Inception

Ikväll har jag chillat framför filmen inception fast så chill tycker jag inte slutet var... jag blir såå arg på såna slut! ;o Don't know why, but I just do! Jag vill ha klara slut.. Så man vet exakt hur det slutar och inte sedan behöver gå runt och grubbla på det (a)
"Dom Cobb är en skicklig tjuv, den absolut bästa i den farliga konsten i att extrahera: att stjäla värdefulla hemligheter från djupt inne i det undermedvetna under drömstadiet när hjärnan är som mest känslig. Cobbs ovanliga förmåga har gjort honom till en åtråvärd spelare i denna förrädiska nya värld av industrispionage, men det har också gjort honom till en internationell flykting och kostat honom allt han någonsin älskat. Nu erbjuds Cobb en chans till försoning. Ett sista jobb skulle kunna ge honom tillbaka hans liv men bara om han kan uppnå det omöjliga – inception. Istället för den perfekta stöten, så måste Cobb och hans grupp av specialister lyckas med det omvända; deras uppgift är inte att stjäla en idé utan istället att plantera en. Om de lyckas så skulle det kunna vara det perfekta brottet. Men hur mycket planering och expertis de än har så kan inget förebereda gruppen på den farliga fienden som verkar förutse alla deras drag. En fiende bara Cobb kunde ha förutsett."
Om man bortse från slutet så tycker jag filmen var myyycket bra och underhållande! Jag rekomenderar den starkt! Ibland kunde det vara lite svårt att förstå i vilken dröm/värld dom var i men det var inget som ställde till en massa problem med att förstå iallafall! Jag älskar filmen men jag är inget fan av slutet så den får bara fyra av fem stjränor av mig faktiktiskt..
Jag har sagt detta många gånger nu men seriöst.. jag måste fixa några nya stjärnor ^^ hahaha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide