BRAND NEW

2012-05-20 @ 22:02:35 Video Kommentarer (17)
Sötaste reklamen jag sett alltså!

together we are strong.

2012-05-20 @ 19:01:36 Fotboll/Träning Kommentarer (3)
Igår va det en heldag med laget. Började med att se herrarnas match och efter det spelade vi fotbolltennis :) Sedan åt vi mat på knut'n och efter det blev det spa, fast ingenting fungerade typ. I bubbelpoolen fungerade inte bubblerna och i två poolar (eller vad man ska kalla dom) fanns det inge vatten... kul? nja. Sedan for vi till Zäta och såg Champions league finalen och oj vilken spännande match det va!! :O  Ni som såg den, tyckte inte ni de också?

chocolate makes my day a lot better.

2012-05-19 @ 01:32:23 Kläder/Shopping Kommentarer (7)
Idag har jag varit på stan med mamma och hittat en BH och ett par bra jobbarshorts som jag ska ha i sommar och ikväll har jag även beställt efter lite mer sommarkläder från h&m. Har en beställning kvar från Gina Tricot som jag också ska göra. Det är så roligt med nya kläder! :)
Igår åt jag middag på Park Hotell med släkten och på kvällen var jag med Frida. Raggade runt med epan och lite annat. Bra kväll! :)

you only live once

2012-05-17 @ 01:03:16 Allmänt Kommentarer (6)
Jag gjorde en väldigt dum grej igår på skolan.. råkade nämligen räcka fingret till min historialärare bakom ryggen på honom men han vände sig om.. "OMG där rök mitt betyg" var första tanken som slog mig. Men idag hade vi betygssamtal och han tog inte upp nånting om fingret jag räckte till honom och jag fick jättebra på provet och också ett bra slutbetyg, jippi! Men ett tips; ifall ni ska räcka fingret åt en lärare, var säker på att det INTE alls finns nån chans att han/hon kan se dig!!!

Dum dag att kratta på!

2012-05-14 @ 15:19:54 Allmänt Kommentarer (19)
Sovmorgon till 09:30. Muntligt nationella i matte som gick piss. Samhälls. Idrott. Slut. 2 lektioner med både sovmorgon och fick sluta tidigare!! Ikväll ska det krattas med laget och de som köpte epan ska även komma idag. Men imorgon har vi både historia prov och svenska redovisning och jag skulle verkligen behöva träna på det ikväll! Men det går ju inte om vi ska kratta...... Och jag vill även vara här när de kommer och ska betala epan! Men det går ju inte om vi ska kratta............. DUM DAG ATT KRATTA PÅ!
UPDATE: Orkade inte skriva ett nytt inlägg så slänger in nyheten här om att jag faktiskt hann göra allting ikväll. Krattade, sålde epan och pluggade. Bra gjort måste jag själv få säga! ;)

2 month without you was hard, very hard. But now I have to make 10 month. The time that has been is nothing compared to what I will go through now.

2012-05-13 @ 23:23:33 Epa/Volvo 740 Kommentarer (3)
Oj vilken dag, började med vinst mot Röbäck med 1-0 och ikväll blev det värsta försäljningen här! La ut min epa, cykel och nå fälgar på blocket och efter en timma var allt sålt, omg! Har fått massa samtal och mail och det har kommit förbi folk som ett löpande band! Pappas telefon var nog på spränggränsen där ett tag, haha!
I cried a lot because of you, and now I choose to let you go!
Med sorg i hjärtat tar jag farväl av min underbara och trogna epa! I will miss you a lot on the road, pärlan!♥

I cried a lot because of you, and now I choose to let you go!

2012-05-12 @ 22:05:35 Allmänt Kommentarer (16)
Har pluggat hela dagen, från att jag vaknade till nu för bara en timme sedan. Det är förbannat duktigt skulle jag vilja säga! Men har jag lärt mig nånting? Det hoppas jag! Men det återstår ju att se på tisdag.
Efter denna långa dag med pluggning så förtjänar jag verkligen en Ben & Jerry's! Eller vad tycker ni?

(H)alf (O)f (M)y (E)nergy (W)asted (O)n (R)andom (K)nowledge

2012-05-11 @ 17:05:56 Allmänt Kommentarer (18)
Inser nånting jag inte alls vill inse. Kommer behöva göra läxa hela helgen.. har historia prov och svenska redovisning på tisdag och jag kan INGENTING av historian och jag behöver MYCKET tid för att lära mig en redovisning/tal.
Antar att ingen missat mange makers Drick den! Hehe riktigt bra låt, de förstätter bara prestera!

I'm proud of my hat.

2012-05-08 @ 23:09:36 Kläder/Shopping Kommentarer (13)
Efter skolan idag fick jag beskedet om att epan inte gått genom besiktningen, fuck fuck fuck fuck! Men vi fick en ny tid imorgon och om han hade tid att kolla på den så skulle han försöka göra det. Jag hoppas verkligen att han gör det för jag vette fan om mitt psyke klarar en månad till utan pärlan! Miss you ALOT!
Skippade träningen och hade pluggkväll med några i klassen istället och där bjöds det på tårta, skratt och.. kunskap såklart! Idag fick jag dessutom hem kläderna och beställt efter (lite av det) och tack för det! Det lyste upp vardagen lite grann!
Nöff nöff! Din skinka är inte bara god utan ditt huvud också!
I'm proud of my hat.
Ett linne från Gina Tricot kom också men orkade inte fota det!
Mina två favorit jackor och nu min enda och största favorit, keeeepsen.

keep calm and play

2012-05-08 @ 00:38:51 Fotboll/Träning Kommentarer (2)
Idag har jag gjort nånting man vanligtvis annars inte gör på en måndags kväll. Drar med laget till Umeå och ser fotboll. UIK-Tyresö! Den matchen bjöd på mycket fina mål och mycket mycket mycket fint spel! I wish I've been there! På samma plan som Marta, fan va coolt det skulle vara! Nu satt jag typ 20 meter från henne och det tyckte jag va fett coolt, tänk då att stå på samma plan som henne. Eller till och med va i samma närkamp som henne! Oh my god!
VAD GÖR DOMARNA? ;) hihi

I need you. And you need me.

2012-05-05 @ 23:46:14 Allmänt Kommentarer (24)
Vaknade med maxad sommarkänsla och kände verkligen för att vara med någon och glida runt på stan i bara shorts och linne med en mjukglass i handen. Men sommarkänslan försvann i samma ögonblick som jag slängde min blick ut genom fönstret och får se fallande snö landa på gräsmattan.. KAN INTE DEN HÄR FÖRBANNADE VINTERN FÖRSVINNA SNART? Jag vill ha sommar och det är nu!

I text you, you don't text back, I feel stupid

2012-05-05 @ 01:26:56 Allmänt Kommentarer (11)
Yeeey, skalen jag beställde efter för två dagar sedan kom idag! Snygga va? Självklart beställde jag ett vanligt svart också (som jag delar med syrran) men det är ju lite roligare med färg och variation ;)

PLEASE DON'T BE IN LOVE WITH SOMEONE ELSE

2012-05-04 @ 17:02:22 Kläder/Shopping Kommentarer (10)
Igår beställde jag efter kläder på h&m och Gina Tricot och nu är det bara sommaren som saknas!
Jag tror detta var allt jag beställde, men jag är inte säker. Känns som jag glömt något:/ Anyway, snääääällllaa sommarn, kooooooooooooom och stanna för all alltid!

Profesional melocotón

2012-05-03 @ 23:58:09 Bloggen Kommentarer (1)
You know what? Jag höll mitt löfte om bloggandet och jag har till och med fortsatt efter dessa dagar utan att jag tänkt på det. Kanske kommer jag tillbaka helt igen!? ;)

Jag blir så förbannad!

2012-05-02 @ 07:46:42 Allmänt Kommentarer (22)

Hade sovmorgon idag MEN LIK FÖRBANNAT va det någon som väckte mig...
*kvällen innan*
- "Jag kan vara uppe några minuter extra för jag har ändå sovmorgon imorgon."
Men då är det någon som väcker mig och jag kan fan i mig inte somna om och eftersom jag va uppe längre igår så fick jag ju sova mindre är vad jag skulle ha gjort om det hade varit en helt jävla vanlig dag, SÅ SKA INTE EN SOVMORGON VARA!!!!
Som mormor säger; "Startar dagen dåligt så förblir dagen dålig." Och det är så sant!! FML JUST NU!


TELLING PEOPLE YOU'RE TIRED, WHEN IN REALITY, YOU'RE JUST SAD.

2012-05-01 @ 22:59:14 Allmänt Kommentarer (1)
Igår städade jag mitt rum för första gången på jätte länge och va skönt att äntligen ha koll på allting igen! Nu vet jag vars allt är och nu kan jag inte slänga nånting på golvet för då ser det bara skitit ut. Det funkade förut när det redan låg 8 grejer på golvet för då såg det ju typ "okej" ut. Skit samma, på kvällen drog jag ut med JN, Rebecka, Martin och några fler och jag hade verkligen jätte kul. Träffade nytt folk och bara njöt! :) Tack för kvällen!
La upp ett foto på instagram igår och det såg ut såhär.. (följ mig förresten; soorlin)
"Brukar vara så att man vaknar till fågelkvitter. Här är det tvärt om, somnar till de ljuva stämmorna istället!;)"
Idag har jag som vi kanske räknat ut varit myyycket trött och att fira farmor en sådan dag är väl kanske inte det bästa.  Men, that's life. Ibland mår man bättre och ibland sämre. Önska jag för att framtid kunde stanna på det "bättre".

Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide