borde bli sömmerska! fast ne

2011-10-31 @ 19:16:30 Kläder/Shopping Kommentarer (19)
Ikväll har jag lekt sömmerska ska ni veta. Har sytt om mammas gamla kragtröja till en kraglös en. Det är bara att ta en gammal tröja som du tror har en ljus framtid framför sig och klipp och sy! :)

how to make a gif

Vad tycker ni? Jag tyckte först att det blev bra men sedan när man tog på sig sen så vek sig typ "kragen" utåt eftersom den är så tung.. men då är det ju bara att bära en halsduk till!

föredetta kragen blev ett super bra pannband.



Julbak och musik

2011-10-31 @ 16:28:44 Fritid och nöje Kommentarer (7)
Har bakat kakor och lyssnat på julmusik med Carro idag. Det blir såna där med nonstop i, super gott! Kanske lite väl tidigt tycker ni? Det tycker inte vi ;) God Jul på er alihopa, haha! ♥

pastagratäng för fan

2011-10-31 @ 12:03:55 To Do Kommentarer (10)
Som jag sa igår så hade jag idag tänkt att plugga, vilket jag egentligen inte vill men måste..
Detta kom fram efter att mamma lånat datorn och letat efter en maträtt att laga. Ganska lustigt, det blev faktiskt pastagratäng!

naaw, urgulliga du

2011-10-30 @ 23:55:02 Fritid och nöje Kommentarer (16)
Ikväll har jag kollat på Vem kan slå Filip och Fredrik tillsammans med en fruktsallad och.. ja justja, familjen också. Har även lekt en massa med Doris, haha gud så gullig hon är alltså!
uuuurgulliga du! ♥
Imorgon hade jag tänkt plugga lite grann.. usch! Blir engelska, historia och jaa, dyker ju säkert upp nå mer som behöver pluggas.. åh, borde vara olagligt att behöva plugga på lov! eller vad tycker ni?

humle dumle

2011-10-30 @ 14:44:08 Fritid och nöje Kommentarer (22)
Oj så mycket jag har hunnit göra idag och klockan är bara kvart i 3. Började med att riva bort tapet från toaletten där nere och efter det drog jag och jobbade i tyyyp eeevigheter. Trodde jag aldrig skulle bli klar.. som tur va så tog jag med mig lite godis som gav mig lite extra energi. yumm.

Jag och Mulle bygger hus

2011-10-29 @ 20:22:26 Fritid och nöje Kommentarer (23)
Ledsen för ingen uppdatering idag men jag har haft annat för mig. Har bland annat spelat Mulle Meck med lillebror (fan va vuxet va?) haha.
Just nu sitter jag här med min föredetta feta godispåse och kollar på Så mycket bättre. Efter det så blir det Ocean 13, känner taggen! :) aaaawwweesooome!

flumm samtal

2011-10-28 @ 17:05:07 Fritid och nöje Kommentarer (36)
Gjort samhällsprovet idag och det här provet var nog de första prov på de här två månaderna som jag kände gick ganska bra. wiie. Antar att de flesta har lov nu? hur känns det? Jag älskare!
Haha, bokmalen Mill rustar upp inför lovet med massa (en hel del ja!) böcker! haha.
Ha ett trevligt lov Mill! :)
Kom hem efter idrotten och tog en dusch, for sedan och hämtade Carro men utanför Dollar$tore får jag ett samtal. Jag svarar men hör inte vad hon på andra sidan säger eftersom det låter låter så mycket; bööööööööööö! när jag kör,
så jag ba; hallå? JAG HÖR INGENTING!!!!
hon: Hallå? hör du mig nu? Det är Markus mamma!
jag; Markus mamma?
hon; jaaaaa, det är angående korvarna!
jag; VILKA KORVAR? :oooooooo
hon; jaa, betalningen av korvarna!
jag; eeeeh VAAA? Vilka då korvar?
(Jag svängde in på dollarparkeringen och stannade bilen)
hon; ja, men är inte du Carolinas mamma?
jag; eeh ne, jag är hennes syster!
hon; jaha, men då förstår jag att du inte fattar nånting!..
Hahah rätt flummit samtal säger jag då bara! Jag typ ba; Vafan då för jävla korvar? :O haha. Carros klass säljer ju typ salamikorvar just nu.. ;p så jag antar att det handlade om dem? thah. Va fel det kan bli ibland!
Ikväll blir det tacos, mmums och säkert tv. Är det typ inte idol ikväll? :) Imorgon ska jag förmodligen fara till Umeå och shoppa med Frida och Jennelie.  Jag behöver verkligen shoppa, va aslänge sen sist! UPDATE: Blir inge Umeå pga sjukdom.. :/ Får bli en annan dag istället!

nu skare fan gå bra du!

2011-10-27 @ 23:39:31 Fritid och nöje Kommentarer (13)
•Läste 20 sidor i SO boken, •Tog i panik på mig fotbollsgrejerna och körde rääcer till MB och när jag kom dit så var det bara en där.. typiskt! Visst, det är en frivillig träning men fler än en vill väl komma? :O Kännes lite onödigt att stanna men jag gjorde det ändå, behövde en lite pause från läxan. •Nu när jag kom hem så blev det duchen, •Åt lite frukt och kollade på Parlamentet och har nu •Läst de sista 10 sidorna och kollat igenom anteckningarna. Känns faktiskt rätt okey och jag tror det kommer gå bra imorgon på provet, fast.. man vet ju aldrig.
Cecilia ville att jag skulle lägga upp en bild på när jag var avatar och den här var den bästa bilden jag hittade. ucsh på mitt face, haha! Brevid mig står vår tränare som var en afrikanskhippie. Grymt.

hal dag

2011-10-27 @ 18:00:53 Allmänt Kommentarer (10)
Trodde jag kanske inte skulle kunna gå till skolan idag eftersom jag kände mig rätt så sjuk när jag vaknade. Men jag drog mig till skolan och var med på fotbollsgym och allt. Tycker jag tog rätt beslut för nu mår jag bara bra igen! :)
Ikväll ska jag plugga samhälls och antagligen träna med. Måste kanske ta och börja med läxan nu för att hinna med allt! Har ju som jag sa igår 30 sidor och läsa och en hel del anteckningar som jag måste lista ut vad dem betyder. Wish me luck!

fan va duktig jag är

2011-10-26 @ 19:53:20 Fritid och nöje Kommentarer (27)
Fan va duktig jag är alltså, glömde SO boken i skåpet och vi har prov på fredag. Vi ska läsa 30 sidor (överdrev lite på chatten) och jag fattar inte ens nånting av det..kommer kugga på detta prov. Det är jag rätt så säker på. Men aja, bara att resa sig upp igen!

ja så går det ibland

2011-10-26 @ 17:26:21 Allmänt Kommentarer (7)
Idag gjorde vi som sagt idrottsprov och faaan, det gick åt satan tror jag. Fick minnesluckor på detta prov med. I FUCKING HATE IT! Jag hade lätt kunnat sparka eller slå sönder nånting när jag satt där för jag blev så sjukt arg eftersom jag visste att jag kunde svaren..

Idag på lunchen så körde vi massa roliga lekar. Frågesport, Sanning & Konsekvens, Jag har aldrig och SMS ruolette. hihi, det blev en massa roliga sms skickade. T.ex. Om det hade varit kriminellt att vara snygg så hade du fått livstid, till min pappa. Haha!
Ikväll ska jag återigen göra läxa och det blir Matte och Samhälls. Känns inge kul för jag vill ju bara hänga här framför tv:n och lyssna på musik. Har ni något bra tips på hur man kan göra läxan roligare? Isåfall, tell me!

stereo hearts

2011-10-25 @ 22:34:12 Musik Kommentarer (17)
Tog typ flera timmar innan jag äntligen fick veta vad den hette. Jag var nästan säker på att den hette Radio men när jag sökte på youtube så kommer bara massa skit låtar fram, så jag antog ju att det inte var namnet på den låt jag sökte. Så jag frågade Kajsa och Maja på facebook och jaaa.. nu känn jag ju igen namnet! Stereo Hearts! Älskar den låten!


känner taggen

2011-10-25 @ 20:47:30 Fritid och nöje Kommentarer (8)

Är klar med idrottspluggningen men nu över till samhälls..buhu. Jag fattar absolut ingenting och vi har prov på fredag.. känner taggen!

Tycker denna låt är också sjukt härlig att lyssna till när man pluggar.


nu sitter jag här igen

2011-10-25 @ 17:26:02 Allmänt Kommentarer (20)
Nu sitter jag här igen, i min sköna säng och är påväg att börja med läxorna. Ååh jag fullständigt älskar det här, det blir allt roligare och roligare att göra läxa! :) fattar inte att jag just sa det där, thahah men det är faktiskt sant. UPDATE: Ångrade mig, jag är så sjukt trött och orkar inte plugga..:/
Helt vanlig dag med två läxaförhör (spanska och engelska) och det gick väl sådär jah. Nu är det bara idrottsprov och samhällsprov kvar, sen är det lov! YÄÄÄÄS! Fan va gött. Fast kommer behöva göra lite läxa på lovet också men det är ju faktiskt helt okej nu, hihi. Nu när man har ett sånt bra pluggställe (a)

jadu, jag kom int på nå vettigt

2011-10-24 @ 23:57:13 Fritid och nöje Kommentarer (16)
Ikväll har jag nötat läxa en hel del men de här senaste gångerna har det faktiskt varit ganska kul, eftersom jag har fått göra det i mitt nya rum,thhhihi. Jag trodde inte att man kunde känna sån glädje till läxa bara för att man befinner sig ett nytt rum.
Det här rummet är inte lika trångt och mörkt som mitt förra utan i det här rummet har jag en stor säng jag kan breda ut mig på och det är ljust och stort med. Och då är det faktiskt mycket roligare att göra läxa. Sedan hittade jag även en superbra pluggarlåt som jag tänkte dela med mig av.

Jag råkade kryssa ner rutan, men denna låt tyckte jag också var bra!

Ikväll hade jag och Carro även ett spelar möte med några från styrelsen och det gick riktigt bra tycker jag! :) Synd bara att när vi kom dit så var det typ en timme försenat så vi var tvungen att sitta där ett tag.. menmen, sånt är livet!

min fina syster, thaha.

Nu måste jag verkligen sova, hare bra! Godnatt

Men oj va många besökare jag fått idag, har jag blivit dagens blogg nånstans utan att jag vet om det eller? (a) haha.


odd day

2011-10-24 @ 17:17:29 Allmänt Kommentarer (21)
Vilken konstig dag detta varit. Vaknade upp och var faktiskt riktigt pigg, körde till skolan och det var asdimmit ute (och det har det varit hela dagen också) och det känns som vi har vänt på dygnet, gått i skolan på natten. För det var mörkt både ute och inne i skolan idag.. allt kändes så grått och tråkigt.
Idag har jag och Amanda skaffat en blogg till vår vän Mill och jag tycker ni kan gå in på den här och skiva en knasig kommentar! hihi. Det har då vi gjort, en hel del.
Ikväll ska jag plugga och ha ett spelarsamtal angående fotbollen. Bra att det bara tar ungeför 20 min för jag behöver all tid till läxan jag kan få! Har eran dag varit lika grå och tråkig som min?

hmm mmh

2011-10-24 @ 07:19:16 Allmänt Kommentarer (12)
hoppas ni får en trevlig dag!

hunnit med massa denna dag känns det som

2011-10-23 @ 21:00:54 Fritid och nöje Kommentarer (8)
Idag fyllde som sagt min lillasyster år och det medföljer ju dålig uppdatering här i min lilla blogg. Men det hoppas jag ju att ni förstååår. Dagen har bestått av massa tårta, kakor och skoj. Fast även lite städjobb på jobbet (vilket inte var lika kul) och plugg, men ingen dag är väl perfekt, eller hur? Aja, nog babblat. Här kommer lite bilder från dagen.
Yeees, nu slipper jag dela med mig av min egen dator! Fan va gött. Nu har hon sig en egen, min lilla toshibafriend.
Så här har jag tillbringat min kväll; framför dator (y) och läxa (n)

Grattis fina du!

2011-10-23 @ 10:30:43 Fritid och nöje Kommentarer (19)
Idag fyllar min syster 15 år, så jag tycker ni kan ta och önska henne ett stort Grattis här. Då skulle hon säkert bli jätte glad! :)
Hahah Grattis fina du! Hoppas du får en kanondag med massa god tårta och presenter.


new

2011-10-22 @ 20:20:05 Fritid och nöje Kommentarer (10)
Förlåt för inget inlägg idag men jag har haft fullt upp. Vaknade och skulle baka chokladbollar, Ryttarkakor och jag har under hela dagen bytt rum också. Så jag har absolut inte haft någon möjlighet att blogga. Men här får ni lite bilder från dagen som förlåt för dålig uppdatering, hihi.
Så här såg rummet ut innan jag började pyssla om. Men tyvärr har jag ingen bra bild på hur det ser ut nu efteråt så jag tog bara en random bild istället.
Jag lovar att ni ska få en bättre bild på hur det ser ut nu senare.

deeet är heelg nuu, hos Sanny Sanny Sannyyy.

2011-10-21 @ 16:24:14 Fritid och nöje Kommentarer (20)
Ja, nu är det äntligen helg. Känns otroligt skönt att man klarat sig egenom ännu en vecka. Eller vad tycker ni?
Ikväll ska jag vara med massa fint folk och typ se film, spela spel och tycker vi kan ta en titt på idol med, hihi :) Vad ska ni göra ikväll?

gillar att ta kort när ingen är med på det för det är alltid någon som ser mer eller mindre drogad ut och då får man sig ett gott skratt! hihi.

äntligen

2011-10-21 @ 07:16:02 Allmänt Kommentarer (10)
NU ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAG! Fan vad gött det är, taggar helgen som bara den! Hur är det med er? Vad händer i helgen?

hatar när det händer

2011-10-20 @ 17:52:14 Allmänt Kommentarer (14)
Försov mig i morse på något vis så jag hann tyvärr inte slänga in ett inlägg men jag hoppas ni är okey med det, tror inte ni mår jätte dåligt av det va? thehe.
Hade matteprov nu sista lektion och blää vad dåligt det gick. Ingenting funkade där uppe.. fick ett stort jävla hjärnsläpp! Hatar när det händer.
aja, hoppas ni haft en bra dag iallafall! :)

skola före nöje

2011-10-19 @ 19:30:15 Fritid och nöje Kommentarer (13)
Idag efter skolan försökte jag och morfar igen att kolla med bilbolaget om de ville sponsra mig och jaa, de vill det. Jag är sjukt stolt över mig själv, för morfar var helsäker på att de inte skulle vilja sponsra men joohodå! :) wiiie! rajjjrajj!
åååh, jag vill ha långt hår!
Ikväll ska jag göra läxa och kanske röja undan lite i rummet men egenligen vill jag fara och se hockey.. tydligen spelar A-laget. Men ja, skola före nöje!
Men en rolig grej, igår fick jag tillbaka epan men han som kollade på den hittade inge fel, konstigt! Fast han kopplade iallafall ur radion av någon anledning och det verkar ju ha funkat, för idag kunde jag både köra den till och hem från skolan :)
pärlan när den va nyköpt :)

Hall pass

2011-10-18 @ 20:33:34 Tv/Film Kommentarer (20)
Tänkte plugga lite spanska men det går ju inte när böckerna är kvar på skolan.. så det blev film istället. Hall Pass föll lotten på och jag gillade den. Bra handling men jag har sett bättre filmer.
"I filmen får man följa ett gäng gifta män varav två av männen lyckas få ett frikort som håller i en vecka då det kan göra vad de vill med vem de vill under den veckan. Dock visar det sig att det inte är lika lätt att ragga på kvinnor som de kommer ihåg från studenttiden."
Jag har sett bättre filmer, men när jag säger det så menar jag inte att denna film var dålig eller så men den var väl sådär, thaha. Men jag rekomenderar den! Filmen får 4 av 5 stjärnor av mig...
Ikväll har jag även hjälp Carro flyttat omkring lite här i huset, det betyder att jag snart får ta hennes rum, yeey! EXCITED!

it's my time, it's my life, I can do what I like

2011-10-18 @ 17:15:59 Allmänt Kommentarer (10)
Cyklade till skolan idag, ganska stolt att jag valde det före buss egentligen, thaha. Men gud va tufft de va, kunna cykla med snabb, bra fart utan att bli dyngsur av svett, thihi vilka problem jag har va?
Idag skulle jag fara till bilbolaget med morfar och fråga ifall de ville sponsra mig men han jag skulle prata med var inte där, åh jag som hade laddat upp rejält..  sen va han inte där. nedslag! Men imorgon ska jag försöka igen :) wish me luck then!

buss eller cykel

2011-10-18 @ 07:19:41 Allmänt Kommentarer (8)
Funderar på hur jag ska ta mig till skolan nu när epan är på reparation. hmm, antingen buss eller cykla :) Aja, får se hur det blir. Nu måste jag göra mig iordning. Ha en bra dag!

startar bara med starthjälp

2011-10-17 @ 17:44:38 Allmänt Kommentarer (18)
Idag hade jag utvecklingsamtal med fotbollsgym och jag fick massa bra feedback! Blev as glad! Men nu ska vi kanske varje tisadg efter lovet ha fysträning med skidisarna klockan 7.00.. kul det låter va? hahah, det kommer bli spännande! Men jag taggar faktiskt lite.
Idag efter skolan så fick jag inte igång epan igen.. FUCK THIS! Så pappa och morfar kom denna gång och jag måste nog lämna in den på reparation.. Någon som vet vad som kan vara för fel om den bara startar när den får hjälp men inte annars? Den startar hur enkelt som helst på morgon men inte efter skolan. oh jag har redan laddat bateriet en gång och gör det nu igen. VAD ÄR DET FÖR FEL?


det kommer, helt säker på det

2011-10-17 @ 07:20:37 Allmänt Kommentarer (11)
Nää, jag känner mig faktiskt inte så trött idag. konstigt nog. men tröttheten kommer nog slå till lite senare idag, det är jag helt säker på!
Nu måste jag börja göra mig iordning, hare bra idag allihopa! :)

vilken tuff dag detta varit

2011-10-16 @ 23:07:05 Allmänt Kommentarer (8)
Tuff dag idag, blev svårt att hinna med allt men jag lyckades! Första jobbade jag ett bra tag, efter det var jag tvungen att läsa 80 sidor i svenska boken. Jag trodde det var omöjligt men jag lyckades som sagt. Var riktigt trögt där i slutet men jag är sjukt stolt över mig själv (; Efter det blev det fort duschen och middag, sedan drog jag till Sofia och var med hon och Hanna där ett tag och sen drog vi mot ishallen för att se hockey. Sanny mötte vi där. Jag hade en mycket trevlig kväll, verkligen! :) tack för den.
Så här såg jag ut i lördags, jag målade mig aldrig blå eftersom det sved så mycket på hud och hy. Men jag tyckte jag liknade en avatar iallafall. Eller vad tycker ni?

Här kommer en mega bildbomb från dagen

2011-10-16 @ 01:35:50 Photos Kommentarer (22)
Haft en super trevlig dag med laget! Mer finns det väl inte så mycket att säga, jag MÅSTE sova nu. hihi jag har en HEL del att göra imorgon! :) så det kanske inte blir någon uppdatering.. njut av bilderna.

Nu är dagen äntligen här!

2011-10-15 @ 09:42:27 Fotboll/Träning Kommentarer (11)
Nu är dagen äntligen här! Avslutningen med fotbollen och jag tror det kommer bli skit kul. Fast inte så kul att det tar slut nu men snart är vi ju igång igen. :)
Kommer vara borta hela dagen nästan så vet ej om det blir någon fler uppdatering. ;/ Men vi få se, kanske kommer ett kort inlägg vid 16 eller så :) Ha en bra dag!

Tillbringa dagen med dessa fina!

almost done

2011-10-14 @ 22:22:10 Fritid och nöje Kommentarer (16)
Idag efter skolan gick inte epan igång.. suck! Tydligen så hade jag haft på någon lampa så strömmen var slut. Som tur va så kunde pappa komma och fixa det, hihi. Jag vart rätt så paff när den inte startade eftersom jag inte då fattade vad som var fel, så drog DIREKT upp mobilen och ringde pappa. thaha
random bild.
Ikväll har jag målat ränder på avatardräkten min och även testat färgen på armarna och ansiktet. Och det blev väl... rätt så bra ;s hihi. Var nära där att jag inte skulle få bort den blåa färgen i ansiktet men tillslut gick den bort, fast lite grann sitter kvar (a). Hoppas det inte syns bara!

weeah, verkade ju funka

2011-10-14 @ 16:04:29 Allmänt Kommentarer (12)
Idag på samhällskunskapet fortsatte vi med att köpa aktier och oj, min taktik måste ha funkat (köpte dom som hade ett plus framför sig och var gröna) för jag låg ju på + :) Anna gonna be ekonom? haha.
snygging där! hihi.
Gud, vad stel jag är. Ont i foten och höften/rumpan efter matchen och ont i armen sen förra idrotten. Det kunde inte ha sett vackert ut när jag traskade iväg haha. Om man säger det såhär; jag såg nog ungefär ut som en halt kamel idag.. då förstår ni kanske hur det sett ut.

long hair for my avatar

2011-10-13 @ 17:10:00 Allmänt Kommentarer (16)
Idag spelade vi som sagt match mot tvåerna och det gick faktiskt bra, även fast vi förlorade. Men med bara 2-1. Jag tyckte att vi spelade grymt bra och som ett lag, även fast de flesta inte ens känner varandra!
På naturkunskapen fick jag tillbaka provet jag gjorde i onsdags och jag är faktiskt riktigt nöjd över resultatet pga att jag pluggade ratsen innan :) Hihi, Mill failade även litegrann (eller rätt så mycket) hon drog i den där duschen som man typ ska dra i om man brinner. hahah så det spruuuta ner en massa vatten och spred sig ut över golvet, vår lärare blev rätt så sur, och svärde till och med! hahahah så kuul!
Jag vet, en dålig bild! hihi, tur att papperskorgen stog där och fångade upp en del vatten!
På lunchen fick jag hårförlängningen (till min avatar) som jag lånat av Felicia och såhär blev resultatet:
Hahah, vad tycker ni? Sedan ska jag fläta det i så små flätor jag bara kan och kanske sätte upp det på något vis. Ikväll ska jag fortsätta med svansen och gjorde igår, färga den och grejer :) tjaao!

blue tail

2011-10-12 @ 19:24:12 Fritid och nöje Kommentarer (19)
Igår var vi barn hemma själva och då ställde vi till med massa bak. Erik och Carro bakade en egen äcklig kaka medan jag bakade mina ryttarkakor, yuum!
Dom misslyckades med smeten, men det kom till användning iallafall..
Hahha söta Mill, hon var väldigt fashinerad av Amandas kamera!
Ikväll ska jag försöka få ihop en avatarsvans, och till det behövs; ståltråd, lakan, symaskin och blåttyg. Undar om jag har allt detta..(;

badminton kanske?

2011-10-12 @ 17:31:09 Allmänt Kommentarer (7)
Idag på samhällskunskapen investerade vi aktier i olika bolag och jag säger bara; tur att jag hade Amanda vid min sida. Annars hade jag nog ha slösat bort några miljoner, haha skoja!
Oooh, nu ska ni få höra en grej som jag upptäckte idag. Jag är fan grym på badminton! :O Jag lovar! Kanske borde satsa på det istället för fotbollen? hihi, vad tycker ni?

Haft naturkunskapsprov idag (missade det förra onsdagen när vi spelade SM) och satt hela lunchen o försökte få in alltihop (glömt plugga på detta prov också) inte okey..;/  Men det gick faktiskt bra, tack vare min vänner! hihi om jag inte hade haft dom hade det inte gått så bra på provet! (:
Kolla på denna sköönhet! Mill är så sjukt duktig på att rita, eller hur? (: avgudar henne och hennes magiska händer! (a) hahaha. Jag vill också kunna rita!
Imorgon på fotbollsgym ska vi spela match mot tvåerna, yeey.
Det kommer bli sjukt kul! :) hoppas jag då!

yeeees, lovely sweden!

2011-10-11 @ 22:28:11 Fotboll/Träning Kommentarer (9)
EM nästa, tjohoo! Sjukt bra jobbat grabbar, det gjorde ni bra! tacktacktack!
Ikväll har jag testat kläderna jag förgade i tvätten för ett tag sedan och här har ni resultatet.
Hihi, gillar minen. Men tror ni detta blir en bra grund till en avatardräkt?
Ingen som hade en blå svans att låna ut till mig? hihi

denna tisdag vad absolut inte en fisdag

2011-10-11 @ 16:39:29 Dagens outfit Kommentarer (14)
Fick sluta tidigare idag eftersom vi tydligen inte hade fotbollsgym. Så jag drog till mormor och morfar och tog en fika där. Yaam! Idag hade vi ju som sagt historieprov och jag tror det gick ganska bra, men hade kunnat gå bättre om jag hade kommit ihåg att plugga i god tid.
Kofta: GinaTricot
Linne: GinaTricot
Jeans: Köpte dom i Göteborg nånstans
skor: H&M
Ikväll hade jag tänkt plugga lite och fixa med avatarkostymen. Jag kom på igår att jag måste fixa en blå svans, hihi. Ingen som har en undanstoppad i garderoben kanske? ;)

weeah, naat.

2011-10-10 @ 22:27:59 Allmänt Kommentarer (11)
Försäljningen gick undan idag, vilket äger! Men vi fick inte lika mycket sålt som förra gången, vilket suger! Ikväll har jag i panik försökt plugga in histora, har prov imorgon. Glömde bort att plugga i helgen så jaa.. fit*a! Tror det inte kommer gå nå vidare, men vi få la se.

Hur har eran dag varit? :) bra hoppas jag! Har ni något bra pluggtips på hur man snabbt får in ny information i knoppen där uppe? isåfall, tell me! ;) thihi.


U smile, I smile!

2011-10-10 @ 16:40:24 Allmänt Kommentarer (11)
Oj vilken jobbig dag detta har varit. Just nu vill jag bara slänga mig ner under en filt och sooova, men icket.. ska snart ut och sälja prenumerationer på lokaltidningen i timmar. Vilket jag absolut inte taggar! Någon som vill byta kväll med mig? (a) haha. Ingen som känner sig sugen på att gå runt i kylan några timmar och beee folk om att köpa tidningar?
Söt Emilia!
Ikväll ska jag och mamma även ta oss ann färgningen av kläderna som jag ska ha i helgen. Oooh, jag hoppas det blir en bra färg, annars vet jag inte vad jag gör... ;/ Ingen som kanske råkar ha en avatardräkt jag kan få låna? :D

godmorgon på er!

2011-10-10 @ 07:17:57 To Do Kommentarer (10)
Dagens planer; skola och sälja prenumerationer.. ooh justja, läxa! ;o
Vad har ni för planer för dagen?

one step forward, two steps back

2011-10-09 @ 21:52:35 Fritid och nöje Kommentarer (6)
Har haft fullt upp hela dagen med städning på jobbet, spelat fotboll med vänner och testat nollningsgrejen till nästa helg så har absolut inte haft möjlighet att blogga nånting. Jag hoppas ni förstår! Vad har ni haft för er idag?
Imorgon är det måndag = ny vecka.. känns väl sådär! Jag vill ha lov med massa fritid! Visst skulle det vara himla trevligt?!
"Känns som jag bara är en i mängden. Allt du sagt har du nog dragit ett par gånger.. men ändå kan jag inte sluta tänka på dig."


jag är hopplös!

2011-10-09 @ 00:13:43 Allmänt Kommentarer (30)
Känns som jag nyss bytte rum till det jag har nu (vilket faktiskt är sant) men jag känner nu för att flytta igen. Min lillasyster ska förmodligen flytta ner i källaren och då blir det ett rum över. Så jag kanske flyttar dit igen (har haft det rummet en gång innan).
Som jag skrev förut i detta inlägg så ville jag ha ett större rum där man kan umgås med vänner och det kan man i detta rum. För nu kommer jag ta upp en bäddsoffa från källaren och väckla ut den. Så det blir ungefär som en dubbelsäng och den kan man också använda som soffa. Där får det plats massa folk (vilket man inte fick i min förra). Ska kanske även köpa TVn av mamma och pappa ifall de köper en ny så det blir ju perfekt! Sedan ska jag även tapetsera om efter jul (men har redan börjat kolla på lite tapeter nu) Vad tycker ni om denna? Visst är den supercool!?
Hahah, jag är hopplös. Byter rum hela tiden, men nu hoppas jag att jag blir nöjd iallafall! Har ni något bra tips på en superhäftig fondvägg? länka sidan eller nånting! Jag älskar även fondväggar av typ städer och så, det tycker jag är skitcoolt!

vad som händer nästa helg

2011-10-08 @ 18:36:20 Fotboll/Träning Kommentarer (14)
Jag har pratat lite smått om vad som händer nästa helg men inte i stora drag så jag vet inte riktigt om vi kanske fattar vad jag menar. Men såhär är det, nästa lördag har vi en avslutningsdag med fotbollslaget och vi ska vara i Betsele i våran klubbstuga och ha massa skoj! Först ska vi äta lunch på frasses och sedan drar vi till Betsele och kör lite tävlingar och så, sedan far man hem och byter om (temat på utklädningen är första bokstaven i ens egens namn, alltså är det A för mig) och jag ska vara Avatar. Så jag ska färga några kläder blåa, måla det som behövs av kroppen blått och sedan fixa nå slags kläder.
bild på laget i Turkiet.
Sedan drar vi till Betsele igen och fortsätter med tävlingarna, äta middag och sedan blir det nollning.. yes. Ni alla vet nog vad det betyder så behöver inte dra det. Vill inte heller säga nu utan gör det efteråt! Men jag hoppas att folk kommer skratta åt oss iallafall! Sedan kommer det nog hända en massa andra saker med. Det kommer bli skit roligt!


saturdaaaay

2011-10-08 @ 15:37:42 Fritid och nöje Kommentarer (21)
Mamma har idag varit och köpt färg till färgningen av kläderna (som jag ska ha nästa lördag på fobollsavslutningen) och vi ska väl senare testa detta och försöka hitta en så bra färg som möjligt (ljusblå/grön).
Ikväll blir det ben & jerry's chocolate fudge brownie, smaskens! Min favorit!
Vad händer er idag/ikväll?

I fucking love weekends!

2011-10-07 @ 23:42:15 Allmänt Kommentarer (14)

tror ni detta blir bra?

2011-10-07 @ 21:15:33 Fritid och nöje Kommentarer (6)
Tror ni denna färg funkar som "avatarhud"? hahaha. den är lite blåare i verkligenheten bara.
Försökte dra lite vita ränder också (för dom har ju typ det) men gick väl sådär. hahah hur tror ni det kommer se ut med denna färg i hela ansiktet, halsen och händerna? :o
söt bror man har!

slänge snabbt ihop en

2011-10-07 @ 15:38:46 Bloggen Kommentarer (32)
Slänge snabbt ihop en ny (tillfällig) header eftersom jag såg igår att på Carros dator såg min gamla header inte klok ut så jag bestämde mig för att göra en ny och se om den ser nå bättre ut. :) Vad tycker nu om den? :) Ifall ni inte kan se, tryck F5.
PS: Ingen som har nå tips på vad man kan änvända för att måla ansiktet, halsen och händerna blåa? (a)

regn regn ge dig av, kom igen en annan dag (helst inte)

2011-10-07 @ 14:55:46 Allmänt Kommentarer (2)
Herregud vad det öser ner. Lagret på regnvattnet måste ju ta slut snart tycket man ju!
Igen som kommit på något bra tips på hur man kan klä ut sig till en Avatar?

i'm gonna be blue

2011-10-06 @ 18:37:15 Fritid och nöje Kommentarer (7)
Frida; Imorgon åker jag till Övik 
jag; (tänkte) "men hur kan hon gör det, de är ju mitt i veckan" men sen så slog det mig, hihi. Det är ju fredag imorgon, gud vad veckan har gått fort! :) Inte sant?
Ikväll blir det nog träning på MB och kanske, bara kanske träffa en kompis som kommit hit från Vindeln.
Idag efter skolan så drog jag och mamma till Lindex och la undan ett par tights och en tröja som mamma ska hämta ut imorgon och färga blå (till maskeraden), Jag har bara ett problem.. jag måste måla ansiktet, halsen och händerna blåa. yeeeah! Så ifall ni har nå bra tips på hur och vad man kan använda för att göra detta, SÄG TILL!


sovmorgon

2011-10-06 @ 08:53:56 Allmänt Kommentarer (8)
Sovmorgon idag yaaaou. känns otroligt skönt, nu är man utvilad och pigg! Man borde börja 10.00 varje dag tycker ja! Idag blir det nog antagligen NAK prov eftersom jag missade det igår när vi var och spelade fotboll. :) ha en bra dag allihopa!

inge skola idag, skööönt

2011-10-05 @ 19:07:23 Fotboll/Träning Kommentarer (11)
Idag spelade vi SM i fotboll med fotbollsgym och det gick väl sådäär, hihi :) Men förlusterna var faktiskt ganska väntade eftersom vi typ knappt fick ihop ett lag, vissa kände man knappt, vi hade ingen målvakt och vi hade typ bara två stycken som spelat back förut.. medan dom tränar varje dag, satsar elit, har fleera spelare att välja mellan (så självklart tar de bara de bästa), bättre kondition, spel och tänkt på planen. Men det gick bättre än väntat, faktiskt. I första matchen höll vi emot rätt så länge men sedan började målen trippa in. Andra matchen fick väl så däär fast vi fick iallafall in ett mål! :) Fast denna match fick även två backar kramp (vilket inte gjorde det hela nånting bättre) jag och Felicia.. men aja, skit i förlusterna. Jag har kul iallafall! :)


sweet

2011-10-04 @ 18:09:58 Doris Kommentarer (25)
Söt hund man har! :)
Blev ingen försäljning ikväll vilket känns ganska bra, nu kommer jag ha mer tid över till läxa :)

kanelbullensdag

2011-10-04 @ 16:25:45 Allmänt Kommentarer (3)
Idag är det kanelbullarnas dag och för att fira det + Gustafs fördelsedag så drog jag och Mill till ica och köpte bullar som vi sedan värmde upp i mikron på skolanscafét (nödvändig info eller hur? hihi). Gusfat fick så klart gratis fast de andra var tvungen att betala 3 spenn (ni kanske tycker detta låter lite snål men hallå, det kostade 48kr. Ingenting man bara ger bort sådär!) eller huuuur? ;)
Ikväll blir det antagligen mer säljning av de där prenumerationerna vi sålde igår och ska även göra lite läxa för vi har tydligen spanska glosor till imorgon.. ;s hihi. Tur man har koll? Vad har ni haft för er idag?

nya möjligheter

2011-10-03 @ 21:06:11 Allmänt Kommentarer (9)
Ny vecka, nya möjligheter? Dagen har bestått av seg skola och prenumeration säljning. Gick med Elin, Carro och Alexandra och jag tycker vi lyckades ganska bra ändå med försäljningen! :) Blir antagligen mer säljning imorgon och onsdag med om vi inte hinner klart. och nu vet jag efter mina mistag att jag ska ta med mig ett par rejäla vantar! ;)
Söta Mill gillar skollunchen ;)
Vad har ni haft för er idag? :)

alla dagens to do är gjorda, känns skönt.

2011-10-02 @ 22:23:40 Fritid och nöje Kommentarer (17)
Blev inge marknad idag, vaknade rätt sent och jag var tvungen att städa på jobbet ju. Har även städat rummet idag och om det inte var nog med det så blev det ännu mer städning på det andra jobbet. Så ungefär min halva dag har gått åt till att städa.
Ikväll så kom Sandra, Nanna oxh Otilia hit för att bestämma lite angående nollningen och vi har nu kommit på en idé som jag nog kommer bli kul! :) Nu gäller det bara att komma på nånting jag kan klä ut mig till (som börjar på a) och några roliga lekar. Så ifall ni har något bra tips på en rolig lek, säg till! :)

nu är jag hungriiig

2011-10-02 @ 02:45:54 Fritid och nöje Kommentarer (16)
Blev Malins place ikväll med folket och såg filmen Hangover. När filmen var slut så drog allihopa och även jag. For till mammas jobb för att hänga där ett tag, hahah coolt va? ;) Men nu är jag hemma iallafall och jag är sjuukt hungrig, måste få i mig nånting snabbt!
Imorgon så blir det nog marknad igen fast bara en kort stund för jag måste hinna städa på jobbet och jag ska klockan 6 ha ett "möte" med några angående nollningen till avslutningen på fotbollen :) Någon som kanske har ett bra förslag på en nollning? (a)
förresten, Grattis Lina som fyller 16 år idag, hoppas du får en super trevlig dag! :)
(sry, no pictures)

awesooome!

2011-10-01 @ 20:40:27 Fritid och nöje Kommentarer (6)
Har inge kunnat blogga om gårdagen eftersom jag kom hem så sent och idag har jag inte haft tid heller. Men iallafall, igår kväll så var jag först med Mamuna, Kajsa, Sanny och Erika på discot men där varade vi inte länge eftersom det bara var fullt med fjortisar där och det fanns typ ingenting kul att göra där heller. Så jag och Erika for till Malin medans de andra drog till nån fest istället. Hos Malin så såg vi skräckfilm och sjöng Sing Star med massa folk. riktigt trevligt!

Idag så har jag även varit på marknaden och där träffade jag Emelie, Frida, Annika och Malin så jag hängde på dom och chillade runt på stan ett tag, sen drog vi åter till Malin och sjöng lite mer Sing Star. Nu så är resten hos Mattias medans jag tar hand om lillebror ett tag. Drar kanske sedan till de andra om jag har tid. :) och där spelar de cod, wiiho hahah.

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide