj, nu är den iallafall klar och skickad!

yeah dude

2011-12-14 @ 23:23:16 Fritid och nöje Kommentarer (8)
Yeeah. Jag uppnådde mitt mål jag hade på idrotten.. att bli rörligare! Jag och Kajsa gjorde ett test kring v.47 och vi gjorde ett idag också och all träning har verkligen gett resultat. Jag trodde jag skulle vara stelare men nej, tvärtom istället. SkÖnt!
Kvällen tillbringades med Oskar och film hemma hos honom. Vi såg Bad Teacher och nån annan soldat/varulvs film. Kung!
Dog Soldiers var det den hette!

konstig morgon

2011-12-13 @ 22:52:03 Allmänt Kommentarer (4)
Konstig dag detta varit. Började med valet ifall jag skulle på fysen imorse eller inte och jag beslöt mig tillslut för att inte fara dit. Sedan kom jag ju på att vi skulle se Lucia idag och att vi kanske hade sovmorgon. Så skickade ett x antal sms till folket i klassen och alla sa olika.. en del påstod att vi hade sovmorgon men vissa sa att vi inte hade det. Så vad skulle jag tro på? Men jag drog iallafall till skolan den vanliga tiden och det visade sig att jag hade rätt. Vi skulle tydligen se Lucia första timmen! :) Men det blev en mycket stressig morgon eftersom jag råkade försova mig lite grann och missa frukosten dessutom.
Gjorde bort historiaredovisningen idag och det gick bara bra. Visst, alla i klassen höll på att somna (även läraren) men han sa att det var riktigt bra iallafall! Så E får jag nog.

seg dag detta varit.

2011-12-12 @ 19:54:48 Allmänt Kommentarer (22)
Seg dag detta varit. Typ allt jag har att säga.... ikväll ska jag öva lite på historia talet som ska hållas imorgon och efter det blir det förhoppningsvis film och äta knäck som också ska bakas ikväll.
Bild från Emilias blogg sen i helgen.

super helg!

2011-12-11 @ 22:40:34 Fritid och nöje Kommentarer (16)
Haft en suverän helg med massa fint folk! Spelade och såg fotboll fredag och lördag där jag träffade mycket nytt folk som man alltid gör under dessa helger. För vårat fotbollslag gick det inte så bra alls, vi förlorade varje match och vårt lag blev bara tunnare och tunnare. Tredje (sista) matchen hade vi bara en avbytare eftersom andra skadat sig och vissa andra ides inte ens komma.. moget svikare!
På lördag kväll drog jag till Frida och var med hon, Emilia och Jennelie. Hade en super kul kväll! Bästa på länge kan jag lova :) Tack för den!
Idag har jag sett hockey, köpt julklappar, ätit julbord och jobbat. Har jag inga bilder från helgen utan men kanske kommer några från Emilia sen :)

framflyttat

2011-12-08 @ 18:43:00 Allmänt Kommentarer (34)
Kunde inte hålla vårt historie tal idag på grund av att det va nå sexualkunskaps grej i aulan så det vart framflyttat till den 13de istället.. jag som trodde jag skulle få göra bort det idag! *pust*
Ikväll ska jag kanske på träning ifall min kropp orkar, om inte så blir det nog lite läxa och film. CYA

varför varför varför

2011-12-07 @ 16:10:32 Allmänt Kommentarer (15)
Herregud var trött min kropp varit idag.. och HEJA MIG som planerat in intervallträning på idrotten. buuhuhu! Började lektionen med att göra mig iordning för det tuffa som min kropp väntade (genom att ligga på bänken och bara slappa) tog mig sedan upp och joggade igång. Töjde lite grann och ställde sedan upp intervallbanan men sen... satte jag mig ner igen och bara tog det luuugnt. Sov typ till och med, haha. Men när jag väl satt där fick jag lite skuldkänslor eller vad man ska säga så jag slet mig upp och sprang några vändor i banan men sen la jag av. Satte på på golvet igen och denna gång satt jag minst en halvtimme och bara stirrade rakt fram. Eller om jag knappt hade uppe ögonen...? Jag tror jag sov.
Idag ska jag åter igen göra läxa. 1. Öva histora talet 2. Skriv svenska analys 3. Läs Naturkunskap 4. Läs Samhälls 5. Läs spanska
blääää för läxa...! VARFÖR? VARFÖR? VARFÖR? Ska lärarna få göra såhär mot oss?

I like big butts an I can not lie

2011-12-06 @ 19:00:22 Allmänt Kommentarer (12)
Tisdag, betyder fys 07:00 med skidisarna.. och jag drog mig dit. Duktiga jag! Var rätt så slut på efteråt eftersom jag inte kunnat vara på den där träningen de två senaste gångerna på grund av att jag blev sjuk.

sjukt bra låt som en vän tipsade mig om! :)

Idag har vi varit i tingsrätten med klassen och kolla på ett åtalsgrejs. Jag har ju gjort det en gång tidigare med min förra klass och det var lika tråkigt denna gång. Och det fanns en massa saker jag störde mig på men det tar jag inte upp här, hihi.
Sen hade jag fotbollsgym nu sista timmen och mina ben var ju helt slut efter fysen. Och ikväll är det träning men jag kan inte fara tid på grund av att jag har så pass mycket läxa. Men bra för benen som får vila lite grann :)
längtar till jul som bara den!

helg full med plugg och fotboll

2011-12-05 @ 17:52:02 Fritid och nöje Kommentarer (15)
Har inte hunnit blogga nånting på grund av mycket läxa och en lördag i Umeå. Vi spelade futsal och... ah det gick inte alls bra, men jag gjorde vårt ända mål iallafall, yieepie! En klockren 10m traff upp i krysset, hihi. Blev intervjuad efter matchen med och jag antar att det är med i tidningen idag, kanske :)
Men på kvällen när jag kom hem drog jag ut med epan och var med Frida, Annika och Kristoffer ett tag och vi drog till honom och såg filmen Pojken med pruttbyxorna, som jag och lillebror sett en gång innan. haha sjukt bra film! ;) Sen kom Annika och Emelie och vi drog till stan och raggade runt lite där. Hahah hade riktigt kul där i slutet när vi körde över pantflaskor! Men första julmusten var ändå kung, haha gled som en säl förbi oss! haha
Igår vaknade jag sent som fan eftersom Carro glömde att väcka mig så jag och mamma fick snabbt städa på jobbet så jag fick mer tid att sätte ihop talet jag höll idag. Sen skulle jag ju lära mig det, träna inför matte och engelska prov... men jag klarade det! Haft tre lektioner idag med två prov och ett tal. Oj jag trodde seriöst inte att jag skulle kunna hålla mitt tal idag efter att Amanda hållt ett sånt rörande tal innan mig! Jag grät fan, fast aah jag har ju lätt till tårar!
Ikväll tänkte jag ta och göra ännu mer läxa, har ju ett historie tal på torsdag och svenska analysen på boken ska vara inne på fredag.. åååh vad trött jag blir på alla läxa! Kanske även gör nånting med Frida ikväll ifall jag känner för en paus, men det beror på hur jag ligger till..

helg!

2011-12-02 @ 19:38:27 Allmänt Kommentarer (30)
Nu är det äntligen helg igen allihopa, visst känns det otroligt skönt!? Jag hoppades på att få en paus från allt pluggande men så blir det inte. Jag har två prov och ett tal jag ska hålla på måndag så jag tänkte ta och jobba lite på det där talet nu. Ni råkar inte ha nån asgymt/cool fakta om hajar? :D ifall, hör av er!
Ikväll ska jag kanske vara med Frida och Emelie och vi ska fara ut och göra stan osäker med eporna. Ifall det inte blir av så stannar jag hemma och ser på idol ikväll :) Vem hejar ni på?


vilken konstig dag

2011-12-01 @ 19:18:00 Allmänt Kommentarer (27)
Vilken konstig dag detta varit.. började dagen med fotbollsgym, därefter skulle vi ha naturkunskap men vår lärare var sjuk så det blev ett hål där. Drog hem med Emilia och Frida och sedan for vi till Frasses och åt. Sedan tillbaka till skolan för att ha historia. Den lektionen kan nästan också räknas för hål eftersom vi fick göra vad vi ville, bara vi typ pluggade på nånting. Efter det hade vi matte men vi var bara 4 stycken där och vi tog det bara chill och gick igenom lite inför provet vi ska ha på måndag vilket nästan också räknas som hål.. Så egentligen har jag bara haft en vanlig,seriös lektion idag..!
bild från Mill

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide