Work your ass off

2013-04-29 @ 16:31:19 Allmänt Kommentarer (16)
Fäljde inte med till Umeå och spelade fotboll ihelgen eftersom jag fortfarande var sjuk. Blev läxa för min del och massa försök om att bli frisk. Just nu mår jag mycket bättre men är dock fortfaramde förkyld och har lite hosta. Blir ingen träning för mig ikväll utan jag ska fortsätta resan mot en helt frisk kropp. 

The monsters inside of my head never sleep

2013-04-26 @ 10:31:59 Allmänt Kommentarer (11)
Jag hade en trevlig helg i Göteborg men jag blev däremot sjuk och har varit de hela veckan nu. Jag har inte kunnat träna eller varit i skolan några dagar. Jag är hemma idag igen för tredje gången i veckan.
Imorgon har vi cup i Umeå och jag vet inte om jag kan följa med, eftersom jag har feber och är förkyld, lite ont i huvudet har jag också. Det ser mörkt ut men jag vill ju verkligen följa! Jag är inte den typen som brukar hoppa över matcher.. och att missa en hel cup känns inte kul alls.
Om jag blir hemma vet jag inte vad jag ska göra heller, blir väl förmodligen läxa eftersom Gustav kommer sitta klistrad framför sina nya dator som troligen kommer idag. Hur ska jag göra? Ska jag på cupen och må bajs och kanske inte ens kunna spela eller stanna hemma och göra fittläxa och ändå inte ha möjlighet att vara med pojken min. 
Hehe igår när jag googlade så hittade jag mig själv bland massa fälgar och bilar.
"Kolla pappa, där är ju jag!"

People wait all week for friday, all year for summer, all life for happiness.

2013-04-18 @ 13:17:17 Allmänt Kommentarer (27)
Nu är det helg för min del eftersom jag idag ska följa med Gustav till Göteborg. Ska bli super kul! :) Hoppas på några grader varmare i luften i alla fall och att slippa lite snö ska blir skönt! Få se om jag bloggar lite under resan också om jag har tid och lust :) Blir nog förmodligen läxa om jag får tid över!

oh, talk to my mustache bitch.

2013-04-16 @ 23:06:00 Allmänt Kommentarer (12)
 
Jag har egentligen inte gjort så mycket under den här tiden då jag inte bloggat. I fredags hade vi fest med laget, vilket var kul! Och i lördags drog jag ut och hade minst lika kul :) På söndag morgon hade vi fys med laget klockan 10:00, trots att det kändes förjävla jobbigt innan och under det passet var det lätt värt det! 
För ett bra tag sedan fick jag två par gamla jeans västar från mamma och pappa sedan deras tonår och jag tänkte då piffa upp dom med lite nitar och grejer. På mammas väst var det tidigare en ankaformad figur på ryggen som jag bestämde mig för att täcka över med ett snyggt litet kors. Men däremot står det fortfarande kvar hennes namn längst ner på västen (som vi kan se på bilden) efter att jag försökt ta bort det. Men har ni några förslag på vad jag kan göra för att täcka över just detta?:)
 
Ihelgen (eller på torsdag) drar jag till Göteborg för att följa med pojkvännen min på gokart tävling. Detta blir premiär för mig att följa med och det ska säkert bli jätte kul, hoppas jag i alla fall :)
 

Whatever's good for your soul- Do That

2013-04-08 @ 18:16:16 Allmänt Kommentarer (17)
Var ju som sagt i Gargnäs i helgen med kompisar och familj och det vart en mycket lyckad helg med skoterkörning, pimpling och äventyr. 
Däremot blev det en del skoterskruvning, men jag som inte hade nånting med det att göra brydde det inte så mycket.
Saknar det redan, vill tillbaka och slippa skolan!

Long time ago!

2013-04-03 @ 23:42:11 Allmänt Kommentarer (17)
Som rubriken tyder, det var ett bra tag sedan. Men nu under lovet har jag varit borta och inte haft tillgång til någon dator, var i Adak hos Gustavs syster. När vi kom hem där ifrån har jag inte haft suget att bloggat, inte ens tänkt tanken. Imorgon far vi till Gargnäs och kommer inte ha tillgång till dator där heller. Men veckan innan lovet vet jag faktiskt inte vad jag gjorde så vet inte vad jag ska skylla på som fick mig att strunta i bloggen, elller samma sak här; inte ens tänka en tanke på den. 
 
Anyway, torsdags när vi fick lov drog jag och Gustav till hans systers stuga och var där till på lördag. Åkte skoter och bara hängde. Synd att jag skulle vara så förbannat trött hela dagarna bara, fick mig ingen god sömn skulle jag tro. 
 
Imorgon drar vi till Gargnäs, där några kompisar har stuga och där ska det bli skoterkörning och annat skoj, förmodligen pimpling. Vi stannar där till på söndag då vi drar hem i bra tid. Ska spela träningsmatch mot Arvidsjaur (visste inte ens att dom hade ett lag!). Hoppas det kommer gå vägen! :)
 
I veckan har jag för övrigt fixat basen min som inte fungerat på många månader känns det som. Fick lov att köpa ett nytt slutsteg, men vad gör man inte för bra ljud i bilen? ;) 
 
Eftersom jag inte har min laddare här så kan jag inte ladda upp några bilder, men snokade lite i instagram och hittade i alla fall några jag har tillgång att lägga upp.
Fick lov att köpa mig ett par nya fotbollsskor då de andra blivit för små.. jag gillar dom inte lite mycket som de förra men dom här har i alla fall rätt färger ;)
Lite över en månad tillsammans med min underbara, haha!

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide