motorveckan 2012

2012-07-29 @ 23:08:38 Allmänt Kommentarer (5)
Inte uppdaterat på en hel vecka eftersom motorveckan ägt rum. Jag har jobbat en hel del och nu i helgen har det varit lite små kaos faktiskt. Jag hade iallafall en riktigt rolig helg, tack alla som var delaktiga! :) De senaste nätterna har det inte blivit mycket med sömn så jag ska väl snart inta sängläge och slagga. Inatt sov jag två timmar och jag skulle upp klockan 5 för att jobba. Jag jobbade sedan till halv 11 och for och spelade match, vilken vi vann! :) och sedan tillbaka till jobbet för att jobba de sista timmarna. Men redbull och kakor höll mig vid liv!  
Och som vanligt tog jag inte en enda bild från helgen, fuckfuckfuck.. jag blir fan inte bättre! 

ett fordon, ett märke, en modell.

2012-07-23 @ 00:43:10 Kläder/Shopping Kommentarer (21)
Idag sorterade jag varorna på h&m och jag fick ner det till 11 varor, det var bra och jag har nu beställt efter, jippi pippi! Har också kollat lite på Gina Tricot och det blir väl en beställning där ifrån också. sommarjobb....jävligt jobbigt men man får ju pengar! och jag hoppas på jävligt mycket pga hur mycket man slitit och kommer slita de här veckorna!
 
oooooch iiidaaaaag...*trumvirvel*.... kom Peter över med biiiiilen, så nu är den miiiin!!!!!!! yippie kay yey!!!!!! jag har en bil :O  unbelievable! Det kommer att komma bilder på den sedan och ni kommer få följa med under tiden då jag fixar den litegrann! kommer bli superkul :):):):):) holy mother of god, jag dör typ av lycka!

a smooth sea never made a skillful sailor

2012-07-21 @ 16:25:32 Kläder/Shopping Kommentarer (11)
De senaste dagarna har jag haft fullt upp med jobb, vänner och familj och nu när jag är ledig två dagar vill jag helst bara ta det lugnt. Jag har kollat på lite kläder på h&m och Gina Tricot och ja.. jag hittade en hel del!
haha 45 varor! wtf! Måste ju sortera bort typ...allt! Hur ska detta gå? 

I'm telling you stories. Trust me.

2012-07-17 @ 20:53:26 Doris Kommentarer (15)
åseleoutfiten! :)hittade en påskmust som för första gången öppnades i påsk och nu öppnades den för andra gången. 0% kolsyra..sexy dog jag har!kom på jobbet en morgon så stod denna på parkeringen. vanligtvis hade jag blivit mycket förvånad men efter att ha sett den ett x antal gånger på facebook så förvånade det mig inte!hittade grannen i flaket på epan idag vid middagstid, haha söta finurliga Måns!

Åsele marknad 2012

2012-07-15 @ 22:16:21 Fritid och nöje Kommentarer (11)
Trots problemen igår så for jag ändå till Åsele. Fast jag sov inte över utan mamma och pappa kom och hämtade mig! TACK!!! :) Och tack Johanna för att jag fick tränga mig in i erat gäng. Vet inte vad jag hade gjort annars! Och som vanligt har jag inga bilder att visa.. måste bli bättre med det! Nästa gång jag drar ut ska det finnas bilder att visa! 
  
Jag hade en mycket trevlig kväll med bra musik och folk! Mange Makers levererade och Eric Amarillo har jag inga kommentarer om faktiskt.. Men tyvärr så gjorde Mange Makers mig lite besviken faktiskt pga att det inte va lika bra live som jag trott. Ibland skar sig rösten faktiskt.. men jucka kunde dom iallafall, hahaha! både höger, väster, bak och fram!

nej, låt det va som i en film

2012-07-13 @ 18:39:26 Doris Kommentarer (5)
La la love - Ivi Adamou och Snälla bli min - Veronica Maggio 
dessa låtar tycker jag är så otroliga bra fast på två olika sätt.
haha älskar den här bilden! Tog ett kort på lillebror för ett bra tag sedan och då kom Carro med Doris i famnen och ville vara med. hahah kolla ögonen på Doris! fukking ful bild! jag dör

I'm forever keeping my angel close

2012-07-12 @ 21:34:08 Epa/Volvo 740 Kommentarer (12)
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here
Forever more
 
 
I'm forever keeping my angel close
 
Mitt första fordon på fyra hjul, I'll never forget you! Du hjälpte mig ur svackan och tacktacktack för det!

capture memories

2012-07-12 @ 16:29:23 Photos Kommentarer (4)
typiskt att när jag bestämmer mig för att göra en "att göra lista" så kommer jag inte på en enda grej jag behöver göra men i själva fallet vet jag att det är massa saker jag sagt att jag måste göra men just nu försvann allt!..
Var länge sedan jag använde min systemkamera. Borde kanske plocka fram den igen för det blir ju minsann fina bilder! Men det där med fotning är ju inte riktigt min grej men tja.. jag kan ju alltid testa och kanske bli bättre! :) lets give it a try!

work now laugh later→laugh now work later

2012-07-11 @ 23:04:26 Allmänt Kommentarer (6)
Hittade fyra fanta och en pepsi idag med Lina på jobbet. Yihoo! Score :)Kladdkaka och vaniljvisp är fan det godaste som finns! Jag råder er att testa det för det är nog det godaste jag någonsin ätit! tro mig! 
Skulle se Tyst Vittne på 4an men icket ides dom ha nå ljud på filmen heller.. satt i en halv timma och väntade på ljudet innan det äntligen kom! satt en feriearbetare i kontrollrummet eller?.. väldigt dåligt gjort tv4!
 
 

I believe in miracles

2012-07-11 @ 17:19:41 Allmänt Kommentarer (11)
Jag vill ha sol igen! Jag orkar inte med allt regn och alla förbannade moln som hindrar soltrålarna för att träda fram! Jag vill ha 30 grader varmt och inga moln på himlen, en glass i handen och en pool vid min sida!

ny design

2012-07-09 @ 19:52:51 Bloggen Kommentarer (16)
happ, då var det gjort! Har länge nu funderat på en ny design eftersom jag tyckte min gamla var så tråkig.Men eftersom jag tidigare haft såna problem med att designa om på egen hand gjorde jag det nu enkelt för mig och laddade ner en färdiggjord.så enkelt! Men den är annu inte helt klar. tänkte hotta till den lite med kanske lite färg och bilder, aah få se vad jag hittar på! Hoppas ni gillar det nya iallafall :) 
 
 
 

inge bäst före datum här inte!

2012-07-09 @ 18:13:35 Fotboll/Träning Kommentarer (2)
Kände en plötslig lust för att skriva men har tyvärr inget nytt och roligt att berätta. Men en sak har jag minsann missat att uppdatera er om, eller ja.. det är ju jätte gammalt men jag har ju aldrig sagt vad jag tyckt om saken. Och saken är ju att..... SPANIEN TOG EM GUUUULD!!!! yabadabadooo, så jävla gött! Viva la España :) Jag tycker dom förtjänade guldet och ja, 4-0 det var ni värda grabbar! Visst, matchen var inte den mest spännande jag sett men sak samma, dom vann ju! :D

a good friend know all of your stories, a best friend lived them with you.

2012-07-07 @ 14:54:57 Fritid och nöje Kommentarer (0)
I tisdags var jag med mina fina vänner. Vi firade jag, Mill och Emilia. Vi badade, grillade, åt oss feta och vissa av oss fick en god natts sömn. 
Älskar er till månen och tillbaka.
förbannat gött med körv!
SKÅL!!
Tack så hemskt mycket för i tisdags och onsdags frida, emilia och mill. Detta måste vi göra om och jag hoppas så snart som möjligt! :) 

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide