I've been thinking

2012-02-29 @ 23:15:31 Bloggen Kommentarer (6)
I've been thinking. Varför prata om mig tråkiga vardag i bloggen när jag kan skriva om massa andra saker som händer och kanske inte uppdatera lika ofta. Vem vill läsa om vad jag gör om dagarna? Då tycker jag heller jag kan skriva när det händer lite saker kanske och därför inte uppdatera så ofta. Hur låter det? ;)

grrrrrrrrrrrr

Nöjd med min telefon

2012-02-27 @ 13:55:09 Allmänt Kommentarer (36)

Andra inlägget från telefonen nu! Det är så praktiskt att kunna blogga genom telen istället för att starta igång datorn och allt annat som behövs. Och det tar ju evigheter att ladda upp bilderna men nu när man har en sån bra telefon lägger man ju bara upp dom direkt från albumet on the phone!

hon leder med lite grann..

 


ny tele

2012-02-25 @ 23:01:34 Allmänt Kommentarer (12)

Idag har jag varit i Umeå och spelar DM och det gick väl bra.. Just du skriver jag från min nya telefon som jag köpte igår. EN...(trumvirvel) IPHONE!!!!! yeeay.


förstör min vardag

2012-02-22 @ 23:16:01 Allmänt Kommentarer (23)
Vilket jävla kaos! Valde jag verkligen rätt när jag sökte till denna plugglinje? Det förstör ju hela min vardag. Mitt rum ser ut som en jävla soptipp. Jag har aldrig tid att göra nånting. Allt jag hinner göra på dagarna är att träna och plugga. Och att plugga varje jävla dag blir man lätt less på och jag kan då säga det att jag var less för lääääääänge sedan. Det är ju aldrig någon paus från detta plugg, till och med på loven är det plugg. Inte okej! Känns som att gå skolan i 3 år utan att få en enda rast... let me live!

fettisdag

2012-02-21 @ 23:47:51 Allmänt Kommentarer (10)
Jag utgår från att alla ätit semlor idag? Att en klump bröd, grädde och mandelmassa kan smaka så gott tillsammans.
Halva klassen var borta idag!! herregud, fast vi misstänkte att de satt hemma och pluggade inför historieprovet vi ska ha imorgon. Så får se om alla helt plötsligt blev "friska" och kan komma till skolan och göra provet!
Kände mig lite groggy efter att ha tränar nickar på både fotbollsgym och träningen idag. hehe och ont i pannan har jag, men det lär ju komma till användning när vi möter Vilhelmina i sommar ^^

kalas

2012-02-20 @ 23:44:26 Allmänt Kommentarer (9)
Det är banne mig inte lätt att gå samhällsprogrammet! Fy sjutton va mycket läxa jag har just nu, aldrig haft det så här förut! Och samtidigt som man ska hinna med läxan ska man ju hinna träna varje dag också.. FULLT UPP kan man säga! Men jag tycker jag klarar det rätt så bra iallafall. Jag hinner göra läxorna men kvalitén på dom är kanske inte alltid dom bästa.. synd att det ska behöva vara så.
Och idag hölls det ju även kalas här hemma för mig och min lillebror. Han fyller ju nämligen år dagen efter jag. Pengar önskade jag mig och pengar fick jag. Snart har jag råd med det jag vill ha!!!!!! ;));););;);) jabbadabbadooo.
finaste tårtan som mamma och erik gjorde.

Grattis till mig

2012-02-19 @ 20:56:51 Fotboll/Träning Kommentarer (40)
Nu är jag hemma efter en helg med laget. Finns inte så mycket att säga, vi spelade bra med det räckte inte riktigt ända fram. Men det gjorde det dock för det andra laget. Dom vann hela damgruppen, grattis tjejer!! :)
Idag blev lilla jag 17 år, Grattis till mig!! Bara ett år kvar sedan för jag för biiiiiiil. brum brum


Ledig idag

2012-02-17 @ 10:49:36 To Do Kommentarer (27)
Eftersom det är skid SM på tannberget och åkarna behöver skolan. Inget stort fan av skidor men det där gjorde dom förjävla bra, tackar! Men däremot måste vi göra läxa och sådant idag men det bryr jag mig inte så mycket om. Man får ju vara hemma! GÅ VART MAN VILL OCH NÄR MAN VILL!! ;) hihi.
Ihelgen är det ju även tjejligan på tannbergsskolan och då blir det ju förmodligen ingen uppdatering av mig. Tjejeligan är et fotbolls cup för bara tjejer här i Lycksele och jag kommer vara där hela helgen och kommer inte ha tillgång till någon dator (nu skulle man ha haft en iphone mamma!!!!)
Idag har jag en massa att göra och det är bäst att jag sätter igång!
  • Göra läxa (historia, svenska, engelska, fotbollsgym, samhälls..)
  • Packa väskan till helgen
  • Gå ut med hunden minst två gånger (ge henne mat också ja!)
  • Börja med middagen vid ungefär fyra
  • Städa rummet om jag får tid över.
  • Och kanske röja undan lite i köket eller så.
  • Och svara på så många kommentarer som möjligt!
LET´S START

ingenting har hänt så vad finns det då att skriva om? jo bara skit

2012-02-14 @ 23:37:23 Allmänt Kommentarer (34)
Andra och första världskriget kan ta sig nånstans.. vi har prov nästa vecka och jag har ingen aning om vad Peo har snackat om alla dessa veckor. Tyskland hit, tyskland dit. Alla jävla länder gör mig... galen! Jag kommer få F på provet, det är jag helt jävla säker på! fml.

Gitarr... hur kan man spela gitarr luuungt? Jag började spela gitarr för ett tag sedan och jag klarar inte av att spela luuungt! Jag får inte spela här hemma när allt folk är hemma för då stör jag bara.. Jag spelar så pass hårt på strängarna att dom inte har gått av tycker jag är lustigt! Typ låten When I held ya (lugnt låt) spelar jag som hårdrock! Jag klarar inte av att spela luuugnt...
Imorgon har vi bad på idrotten och det känns inte bra alls. Jag har aldrig tyckt om att simma, för vad gör man? Simmar från och tillbaka. Fram och tillbaka. Fram och tillbaka. Fram och tillbaka osv. KUL? NEJ! Och dessutom har jag ser 7an nå problem med väsnter foten så jag kan typ inte somma med den av någon konstig anledning så jag simmar med bara ett ben.. lite jobbigt att hålla sig flytande! Men ikväll har jag legat på en stol övat och jag tror att jag kan det nu. Imorgon ska foten fungera! ;)

choklad kexchoklad

2012-02-13 @ 21:17:02 Allmänt Kommentarer (38)
Vad är det enligt dig? En Choklad kexchoklad eller Kexchoklad choklad? ;)

klarttt

2012-02-12 @ 15:41:39 Epa/Volvo 740 Kommentarer (45)
Hela gårdagen gick åt till att bygga klart baslådan och jag hade inte tid att skriva någon inlägg tyvärr. Tack Frida som hjälpte mig att bygga den. Jag lovar, jag ska köpa massa pingvinstångar till dig! ;) hihi.
Resultatet. Nu är det bara att sätta in den i epan, montera allt och kolla hur långt röret ska vara, sen är allt klarttt!
Allt jag hunnit göra idag är att jobba och jag såg att intervjun om mig finns ute nu hos; www.angelica.blogg.se ta en titt vettja!

LOVE

2012-02-10 @ 22:26:18 Photos Kommentarer (49)
när? med vem? förevigt?

slappna av.ta det lugnt.det är helg nu

2012-02-10 @ 18:30:01 Allmänt Kommentarer (14)
Tandläkarbesöket gick bara bra idag. Jag hade väldigt fina tänder och jag behöver inte komma dit på två hela år! Från att jag skulle ha tandställning till att jag har otroligt fina tänder på typ bara ett halvår..
Och vilken soft dag detta varit. Slutade efter första lektionen, 10.00 och sen dess har jag bara tagit det lungt. Svarat på lite kommentarer och svarat på frågor angående en intervju. (berättar mer om den när den plublicerats) Har även rockat på gitarren och nu kunde jag spela huuur högt jag ville eftersom det bara var jag hemma.

godisgodisgodis

2012-02-09 @ 22:29:26 Allmänt Kommentarer (14)
Ska till tandläkarnen imorgon och här sitter jag och äter godis.. not good. Men jag är ju tvungen att fira mitt (enda) nickmål jag gjorde på träningen idag. Och nickmål betyder att jag kommer få en glass nångång framöver!! yeey.
Ihelgen ska det bakas semlor är det sagt och jag och Frida ska nog bygga på baslådan och få den klar. Kommer bli en bra helg ser det ut som! :)

efter smärta kommer smärta

2012-02-09 @ 17:00:51 Allmänt Kommentarer (3)
Jag har ingen läxa........... herregud. Jag tror inte inte haft den på vääldigt många veckorn nu! Känns skumt men när man tänker efter, förjääävla underbart! Då har jag mer tid att bygga på den där baslådan!
Efter smärta kommer smärta! Har otroligt jävla ont i knäna idag efter gårdagens träning men smärtan i vaderna har däremot gått över!! :) Mitt ena knä är någorlunda okej men det andra... har svällt upp och liknar mount everest, jag lova! Ser sjukt kul ut.
Nu ska jag börja göra mig iordning för träning, idag blir det fiiiikaa!! :D Cya soon.

Volvo startar i alla väder! trodde jag..

2012-02-07 @ 23:07:57 Epa/Volvo 740 Kommentarer (40)
Åt på Sibylla med Frida och Emilia idag och dit skulle vi ta epan men den startade ej och batteriet blev tomt.. så efter träningen ikväll när jag skulle hem fick jag ringa morfar och han fick komma och försöka starta igång den med startkablar. Men det hjälpte inte så fick ringa pappa också och försöka boxera igång den men det gick inte heller. Så vi boxerade epan till pappas jobb och den ska nu stå där över natten och ladda batteriet och förhoppningsvis ska den funka imorgon. Hahah lite roligt att jag på morgonen skrev en status på facebook; Volvo startar i alla väder! Så när jag stod där i garaget på pappas jobb var jag liksom bara tvungen att lägga ut denna bild och skriva detta; Nu fick jag igen för det jag sa.... en volvo startar inte alltid!
hihi och det var det en del som gillade ;)
Ikväll har jag även börjat bygga på baslådan och nästa steg blir att köpa nånt där mjuk grej som ska vara i, hihi. Och sedan bygga ihop skiten och stoppa in den i epajäveln!!! ;););););))

kaaarate kid, hhhhhhjaaa!

2012-02-06 @ 21:49:18 Fotboll/Träning Kommentarer (39)
Tränade karate ikväll med mina röda favoriter och det bjöd på massa skratt! HAHA så fuuult sport, men samtidigt mycket cool! Skulle väldigt gärna kunna slåss så där!

norrlänning

2012-02-06 @ 17:13:30 Kläder/Shopping Kommentarer (7)
Blev min nya tröja som farmor sytt om från Gina Tricot idag. Och myyyysig va den! Den ska jag bära oftare än ofta. Nu blir det träning, hööööörs efter det brorsan!
HEHE jag och Yacke diskuterar på fb vart gränsen går för att vara en rikigt norrlänning.. och jag kan då säga det att han är låååååångt ifrån en riktig norrlänning! ;)

på jakt efter en stereo

2012-02-05 @ 20:50:52 Allmänt Kommentarer (34)
Smaskar på en denna goding samtidigt som jag ser Så ska det låta. Letar även runt lite på blocket m.m för att hitta en bra stereo jag kan köpa. Så råkar du ha en bra stereo som ligger och skrotar eller som du vill sälja, kontakta mig! ;)

Arbetat hårt, detta förtjänar jag

2012-02-05 @ 17:06:29 Allmänt Kommentarer (27)
Idag har man varit duktig. Pluggat och jobbat! √Skickat in samhällsuppgiften, √Skrivit klart spanska talet, √Läst i engelska boken. Nu förtjänar man en hemlagad pizza med hallonsoda!! ;)

วันเสาร์

2012-02-04 @ 22:33:35 Epa/Volvo 740 Kommentarer (19)
Ja ni. Inte nog med att det snöar utomhus, utan nu ska det tränga sig in i huset också.. myyysigt! Borde kanske skruva upp värmen på elementet ett snäpp?
Idag köpte jag den!!!! Basen som Oscars kompis Burken skulle sälja! Fick lite preoblem med den i början bara men nu är allt ordnat. Jag ska bygga om lådan och EFTER det hoppas jag åseleborna kommer och monterar dit den :) Idag firade vi även min morbror som fyllde år i tisdags.. Grattis i efterskott! :)
btw, ni som tyckte vi hade det kallt igår när det var -35 grader.. idag var det -40 ;)

-35 grader

2012-02-03 @ 16:47:09 Allmänt Kommentarer (58)
Vaknade och det var -35 grader, så det kändes inte speciellt nödvändigt att ens testa starta epan, det blev buss idag och det gjorde att jag inte hann med någon frukost eftersom den gick så tidigt. Men jag tog med mig nå vindruvor och mormors goda bullar som jag tryckte i mig på skolan. Hade naturkunskapsprov idag och det gick väl rätt så bra! Fick dessutom sluta efter det eftersom det inte blev någon svenskalektion. Så vi åt lunch där och sedan drog vi hem. PALT till lunch! Vilken innebär; paltätartävling hell yeeeah! Vilket innebär; paltkoma....
Men vilken skön dag detta varit! For hem vid tolv och bara softat sen dess, såg en rymdfilm också fast den var typ gjort år 0 så kvallan var väl inte den bästa.. Tog för ett tag sedan en uppfriskande promenad med Doris i -28 grader, var helt okej faktiskt! hahah älskar att dom i södra sverige klagar på -10 grader....

än en gång

2012-02-02 @ 23:56:59 Epa/Volvo 740 Kommentarer (11)
Idag; skola, träning, LÄXA! Så ÄN EN GÅNG.. jag har inte haft tid att blogga nånting :( Dessutom är jag ju mitt uppe i ett basköp och om det blir som det är sagt så kommer "burken" med allt på lördag och förhoppningsvis Åselborna och monterar dit den. Men måste bara fixa ett garage först och EMILIA, DU MÅSTE BLI FRISK! ;) hehe. Tagga helgen (om det nu bli nånting)

fml

2012-02-01 @ 23:11:05 Allmänt Kommentarer (12)
Nu jävlar tror jag att jag har ett bas+slutsteg på gång! Oscars vän ska sälja paketet och ja, varför inte slå till? :D två 12" och ett slutsteg! Perfekt ju, men nu fattas bara en bra stereo. Visst jag har en men den är ju inge bra. Så om du bor nära Lycksele och har en bra stereo till salu. Kontakta mig genast!

Vilken lång dag detta varit. Visst, hade sovmorgon och började halv 10 men det minns jag knappt. Hade stressigt som tusan imorse och så ska inte en sovmorgon vara! På engelskan häll jag ett tal och ja det gick väl helt okej. På lunchen vart det fett med stressigt eftersom det var mycket som skulle göras and guess what... JAG HANN inte LÄSA KLART HISTORIAN.. tur Peo inte märkte det. Ikväll har jag tränat och pluggat satan! Kan naturkunskapen lite bättre nu men det är fortfarande bara kaos i huvudet på mig, desamma gäller samhällskunskapen... fml

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide